Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lalandian vesipuisto

Skandinavian suurin vesipuisto tarjoaa vesiliukumäkien ja aaltoaltaiden lisäksi luistelua, kiipeilyä, jousiammuntaa ja lomamökkejä, jotka soveltuvat täydellisesti viikonloppumatkalle.

Lalandian vesipuistossa on tarjolla jännittäviä vesiliukumäkiä, rentouttavia aaltoaltaita ja paljon muuta. Lalandia on myös lomakeskus, jossa on useita ravintoloita, lasten aktiviteettikeskus, kuntokeskus ja sisäurheiluhalli. Tekemistä riittää uskomattoman paljon, ja suurin osa siitä sisältyy majoituksen hintaan.

Vaikka et yöpyisi Lalandian lomakeskuksessa, voit silti nauttia vesipuiston huvituksista trooppisessa Aquadomessa™. Kiidä vesiliukumäkeä uimarenkaalla, haasta kaverisi kilpailuun mustekalan lonkeroita muistuttavassa vesiliukumäessä ja testaa rohkeutesi neljän istuttavalla kumiveneellä laskettavassa jättiläismäisessä Tornadossa. Pienet lapset rakastavat pikkuvesiliukumäkiä, jotka laskeutuvat temppelistä lastenaltaaseen. Sukella pinnan alle luola-altaassa ja näe häivähdys lasin takana olevista koralleista ja kaloista ja tunne meren voima aaltoaltaassa. Köllöttele uimarenkaassa laiskajoen virran vietävänä tai anna lihastesi rentoutua valtavassa saunassa. Aquadomeen™ on kohtuullinen sisäänpääsymaksu. Alle 12-vuotiaat lapset saavat pääsylipun alennettuun hintaan ja alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Lalandian lomakeskuksen vieraille on tarjolla vielä enemmän aktiviteetteja. Lapsesi voivat opetella karamellien valmistusta tai kokeilla taitojaan jousiammunnassa. Urheilulliset voivat pelata sisällä pöytätennistä, jalkapalloa tai koripalloa tai suunnata kuntokeskukseen treenaamaan. Talvimaailmassa voit hioa piruetteja luistimilla, kilpailla jäällä ajettavilla törmäilyautoilla tai haastaa itsesi yhdeksän metriä korkealla kiipeilyseinällä.

Jos pelaaminen ja leikkiminen alkaa väsyttää, voit rentoutua hieronnassa tai porealtaassa ennen kuin palaat takaisin kauniissa puistossa sijaitsevaan viehättävään täysin varusteltuun lomamökkiisi. Lalandiassa on valintamyymälä, jonka ansiosta voit helposti valmistaa omat ateriat. Jos haluat syödä mieluummin ulkona, suuntaa ribseille Bonesiin, grilliaterialle tähtitaivaan alle Pampas Grillille tai syömään vohveleita, kreppejä ja jäätelöä L'Arteen.

Lalandian vesipuisto sijaitsee Billundin lentoaseman vieressä lähellä LEGOLAND®-puistoa ja vain lyhyen ajo-, bussi- tai kävelymatkan päässä Billundin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 266 majoitusliikettä kohteen Lalandian vesipuisto lähellä
Zleep Hotel Billund 75 €
Zleep Hotel Billund

Zleep Hotel Billund

Passager Terminalen 4, Billund
   
  3,7
  /5 (1 247 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Legoland-puisto, Lalandian vesipuisto ja Billundin veistospuisto 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.

  Hotel LEGOLAND, DENMARK 98 €
  Hotel LEGOLAND, DENMARK

  Hotel LEGOLAND, DENMARK

  Aastvej 10, Billund
    
   4,1
   /5 (814 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Legoland-puisto, Lalandian vesipuisto ja Billundin veistospuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä.

   Hotel Svanen, Billund 85 €
   Hotel Svanen, Billund

   Hotel Svanen, Billund

   Nordmarksvej 8, Billund
     
    3,8
    /5 (1 090 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Billundin veistospuisto ja Lalandian vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Legoland-puisto ja Lego House -teemapuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Propellen 101 €
    Hotel Propellen

    Hotel Propellen

    Nordmarksvej 3, Billund
      
     4,1
     /5 (519 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

     Lalandia Resort Billund 404 €
     Lalandia Resort Billund

     Lalandia Resort Billund

     Ellehammers Alle 3, Billund
       
      4,4
      /5 (469 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Lalandian vesipuisto, Legoland-puisto ja Billundin veistospuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins
      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

      LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

      Ellehammers Alle 2,, Billund
        
       1,5
       /5 (2 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Mökki, jonka lähellä on Lalandian vesipuisto, Billundin veistospuisto ja Legoland-puisto Lähellä sijaitsee myös Lego House -teemapuisto.

       LEGOLAND Wild West Cabins
       LEGOLAND Wild West Cabins

       LEGOLAND Wild West Cabins

       Ellehammers Alle 2, Billund
         
        3,5
        /5 (4 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Mökki, jonka lähellä on Lalandian vesipuisto, Billundin veistospuisto ja Legoland-puisto Lähellä sijaitsee myös Lego House -teemapuisto.

        LEGOLAND NINJAGO Cabins
        LEGOLAND NINJAGO Cabins

        LEGOLAND NINJAGO Cabins

        Ellehammers Alle 2, Billund
          
         4,3
         /5 (3 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Mökki lähellä lentokenttää. Lalandian vesipuisto, Billundin veistospuisto ja Legoland-puisto ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Lego House -teemapuisto.