Lennot - Filippiinit alkaen 27 €

Parhaat kaupungit kohteessa Filippiinit

Halvimmat lennot kohteeseen Filippiinit

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 27 € yhdensuuntaisille lennoille ja 51 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippines AirAsia
Philippine Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Filippiinit

Lennot Filippiineille

Filippiinien saarivaltio sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, ja maahan kuuluu yli 7 000 saarta. Pääkaupunki Manilassa saa nauttia suurkaupungin vilinästä, kun taas saarilla voi rauhoittua ja nauttia upeasta luonnosta. Katso lentotarjoukset Filippiineille helposti varauspalvelustamme ja varaa samalla hotelli Filippiineiltä. Monet matkatoimistot järjestävät myös pakettimatkoja Filippiineille. Kauttamme voit tutustua myös autovuokraamoihin Filippiineillä.

Filippiineillä on noin 250 lentokenttää, mutta ulkomaiset matkailijat saapuvat yleensä Manilan kentälle. Filippiinit on monipuolinen matkakohde. Maa tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan ja vilkkaista kaupungeistaan. Manila on mainio kohde shoppailusta pitävillä, ja saarilla puolestaan voi harrastaa muun muassa purjehdusta, vesihiihtoa ja surfausta. Kirkkaan veden ansiosta Filippiineillä voi snorklata ja nähdä koralleja ja värikkäitä kaloja. Saarilla järjestäänkin paljon sukelluskursseja.

Filippiineillä on trooppinen, kuuma ja kostea ilmasto ja lämmintä on ympäri vuoden. Alkusyksystä uhkana ovat trooppiset hirmumyrskyt. Myös tulivuorenpurkaukset ovat maassa melko yleisiä.

Lennot Filippiineille Suomesta

Suomesta ei tehdä suoria lentoja Filippiineille, vaan konetta pitää vaihtaa jossain Euroopan kaupungissa. Myös Bangkokista, Singaporesta ja Hongkongista on hyvät yhteydet Manilaan. Etsi halpoja lentolippuja Filippiineille varauspalvelustamme. Halpoja lentotarjouksia Filippiineille saatat löytää, kun varaat liput hyvissä ajoin. Joulun aikaan lennot ovat kalleimmillaan.

Filippiinien aikavyöhyke on kesäaikaan viisi tuntia ja talvella kuusi tuntia Suomea edellä. Maan valuutta on peso. Hintataso Filippiineillä on edullinen, ja esimerkiksi ravintola-aterian voi saada muutamalla eurolla.

Filippiineillä on oltava tarkkana, sillä levottomuuksia saattaa esiintyä etenkin suurissa kaupungeissa. Myös katurikollisuus on suhteellisen yleistä. Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaa. Filippiineille matkustavan kannattaa tarkastaa rokotesuojansa ennen matkaa. Matkustusasiakirjana toimii passi, jonka on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.

Lennot Manilaan ja jatkolennot saarille

Lentoaika Manilaan on 20–30 tuntia välilaskuista riippuen. Seuraavat lentoyhtiöt lentävät välilaskun kautta Suomesta Manilaan: Air France, Cathay Pacific ja China Southern. Kansalliset lentoyhtiöt liikennöivät Filippiinien sisällä, mutta saaristossa voi liikkua myös lautalla.

Manilan lentoasema sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Manilan keskustasta. Vilkkaan aseman kautta kulkee vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on bussiyhteyksiä keskustaan ja kahden kilometrin päässä on kevyen raideliikenteen asema. Lentoasemalla suunnitellaan kuitenkin omaa raideliikenteen asemaa. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton, mutta on hyvä muistaa, että liikennekulttuuri poikkeaa melko paljon pohjoismaalaisesta, ja muun muassa bussit ja taksit ajavat holtittomasti. Myös teiden kunto vaihtelee ja suurissa kaupungeissa on varauduttava ruuhkiin.

Manilan lentoasemalla on muutamia taxfree-myymälöitä sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Lentokentällä on käytössä maksuton Wi-Fi-yhteys.

Lentäminen Filippiinien sisällä on edullista ja kätevää ja tarjontaa on runsaasti. Sisäisiä lentoja lentävät muun muassa Philippine Airline, Tiger Airways ja Air Asia. Saarten välillä liikennöi myös useita laivoja, mutta niiden aikatauluihin ei voi luottaa ja ne saattavat viivästyä useita tunteja.

Filippiinien paratiisisaaret

Filippiinit tunnetaan ennen kaikkea rantalomakohteena, sillä rannat ovat saaristossa todella upeat. Saariston pehmeä hiekka onkin monien mielestä maailman parasta. Vesiurheilulajien lisäksi saarilla voi tutustua upeaan luontoon, tehdä veneretkiä autioille pikkusaarille tai mennä bongaamaan haikaloja. Parhaat rannat löytyvät Boracayn ja Cebun saarilta, viimeksi mainitulta löytyy paljon luksushotelleja ja Filippiinien toiseksi suurin kaupunki, Cebu.

Filippiineillä kannattaa ehdottomasti kokeilla katuruokaa ja syödä katukojusta vatsansa täyteen muutamalla lantilla. Bataatista valmistettu Camote Cue on yksi tunnetuimmista katuruoista. Varaa nyt halvat lennot Filippiineille ja ihastu ystävällisiin filippiiniläisiin ja paratiisimaisiin saariin.

Usein kysytyt kysymykset