Lennot - Filippiinit alkaen 433 €

Filippiinit: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Filippiinit

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 433 € yhdensuuntaisille lennoille ja 635 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Cathay Pacific
Cathay Pacific
Turkish Airlines
Cathay Pacific
Qatar Airways
Turkish Airlines
Etihad Airways
Singapore Airlines
Emirates

Matkaopas: matkat kohteeseen Filippiinit

Lennot Filippiineille

Filippiinien saarivaltio sijaitsee Kaakkois-Aasiassa, ja maahan kuuluu yli 7 000 saarta. Pääkaupunki Manilassa saa nauttia suurkaupungin vilinästä, kun taas saarilla voi rauhoittua ja nauttia upeasta luonnosta. Katso lentotarjoukset Filippiineille helposti varauspalvelustamme ja varaa samalla hotelli Filippiineiltä. Monet matkatoimistot järjestävät myös pakettimatkoja Filippiineille. Kauttamme voit tutustua myös autovuokraamoihin Filippiineillä.

Filippiineillä on noin 250 lentokenttää, mutta ulkomaiset matkailijat saapuvat yleensä Manilan kentälle. Filippiinit on monipuolinen matkakohde. Maa tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan ja vilkkaista kaupungeistaan. Manila on mainio kohde shoppailusta pitävillä, ja saarilla puolestaan voi harrastaa muun muassa purjehdusta, vesihiihtoa ja surfausta. Kirkkaan veden ansiosta Filippiineillä voi snorklata ja nähdä koralleja ja värikkäitä kaloja. Saarilla järjestäänkin paljon sukelluskursseja.

Filippiineillä on trooppinen, kuuma ja kostea ilmasto ja lämmintä on ympäri vuoden. Alkusyksystä uhkana ovat trooppiset hirmumyrskyt. Myös tulivuorenpurkaukset ovat maassa melko yleisiä.

Lennot Filippiineille Suomesta

Suomesta ei tehdä suoria lentoja Filippiineille, vaan konetta pitää vaihtaa jossain Euroopan kaupungissa. Myös Bangkokista, Singaporesta ja Hongkongista on hyvät yhteydet Manilaan. Etsi halpoja lentolippuja Filippiineille varauspalvelustamme. Halpoja lentotarjouksia Filippiineille saatat löytää, kun varaat liput hyvissä ajoin. Joulun aikaan lennot ovat kalleimmillaan.

Filippiinien aikavyöhyke on kesäaikaan viisi tuntia ja talvella kuusi tuntia Suomea edellä. Maan valuutta on peso. Hintataso Filippiineillä on edullinen, ja esimerkiksi ravintola-aterian voi saada muutamalla eurolla.

Filippiineillä on oltava tarkkana, sillä levottomuuksia saattaa esiintyä etenkin suurissa kaupungeissa. Myös katurikollisuus on suhteellisen yleistä. Ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaa. Filippiineille matkustavan kannattaa tarkastaa rokotesuojansa ennen matkaa. Matkustusasiakirjana toimii passi, jonka on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.

Lennot Manilaan ja jatkolennot saarille

Lentoaika Manilaan on 20–30 tuntia välilaskuista riippuen. Seuraavat lentoyhtiöt lentävät välilaskun kautta Suomesta Manilaan: Air France, Cathay Pacific ja China Southern. Kansalliset lentoyhtiöt liikennöivät Filippiinien sisällä, mutta saaristossa voi liikkua myös lautalla.

Manilan lentoasema sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Manilan keskustasta. Vilkkaan aseman kautta kulkee vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on bussiyhteyksiä keskustaan ja kahden kilometrin päässä on kevyen raideliikenteen asema. Lentoasemalla suunnitellaan kuitenkin omaa raideliikenteen asemaa. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton, mutta on hyvä muistaa, että liikennekulttuuri poikkeaa melko paljon pohjoismaalaisesta, ja muun muassa bussit ja taksit ajavat holtittomasti. Myös teiden kunto vaihtelee ja suurissa kaupungeissa on varauduttava ruuhkiin.

Manilan lentoasemalla on muutamia taxfree-myymälöitä sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Lentokentällä on käytössä maksuton Wi-Fi-yhteys.

Lentäminen Filippiinien sisällä on edullista ja kätevää ja tarjontaa on runsaasti. Sisäisiä lentoja lentävät muun muassa Philippine Airline, Tiger Airways ja Air Asia. Saarten välillä liikennöi myös useita laivoja, mutta niiden aikatauluihin ei voi luottaa ja ne saattavat viivästyä useita tunteja.

Filippiinien paratiisisaaret

Filippiinit tunnetaan ennen kaikkea rantalomakohteena, sillä rannat ovat saaristossa todella upeat. Saariston pehmeä hiekka onkin monien mielestä maailman parasta. Vesiurheilulajien lisäksi saarilla voi tutustua upeaan luontoon, tehdä veneretkiä autioille pikkusaarille tai mennä bongaamaan haikaloja. Parhaat rannat löytyvät Boracayn ja Cebun saarilta, viimeksi mainitulta löytyy paljon luksushotelleja ja Filippiinien toiseksi suurin kaupunki, Cebu.

Filippiineillä kannattaa ehdottomasti kokeilla katuruokaa ja syödä katukojusta vatsansa täyteen muutamalla lantilla. Bataatista valmistettu Camote Cue on yksi tunnetuimmista katuruoista. Varaa nyt halvat lennot Filippiineille ja ihastu ystävällisiin filippiiniläisiin ja paratiisimaisiin saariin.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Filippiinit COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy vaihtaa tai peruuttaa lentosi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali antaa tärkeitä tietoja. Muistathan myös tarkistaa toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lennon kohteeseen Filippiinit.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Filippiinit meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Tämänpäivän matkustamisessa joustavuus on ehdottoman tärkeää. Siksi olemme ottaneet käyttöön “Ei muutosmaksua” -hakusuodattimen, jonka avulla voit helposti löytää halpoja ja joustavia lentoja kohteeseen Filippiinit. Suodatin löytyy “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta ruutusi vasemmasta reunasta.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Filippiinit matkustavien tulisi tietää?
Edelleen jatkuvan COVID-19-pandemian vuoksi matkailuun on tullut muutama aiempaa suurempi haaste. Lue nämä hyödylliset neuvot ennen kuin nouset lennollesi kohteeseen Filippiinit:

 • Tee selvitys sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet varauksen. Tarkista myös, onko sinun saapuessasi noudatettava jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten annettava todiste negatiivisesta COVID-19-testituloksesta.
 • Sinun täytyy käyttää kasvomaskia koko matkan ajan, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossakin vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Mahdollisten tartuntojen estämiseksi sinun tulee laittaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentoaseman työntekijälle.
 • Matkustajat voivat pakata käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Laita henkilökohtaiset tavarat (kuten puhelin ja lompakko) turvatarkastuksen aikana tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Jos haluat viedä ruokaa mukanasi koneeseen, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Filippiinit?
Jotta voisit napata upean tarjouksen kohteeseen Filippiinit, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin. Harkitse myös hakutuloksiesi yläreunassa olevan Expedian “Joustavat päivämäärät” -linkin käyttämistä. Sen avulla voit verrata matkapäiviesi likellä olevien päivämäärien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 635 € oli kohteeseen Filippiinit menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Filippiinit maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluumatka kohteeseen Filippiinit maksoi vähintään 635 € ja korkeintaan 914 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat saman ajanjakson aikana niinkin vähän kuin 433 €.
Mitkä ovat kohteen Filippiinit suosituimmat lentokentät?
Lentoyhtiöstäsi sekä määränpäästäsi kohteessa Filippiinit riippuen vaihtoehtoihin kuuluu muutamia johtavia lentokenttiä. Näiden joukossa ovat:

 • Manila (MNL-Ninoy Aquinon kansainvälinen lentoasema) – 5454 lentoa kuukaudessa.
 • Cebu (CEB-Mactan - Cebun kansainvälinen lentokenttä) – 1146 lentoa kuukaudessa.
 • Davao (DVO-Francisco Bangoyn kansainvälinen lentokenttä) – 304 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Filippiinit?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Filippiinit maksoivat suurin piirtein 635 € – 914 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkustuspäiväsi on, joten varaa loistava tarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Filippiinit?
Paras ajankohta varata lento kohteen Filippiinit lomaseikkailua varten on marraskuussa. Lentoliput ovat kalleimmillaan kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varauksien tekemistä tuolloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Filippiinit kestää?
Lentosi kestoaika riippuu muutamista eri asioista, kuten lentosi lähtöpaikasta. Parin kohteeseen Filippiinit menevän suositun kotimaan reitin keskimääräiset lentoajat löytyvät alapuolelta:

 • Cebu (CEB-Mactan - Cebun kansainvälinen lentokenttä) → Manila (MNL-Ninoy Aquinon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 26 minuuttia
 • Caticlan (MPH-Godofredo P. Ramos) → Manila (MNL-Ninoy Aquinon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 11 minuuttia
 • Tacloban (TAC-Daniel Z. Romualdez) → Manila (MNL-Ninoy Aquinon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 24 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Filippiinit?

 • Manila tarjoaa niin paljon tekemistä ja nähtävää, että ei ole yllättävää, että matkailijat aloittavat lomansa kohteessa Filippiinit yleensä tästä dynaamisesta paikasta. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen kuuluisimpiin nähtävyyksiin, kuten SM Mall of Asia, ennen kuin suuntaat perehtymään joihinkin tämän kaupungin vähemmän kuuluisiin helmiin.
 • Kun valitset lomasi aktiviteetteja, on hyvä ottaa huomioon, että kohteessa Manila on yleisesti ottaen trooppinen monsuuni-ilmasto. Kannattaa aina kuitenkin tarkistaa säätiedote ennen matkaa, jotta tiedät, mitä odottaa.
 • Jos haluat tutustua myös ympäröivään seutuun, varaa vuokra-ajoneuvo kauttamme edullisesti ja aja kohteeseen Dasmariñas. Se sijaitsee keskimäärin 30 km:n etelään kohteesta Manila, ja sen kuuluisimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Balite Falls.

Suosittuja lentoja kohteeseen Filippiinit

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair