Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lalandian vesipuisto

Skandinavian suurin vesipuisto tarjoaa vesiliukumäkien ja aaltoaltaiden lisäksi luistelua, kiipeilyä, jousiammuntaa ja lomamökkejä, jotka soveltuvat täydellisesti viikonloppumatkalle.

Lalandian vesipuistossa on tarjolla jännittäviä vesiliukumäkiä, rentouttavia aaltoaltaita ja paljon muuta. Lalandia on myös lomakeskus, jossa on useita ravintoloita, lasten aktiviteettikeskus, kuntokeskus ja sisäurheiluhalli. Tekemistä riittää uskomattoman paljon, ja suurin osa siitä sisältyy majoituksen hintaan.

Vaikka et yöpyisi Lalandian lomakeskuksessa, voit silti nauttia vesipuiston huvituksista trooppisessa Aquadomessa™. Kiidä vesiliukumäkeä uimarenkaalla, haasta kaverisi kilpailuun mustekalan lonkeroita muistuttavassa vesiliukumäessä ja testaa rohkeutesi neljän istuttavalla kumiveneellä laskettavassa jättiläismäisessä Tornadossa. Pienet lapset rakastavat pikkuvesiliukumäkiä, jotka laskeutuvat temppelistä lastenaltaaseen. Sukella pinnan alle luola-altaassa ja näe häivähdys lasin takana olevista koralleista ja kaloista ja tunne meren voima aaltoaltaassa. Köllöttele uimarenkaassa laiskajoen virran vietävänä tai anna lihastesi rentoutua valtavassa saunassa. Aquadomeen™ on kohtuullinen sisäänpääsymaksu. Alle 12-vuotiaat lapset saavat pääsylipun alennettuun hintaan ja alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

Lalandian lomakeskuksen vieraille on tarjolla vielä enemmän aktiviteetteja. Lapsesi voivat opetella karamellien valmistusta tai kokeilla taitojaan jousiammunnassa. Urheilulliset voivat pelata sisällä pöytätennistä, jalkapalloa tai koripalloa tai suunnata kuntokeskukseen treenaamaan. Talvimaailmassa voit hioa piruetteja luistimilla, kilpailla jäällä ajettavilla törmäilyautoilla tai haastaa itsesi yhdeksän metriä korkealla kiipeilyseinällä.

Jos pelaaminen ja leikkiminen alkaa väsyttää, voit rentoutua hieronnassa tai porealtaassa ennen kuin palaat takaisin kauniissa puistossa sijaitsevaan viehättävään täysin varusteltuun lomamökkiisi. Lalandiassa on valintamyymälä, jonka ansiosta voit helposti valmistaa omat ateriat. Jos haluat syödä mieluummin ulkona, suuntaa ribseille Bonesiin, grilliaterialle tähtitaivaan alle Pampas Grillille tai syömään vohveleita, kreppejä ja jäätelöä L'Arteen.

Lalandian vesipuisto sijaitsee Billundin lentoaseman vieressä lähellä LEGOLAND®-puistoa ja vain lyhyen ajo-, bussi- tai kävelymatkan päässä Billundin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 260 majoitusliikettä kohteen Lalandian vesipuisto lähellä
Legoland Holiday Village 151 €
Legoland Holiday Village

Legoland Holiday Village

Ellehammers Alle 2, Billund
   
  3,7
  / 5 (379 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,6 kilometrin päässä.

  Zleep Hotel Billund 124 €
  Zleep Hotel Billund

  Zleep Hotel Billund

  Passager Terminalen 4, Billund
    
   3,7
   / 5 (1 190 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Legoland-puisto, Lalandian vesipuisto ja Billundin veistospuisto 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 3,4 kilometrin päässä.

   Lalandia Resort Billund 436 €
   Lalandia Resort Billund

   Lalandia Resort Billund

   Ellehammers Alle 3, Billund
     
    4,4
    / 5 (429 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Lalandian vesipuisto ja Billundin veistospuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Legoland-puisto ja Lego House -teemapuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Svanen, Billund 139 €
    Hotel Svanen, Billund

    Hotel Svanen, Billund

    Nordmarksvej 8, Billund
      
     3,8
     / 5 (1 028 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Billundin veistospuisto ja Lalandian vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää hotellista. Legoland-puisto ja Lego House -teemapuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel Propellen 145 €
     Hotel Propellen

     Hotel Propellen

     Nordmarksvej 3, Billund
       
      4,1
      / 5 (485 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

      Hotel LEGOLAND, DENMARK 191 €
      Hotel LEGOLAND, DENMARK

      Hotel LEGOLAND, DENMARK

      Aastvej 10, Billund
        
       4,1
       / 5 (762 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Legoland-puisto, Lalandian vesipuisto ja Billundin veistospuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä.

       Refborg Hotel & Spiseri 193 €
       Refborg Hotel & Spiseri

       Refborg Hotel & Spiseri

       Buen 6, Billund
         
        3,9
        / 5 (22 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Lego House -teemapuisto, Billundin veistospuisto ja Legoland-puisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lalandian vesipuisto sijaitsee 1,9 kilometrin päässä.

        Vandel Kro & Hotel
        Vandel Kro & Hotel

        Vandel Kro & Hotel

        Grindstedvej 15, Vandel
          
         3,3
         / 5 (11 arvostelua)
         2.5 kautta 5.0

         Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland-puisto ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta majatalosta. Lego House -teemapuisto ja Jelling Stonesin riimukivet ovat myös 20 kilometrin päässä.