Lennot - Filippiinit alkaen 375 €

Parhaat kaupungit kohteessa Filippiinit

Halvimmat lennot kohteeseen Filippiinit

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 375 € yhdensuuntaisille lennoille ja 579 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Saudi Arabian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Saudi Arabian Airlines
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Qatar Airways

Matkaopas: matkat kohteeseen Filippiinit

Lennot Filippiineille

Filippiinien saarivaltio sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, ja maahan kuuluu yli 7 000 saarta. Pääkaupunki Manilassa saa nauttia suurkaupungin vilinästä, kun taas saarilla voi rauhoittua ja nauttia upeasta luonnosta. Katso lentotarjoukset Filippiineille helposti varauspalvelustamme ja varaa samalla hotelli Filippiineiltä. Monet matkatoimistot järjestävät myös pakettimatkoja Filippiineille. Kauttamme voit tutustua myös autovuokraamoihin Filippiineillä.

Filippiineillä on noin 250 lentokenttää, mutta ulkomaiset matkailijat saapuvat yleensä Manilan kentälle. Filippiinit on monipuolinen matkakohde. Maa tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan ja vilkkaista kaupungeistaan. Manila on mainio kohde shoppailusta pitävillä, ja saarilla puolestaan voi harrastaa muun muassa purjehdusta, vesihiihtoa ja surfausta. Kirkkaan veden ansiosta Filippiineillä voi snorklata ja nähdä koralleja ja värikkäitä kaloja. Saarilla järjestäänkin paljon sukelluskursseja.

Filippiineillä on trooppinen, kuuma ja kostea ilmasto ja lämmintä on ympäri vuoden. Alkusyksystä uhkana ovat trooppiset hirmumyrskyt. Myös tulivuorenpurkaukset ovat maassa melko yleisiä.

Lennot Filippiineille Suomesta

Suomesta ei tehdä suoria lentoja Filippiineille, vaan konetta pitää vaihtaa jossain Euroopan kaupungissa. Myös Bangkokista, Singaporesta ja Hongkongista on hyvät yhteydet Manilaan. Etsi halpoja lentolippuja Filippiineille varauspalvelustamme. Halpoja lentotarjouksia Filippiineille saatat löytää, kun varaat liput hyvissä ajoin. Joulun aikaan lennot ovat kalleimmillaan.

Filippiinien aikavyöhyke on kesäaikaan viisi tuntia ja talvella kuusi tuntia Suomea edellä. Maan valuutta on peso. Hintataso Filippiineillä on edullinen, ja esimerkiksi ravintola-aterian voi saada muutamalla eurolla.

Filippiineillä on oltava tarkkana, sillä levottomuuksia saattaa esiintyä etenkin suurissa kaupungeissa. Myös katurikollisuus on suhteellisen yleistä. Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaa. Filippiineille matkustavan kannattaa tarkastaa rokotesuojansa ennen matkaa. Matkustusasiakirjana toimii passi, jonka on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.

Lennot Manilaan ja jatkolennot saarille

Lentoaika Manilaan on 20–30 tuntia välilaskuista riippuen. Seuraavat lentoyhtiöt lentävät välilaskun kautta Suomesta Manilaan: Air France, Cathay Pacific ja China Southern. Kansalliset lentoyhtiöt liikennöivät Filippiinien sisällä, mutta saaristossa voi liikkua myös lautalla.

Manilan lentoasema sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Manilan keskustasta. Vilkkaan aseman kautta kulkee vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on bussiyhteyksiä keskustaan ja kahden kilometrin päässä on kevyen raideliikenteen asema. Lentoasemalla suunnitellaan kuitenkin omaa raideliikenteen asemaa. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton, mutta on hyvä muistaa, että liikennekulttuuri poikkeaa melko paljon pohjoismaalaisesta, ja muun muassa bussit ja taksit ajavat holtittomasti. Myös teiden kunto vaihtelee ja suurissa kaupungeissa on varauduttava ruuhkiin.

Manilan lentoasemalla on muutamia taxfree-myymälöitä sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Lentokentällä on käytössä maksuton Wi-Fi-yhteys.

Lentäminen Filippiinien sisällä on edullista ja kätevää ja tarjontaa on runsaasti. Sisäisiä lentoja lentävät muun muassa Philippine Airline, Tiger Airways ja Air Asia. Saarten välillä liikennöi myös useita laivoja, mutta niiden aikatauluihin ei voi luottaa ja ne saattavat viivästyä useita tunteja.

Filippiinien paratiisisaaret

Filippiinit tunnetaan ennen kaikkea rantalomakohteena, sillä rannat ovat saaristossa todella upeat. Saariston pehmeä hiekka onkin monien mielestä maailman parasta. Vesiurheilulajien lisäksi saarilla voi tutustua upeaan luontoon, tehdä veneretkiä autioille pikkusaarille tai mennä bongaamaan haikaloja. Parhaat rannat löytyvät Boracayn ja Cebun saarilta, viimeksi mainitulta löytyy paljon luksushotelleja ja Filippiinien toiseksi suurin kaupunki, Cebu.

Filippiineillä kannattaa ehdottomasti kokeilla katuruokaa ja syödä katukojusta vatsansa täyteen muutamalla lantilla. Bataatista valmistettu Camote Cue on yksi tunnetuimmista katuruoista. Varaa nyt halvat lennot Filippiineille ja ihastu ystävällisiin filippiiniläisiin ja paratiisimaisiin saariin.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Filippiinit?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Filippiinit.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Filippiinit?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Filippiinit maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Filippiinit!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Filippiinit koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Filippiinit tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Filippiinit muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista