Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Leadenhall Market

Osta tuoreita elintarvikkeita, maukkaita juustoja, kukkia sekä monia muita tuotteita Leadenhall Marketista, joka on Lontoon vanhimpiin kuuluva katettu kauppahalli.

Leadenhall Market on koristeellinen ja viktoriaaniseen tyyliin tehty kauppahalli. Ihastele koristeellista kattoa samalla kun kävelet tämän kaupungin vanhimpiin kuuluvan ostospaikan läpi. Osta kukkia, lihaa ja juustoa tai nauti tuopillinen paikallisten seurassa jossain Leadenhall Marketin kiireisistä pubeista.

Tutustu tarkemmin tämän viehättävän kauppapaikan historiaan. Vaikka Leadenhall Marketin juuret ulottuvatkin 1300-luvulle, nykyinen englantilaisen arkkitehti Sir Horace Jonesin suunnittelema rakennelma on peräisin 1800-luvun lopulta. Kauppahallin design-kohokohtiin kuuluu mukulakivilattian lisäksi koristeellinen katto, joka hehkuu vihreän, kastanjan ja kerman väreissä.

Jos halli näyttää tutulta, ei mikään ihme – olet varmaan nähnyt sen elokuvissa. Leadenhall Marketia käytettiin Viistokujana elokuvassa Harry Potter ja viisasten kivi.

Kiertele liikkeissä, jotka ovat keskittyneet miesten ja naisten asusteisiin, laatuviineihin sekä perinteisiin koruihin. Nauti huippukokkien valmistamia kansainvälisiä ruokalajeja Leadenhall Marketin ravintoloissa ja valitse mieleisesi kauppahallin erikoiskaupan yli 200 juuston valikoimasta. Kauppahallista löytyy myös viinibaareja, vanhanaikaisia pubeja ja kahviloita, joissa voit nauttia aamiaista, brunssia ja lounasta.

Leadenhall Marketissa järjestetään erikoistapahtumia ympäri vuoden. Helmikuussa voit seurata Leadenhall Market Pancake Race -tapahtumaa, jonka aikana lähistön pankkien, lakifirmojen ja kirjanpitoyritysten työntekijät juoksevat ympäri samalla kun he yrittävät kääntää lettua ilmassa. Kauppahalli on erityisen viehättävä joulunaikaan, jolloin jouluvalot ja -koristeet nostattavat tunnelmaa entisestään.

Vain 15 minuutin kävelymatkan päästä Leadenhall Marketista löydät Tower Bridgen ja Lontoon Towerin. Täällä voit ihastella kruununjalokiviä ja ottaa kuvia ikonisesta 1800-luvun sillasta, josta on tullut kaupungin symboli.

Leadenhall Market sijaitsee Lontoon Cityssä, kaupungin historiallisessa ja taloudellisessa keskuksessa. Lähimmät metroasemat ovat Bank ja Monument, joilta on Leadenhall Marketille alle kymmenen minuutin kävelymatka. Saman verran matkaa on myös Fenchurch Streetin rautatieasemalta. Paras aika vierailla Leadenhall Marketilla on arkipäivisin, sillä viikonloppuisin useimmat kaupat ovat kiinni.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 582 majoitusliikettä kohteen Leadenhall Market lähellä
The Tower Hotel 107 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 182 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 135 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apex City of London Hotel 107 €
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London City 98 €
     Leonardo Royal London City

     Leonardo Royal London City

     8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Shangri La Hotel At The Shard London 453 €
      Shangri La Hotel At The Shard London

      Shangri La Hotel At The Shard London

      31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Club Quarters Hotel, Gracechurch 107 €
       Club Quarters Hotel, Gracechurch

       Club Quarters Hotel, Gracechurch

       7 Gracechurch Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Bridge ja Liverpool Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Monumentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Club Quarters Hotel, St. Paul's 114 €
        Club Quarters Hotel, St. Paul's

        Club Quarters Hotel, St. Paul's

        24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.