Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kunsthalle Darmstadt

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kunsthalle Darmstadt. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kunsthalle Darmstadt, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kunsthalle Darmstadt paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kunsthalle Darmstadt upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kunsthalle Darmstadt? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kunsthalle Darmstadt lähellä kohdetta Kunsthalle Darmstadt. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kunsthalle Darmstadt, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 189 majoitusliikettä kohteen Kunsthalle Darmstadt lähellä
Maritim Hotel Darmstadt 72 €
Maritim Hotel Darmstadt

Maritim Hotel Darmstadt

Rheinstrasse 105, Darmstadt, HE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Darmstadt Südin juna-asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Moxy Darmstadt 67 €
  Moxy Darmstadt

  Moxy Darmstadt

  Georg-Ohm-Strasse 1, Darmstadt
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis Darmstadt City 70 €
   ibis Darmstadt City

   ibis Darmstadt City

   Kasinostrasse 6, Darmstadt, HE
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Hessisches Landesmuseum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Darmstadtin valtionteatteri ja Darmstadtium ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Ostin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    H+ Hotel Darmstadt 77 €
    H+ Hotel Darmstadt

    H+ Hotel Darmstadt

    Eschollbrucker Strasse 16, Darmstadt, HE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kunsthalle Darmstadt ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luisenplatz ja Darmstadtin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadt Südin juna-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadtin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arthotel ANA Victory 62 €
     Arthotel ANA Victory

     Arthotel ANA Victory

     Bleichstr.48, Darmstadt
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Hessisches Landesmuseum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Darmstadtin valtionteatteri ja Darmstadtium ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Darmstadt Loft
      Darmstadt Loft

      Darmstadt Loft

      52a Landgraf-Philipps-Anlage, Darmstadt
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Darmstadtin valtionteatteri ja Luisenplatz sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Darmstadtin palatsi ja Darmstadtium ovat myös 2 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt 66 €
       Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt

       Best Western Plus Plaza Hotel Darmstadt

       Am Kavalleriesand 6, Darmstadt, HE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Kunsthalle Darmstadt, Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hessisches Landesmuseum ja Darmstadtin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Südin juna-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Hotel Darmstadt 89 €
        Best Western Hotel Darmstadt

        Best Western Hotel Darmstadt

        Grafenstrasse 31, Darmstadt, HE
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Luisenplatz ja Darmstadtin valtionteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Darmstadtin palatsi ja Darmstadtium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Darmstadtin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Darmstadt Ostin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.