Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lalandian vesipuisto

Skandinavian suurin vesipuisto tarjoaa vesiliukumäkien ja aaltoaltaiden lisäksi luistelua, kiipeilyä, jousiammuntaa ja lomamökkejä, jotka soveltuvat täydellisesti viikonloppumatkalle.

Lalandian vesipuistossa on tarjolla jännittäviä vesiliukumäkiä, rentouttavia aaltoaltaita ja paljon muuta. Lalandia on myös lomakeskus, jossa on useita ravintoloita, lasten aktiviteettikeskus, kuntokeskus ja sisäurheiluhalli. Tekemistä riittää uskomattoman paljon, ja suurin osa siitä sisältyy majoituksen hintaan.

Vaikka et yöpyisi Lalandian lomakeskuksessa, voit silti nauttia vesipuiston huvituksista trooppisessa Aquadomessa™. Kiidä vesiliukumäkeä uimarenkaalla, haasta kaverisi kilpailuun mustekalan lonkeroita muistuttavassa vesiliukumäessä ja testaa rohkeutesi neljän istuttavalla kumiveneellä laskettavassa jättiläismäisessä Tornadossa. Pienet lapset rakastavat pikkuvesiliukumäkiä, jotka laskeutuvat temppelistä lastenaltaaseen. Sukella pinnan alle luola-altaassa ja näe häivähdys lasin takana olevista koralleista ja kaloista ja tunne meren voima aaltoaltaassa. Köllöttele uimarenkaassa laiskajoen virran vietävänä tai anna lihastesi rentoutua valtavassa saunassa. Aquadomeen™ on kohtuullinen sisäänpääsymaksu. Alle 12-vuotiaat lapset saavat pääsylipun alennettuun hintaan ja alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Lalandian lomakeskuksen vieraille on tarjolla vielä enemmän aktiviteetteja. Lapsesi voivat opetella karamellien valmistusta tai kokeilla taitojaan jousiammunnassa. Urheilulliset voivat pelata sisällä pöytätennistä, jalkapalloa tai koripalloa tai suunnata kuntokeskukseen treenaamaan. Talvimaailmassa voit hioa piruetteja luistimilla, kilpailla jäällä ajettavilla törmäilyautoilla tai haastaa itsesi yhdeksän metriä korkealla kiipeilyseinällä.

Jos pelaaminen ja leikkiminen alkaa väsyttää, voit rentoutua hieronnassa tai porealtaassa ennen kuin palaat takaisin kauniissa puistossa sijaitsevaan viehättävään täysin varusteltuun lomamökkiisi. Lalandiassa on valintamyymälä, jonka ansiosta voit helposti valmistaa omat ateriat. Jos haluat syödä mieluummin ulkona, suuntaa ribseille Bonesiin, grilliaterialle tähtitaivaan alle Pampas Grillille tai syömään vohveleita, kreppejä ja jäätelöä L'Arteen.

Lalandian vesipuisto sijaitsee Billundin lentoaseman vieressä lähellä LEGOLAND®-puistoa ja vain lyhyen ajo-, bussi- tai kävelymatkan päässä Billundin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 415 majoitusliikettä kohteen Lalandian vesipuisto lähellä
Hotel LEGOLAND, DENMARK 243 €
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

Aastvej 10, Billund
   
  4,1
  /5 (852 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Legoland-puisto ja Lalandian vesipuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä.

  Zleep Hotel Billund 86 €
  Zleep Hotel Billund

  Zleep Hotel Billund

  Passager Terminalen 4, Billund
    
   3,8
   /5 (1 325 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Hotelli lähellä lentokenttää. Legoland-puisto, Lalandian vesipuisto ja Lego House -teemapuisto ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Billundin veistospuisto.

   Hotel Svanen, Billund 113 €
   Hotel Svanen, Billund

   Hotel Svanen, Billund

   Nordmarksvej 8, Billund
     
    3,8
    /5 (1 129 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Billundin veistospuisto ja Lalandian vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Legoland-puisto ja Lego House -teemapuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Propellen 135 €
    Hotel Propellen

    Hotel Propellen

    Nordmarksvej 3, Billund
      
     4,2
     /5 (552 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Billundin veistospuisto, Legoland-puisto ja Lalandian vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

     Lalandia Resort Billund 530 €
     Lalandia Resort Billund

     Lalandia Resort Billund

     Ellehammers Alle 3, Billund
       
      4,4
      /5 (485 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

      LEGOLAND Pirates' Inn Motel 268 €
      LEGOLAND Pirates' Inn Motel

      LEGOLAND Pirates' Inn Motel

      Ellehammers Alle 2, Billund
        
       4,2
       /5 (6 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

       LEGOLAND Wild West Cabins 231 €
       LEGOLAND Wild West Cabins

       LEGOLAND Wild West Cabins

       Ellehammers Alle 2, Billund
         
        3,4
        /5 (5 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä mökistä. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

        Refborg Hotel & Spiseri 168 €
        Refborg Hotel & Spiseri

        Refborg Hotel & Spiseri

        Buen 6, Billund
          
         4,0
         /5 (27 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Billundin veistospuisto, Legoland-puisto ja Lego House -teemapuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lalandian vesipuisto sijaitsee 2 kilometrin päässä.