Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lalandian vesipuisto

Skandinavian suurin vesipuisto tarjoaa vesiliukumäkien ja aaltoaltaiden lisäksi luistelua, kiipeilyä, jousiammuntaa ja lomamökkejä, jotka soveltuvat täydellisesti viikonloppumatkalle.

Lalandian vesipuistossa on tarjolla jännittäviä vesiliukumäkiä, rentouttavia aaltoaltaita ja paljon muuta. Lalandia on myös lomakeskus, jossa on useita ravintoloita, lasten aktiviteettikeskus, kuntokeskus ja sisäurheiluhalli. Tekemistä riittää uskomattoman paljon, ja suurin osa siitä sisältyy majoituksen hintaan.

Vaikka et yöpyisi Lalandian lomakeskuksessa, voit silti nauttia vesipuiston huvituksista trooppisessa Aquadomessa™. Kiidä vesiliukumäkeä uimarenkaalla, haasta kaverisi kilpailuun mustekalan lonkeroita muistuttavassa vesiliukumäessä ja testaa rohkeutesi neljän istuttavalla kumiveneellä laskettavassa jättiläismäisessä Tornadossa. Pienet lapset rakastavat pikkuvesiliukumäkiä, jotka laskeutuvat temppelistä lastenaltaaseen. Sukella pinnan alle luola-altaassa ja näe häivähdys lasin takana olevista koralleista ja kaloista ja tunne meren voima aaltoaltaassa. Köllöttele uimarenkaassa laiskajoen virran vietävänä tai anna lihastesi rentoutua valtavassa saunassa. Aquadomeen™ on kohtuullinen sisäänpääsymaksu. Alle 12-vuotiaat lapset saavat pääsylipun alennettuun hintaan ja alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Lalandian lomakeskuksen vieraille on tarjolla vielä enemmän aktiviteetteja. Lapsesi voivat opetella karamellien valmistusta tai kokeilla taitojaan jousiammunnassa. Urheilulliset voivat pelata sisällä pöytätennistä, jalkapalloa tai koripalloa tai suunnata kuntokeskukseen treenaamaan. Talvimaailmassa voit hioa piruetteja luistimilla, kilpailla jäällä ajettavilla törmäilyautoilla tai haastaa itsesi yhdeksän metriä korkealla kiipeilyseinällä.

Jos pelaaminen ja leikkiminen alkaa väsyttää, voit rentoutua hieronnassa tai porealtaassa ennen kuin palaat takaisin kauniissa puistossa sijaitsevaan viehättävään täysin varusteltuun lomamökkiisi. Lalandiassa on valintamyymälä, jonka ansiosta voit helposti valmistaa omat ateriat. Jos haluat syödä mieluummin ulkona, suuntaa ribseille Bonesiin, grilliaterialle tähtitaivaan alle Pampas Grillille tai syömään vohveleita, kreppejä ja jäätelöä L'Arteen.

Lalandian vesipuisto sijaitsee Billundin lentoaseman vieressä lähellä LEGOLAND®-puistoa ja vain lyhyen ajo-, bussi- tai kävelymatkan päässä Billundin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 151 hotellia lähellä kohdetta Lalandian vesipuisto
101 €
Hotel Propellen

Hotel Propellen

Nordmarksvej 3, Billund
4,1
/ 5 (463 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 8,4 kilometrin päässä.

Zleep Hotel Billund

Zleep Hotel Billund

Passager Terminalen 4, Billund
3,7
/ 5 (1 157 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Legoland-puisto on 2,2 kilometrin ja Lalandian vesipuisto on 2,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 9 kilometrin päässä.

Hotel Svanen, Billund

Hotel Svanen, Billund

Nordmarksvej 8, Billund
3,8
/ 5 (979 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 8,2 kilometrin päässä.

269 €
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

Aastvej 10, Billund
4,1
/ 5 (717 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 7,8 kilometrin päässä.

Lalandia Resort Billund

Lalandia Resort Billund

Ellehammers Alle 3, Billund
4,4
/ 5 (412 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskus. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 8,6 kilometrin päässä.

Legoland Holiday Village

Legoland Holiday Village

Ellehammers Alle 2, Billund
3,7
/ 5 (367 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 8,5 kilometrin päässä.

Refborg Hotel & Spiseri

Refborg Hotel & Spiseri

Buen 6, Billund
3,9
/ 5 (21 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Gyttegardin golfklubi sijaitsee 6,7 kilometrin päässä.

Vandel Kro & Hotel

Vandel Kro & Hotel

Grindstedvej 15, Vandel
3,3
/ 5 (11 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Lalandian vesipuisto, Legoland-puisto ja Gyttegardin golfklubi ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta majatalo. Jelling Stonesin riimukivet ja Kongernes Jelling -messukeskus ovat myös 20 kilometrin päässä.