Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Leadenhall Market

Osta tuoreita elintarvikkeita, maukkaita juustoja, kukkia sekä monia muita tuotteita Leadenhall Marketista, joka on Lontoon vanhimpiin kuuluva katettu kauppahalli.

Leadenhall Market on koristeellinen ja viktoriaaniseen tyyliin tehty kauppahalli. Ihastele koristeellista kattoa samalla kun kävelet tämän kaupungin vanhimpiin kuuluvan ostospaikan läpi. Osta kukkia, lihaa ja juustoa tai nauti tuopillinen paikallisten seurassa jossain Leadenhall Marketin kiireisistä pubeista.

Tutustu tarkemmin tämän viehättävän kauppapaikan historiaan. Vaikka Leadenhall Marketin juuret ulottuvatkin 1300-luvulle, nykyinen englantilaisen arkkitehti Sir Horace Jonesin suunnittelema rakennelma on peräisin 1800-luvun lopulta. Kauppahallin design-kohokohtiin kuuluu mukulakivilattian lisäksi koristeellinen katto, joka hehkuu vihreän, kastanjan ja kerman väreissä.

Jos halli näyttää tutulta, ei mikään ihme – olet varmaan nähnyt sen elokuvissa. Leadenhall Marketia käytettiin Viistokujana elokuvassa Harry Potter ja viisasten kivi.

Kiertele liikkeissä, jotka ovat keskittyneet miesten ja naisten asusteisiin, laatuviineihin sekä perinteisiin koruihin. Nauti huippukokkien valmistamia kansainvälisiä ruokalajeja Leadenhall Marketin ravintoloissa ja valitse mieleisesi kauppahallin erikoiskaupan yli 200 juuston valikoimasta. Kauppahallista löytyy myös viinibaareja, vanhanaikaisia pubeja ja kahviloita, joissa voit nauttia aamiaista, brunssia ja lounasta.

Leadenhall Marketissa järjestetään erikoistapahtumia ympäri vuoden. Helmikuussa voit seurata Leadenhall Market Pancake Race -tapahtumaa, jonka aikana lähistön pankkien, lakifirmojen ja kirjanpitoyritysten työntekijät juoksevat ympäri samalla kun he yrittävät kääntää lettua ilmassa. Kauppahalli on erityisen viehättävä joulunaikaan, jolloin jouluvalot ja -koristeet nostattavat tunnelmaa entisestään.

Vain 15 minuutin kävelymatkan päästä Leadenhall Marketista löydät Tower Bridgen ja Lontoon Towerin. Täällä voit ihastella kruununjalokiviä ja ottaa kuvia ikonisesta 1800-luvun sillasta, josta on tullut kaupungin symboli.

Leadenhall Market sijaitsee Lontoon Cityssä, kaupungin historiallisessa ja taloudellisessa keskuksessa. Lähimmät metroasemat ovat Bank ja Monument, joilta on Leadenhall Marketille alle kymmenen minuutin kävelymatka. Saman verran matkaa on myös Fenchurch Streetin rautatieasemalta. Paras aika vierailla Leadenhall Marketilla on arkipäivisin, sillä viikonloppuisin useimmat kaupat ovat kiinni.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 982 majoitusliikettä kohteen Leadenhall Market lähellä
The Tower Hotel 97 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leonardo Royal London City 117 €
  Leonardo Royal London City

  Leonardo Royal London City

  8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London Tower Bridge 113 €
   Leonardo Royal London Tower Bridge

   Leonardo Royal London Tower Bridge

   45 Prescot Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Borough Market (tori) ja Lontoon museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apex City of London Hotel 123 €
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London St Paul’s 139 €
     Leonardo Royal London St Paul’s

     Leonardo Royal London St Paul’s

     10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 104 €
      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Gherkin, Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished) 67 €
       Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

       Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

       13-15 Folgate Street, Lontoo, Englanti
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Dennis Severs' House, Old Spitalfields Market ja Brick Lane sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Gherkin ja Bank of England Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Shoreditch High Streetin Overground-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Liverpool Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        citizenM Tower of London 114 €
        citizenM Tower of London

        citizenM Tower of London

        40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.