Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Leadenhall Market

Osta tuoreita elintarvikkeita, maukkaita juustoja, kukkia sekä monia muita tuotteita Leadenhall Marketista, joka on Lontoon vanhimpiin kuuluva katettu kauppahalli.

Leadenhall Market on koristeellinen ja viktoriaaniseen tyyliin tehty kauppahalli. Ihastele koristeellista kattoa samalla kun kävelet tämän kaupungin vanhimpiin kuuluvan ostospaikan läpi. Osta kukkia, lihaa ja juustoa tai nauti tuopillinen paikallisten seurassa jossain Leadenhall Marketin kiireisistä pubeista.

Tutustu tarkemmin tämän viehättävän kauppapaikan historiaan. Vaikka Leadenhall Marketin juuret ulottuvatkin 1300-luvulle, nykyinen englantilaisen arkkitehti Sir Horace Jonesin suunnittelema rakennelma on peräisin 1800-luvun lopulta. Kauppahallin design-kohokohtiin kuuluu mukulakivilattian lisäksi koristeellinen katto, joka hehkuu vihreän, kastanjan ja kerman väreissä.

Jos halli näyttää tutulta, ei mikään ihme – olet varmaan nähnyt sen elokuvissa. Leadenhall Marketia käytettiin Viistokujana elokuvassa Harry Potter ja viisasten kivi.

Kiertele liikkeissä, jotka ovat keskittyneet miesten ja naisten asusteisiin, laatuviineihin sekä perinteisiin koruihin. Nauti huippukokkien valmistamia kansainvälisiä ruokalajeja Leadenhall Marketin ravintoloissa ja valitse mieleisesi kauppahallin erikoiskaupan yli 200 juuston valikoimasta. Kauppahallista löytyy myös viinibaareja, vanhanaikaisia pubeja ja kahviloita, joissa voit nauttia aamiaista, brunssia ja lounasta.

Leadenhall Marketissa järjestetään erikoistapahtumia ympäri vuoden. Helmikuussa voit seurata Leadenhall Market Pancake Race -tapahtumaa, jonka aikana lähistön pankkien, lakifirmojen ja kirjanpitoyritysten työntekijät juoksevat ympäri samalla kun he yrittävät kääntää lettua ilmassa. Kauppahalli on erityisen viehättävä joulunaikaan, jolloin jouluvalot ja -koristeet nostattavat tunnelmaa entisestään.

Vain 15 minuutin kävelymatkan päästä Leadenhall Marketista löydät Tower Bridgen ja Lontoon Towerin. Täällä voit ihastella kruununjalokiviä ja ottaa kuvia ikonisesta 1800-luvun sillasta, josta on tullut kaupungin symboli.

Leadenhall Market sijaitsee Lontoon Cityssä, kaupungin historiallisessa ja taloudellisessa keskuksessa. Lähimmät metroasemat ovat Bank ja Monument, joilta on Leadenhall Marketille alle kymmenen minuutin kävelymatka. Saman verran matkaa on myös Fenchurch Streetin rautatieasemalta. Paras aika vierailla Leadenhall Marketilla on arkipäivisin, sillä viikonloppuisin useimmat kaupat ovat kiinni.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 860 majoitusliikettä kohteen Leadenhall Market lähellä
Clayton Hotel City of London 109 €
Clayton Hotel City of London

Clayton Hotel City of London

10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Shangri La Hotel At The Shard London 526 €
  Shangri La Hotel At The Shard London

  Shangri La Hotel At The Shard London

  31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 95 €
   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

   DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

   7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    citizenM Tower of London 111 €
    citizenM Tower of London

    citizenM Tower of London

    40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
     Park Plaza Westminster Bridge London

     Park Plaza Westminster Bridge London

     200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Tower Hotel
      The Tower Hotel

      The Tower Hotel

      St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London City - Tower Hill 123 €
       Leonardo Royal London City - Tower Hill

       Leonardo Royal London City - Tower Hill

       8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex City of London Hotel
        Apex City of London Hotel

        Apex City of London Hotel

        1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Tower Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.