Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lapin yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lapin yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lapin yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lapin yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lapin yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lapin yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lapin yliopisto lähellä kohdetta Lapin yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lapin yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 113 majoitusliikettä kohteen Lapin yliopisto lähellä
Arctic Light Hotel 129 €
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel

Valtakatu 18, Rovaniemi
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Lordi-aukio ja Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Arktikum ja Lappia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  HAAWE Boutique Apart Hotel 116 €
  HAAWE Boutique Apart Hotel

  HAAWE Boutique Apart Hotel

  22 Valtakatu, Rovaniemi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) ja Arktikumin ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Rovaniemi City 109 €
   Scandic Rovaniemi City

   Scandic Rovaniemi City

   Koskikatu 23, Rovaniemi
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) ja Arktikumin ranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aakenus Apartments 55 €
    Aakenus Apartments

    Aakenus Apartments

    Koskikatu 47, Rovaniemi
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Arktikum, Lappia-talo ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Arktikumin ranta ja Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) ovat myös 2 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Pohjanhovi 106 €
     Scandic Pohjanhovi

     Scandic Pohjanhovi

     Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lordi-aukio ja Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arktikum ja Lappia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lapland Hotel Ounasvaara Chalets 99 €
      Lapland Hotel Ounasvaara Chalets

      Lapland Hotel Ounasvaara Chalets

      Antinmukka 4, Rovaniemi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ounasvaara, Ounaskosken uimaranta ja Jätkänkynttilä (Lumberjack's Candle Bridge) ovat 3 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Ounaspaviljongin uimaranta ja Otvotien uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

       LOMAVEKARIT 80 €
       LOMAVEKARIT

       LOMAVEKARIT

       148 Vitikanpääntie, Rovaniemi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ounaspaviljongin uimaranta, Arktikumin ranta ja Ounaskosken uimaranta ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Arktikum ja Lappia-talo ovat myös 5 kilometrin päässä.

        LAURI Historical 19th Century Manor 80 €
        LAURI Historical 19th Century Manor

        LAURI Historical 19th Century Manor

        Pohjolankatu 25, Rovaniemi
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.