Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Guildhall

Tutustu upeaan 1400-luvulla rakennettuun Guildhalliin, jossa on useita museoita, keskiaikaisia kryptoja, suuri sali ja kirjasto. 

Guildhall on Lontoon Cityn hallinnollinen keskus, jota käytetään myös monissa eri seremonioissa. Tutustu Guildhallin taidegalleriaan ja muihin kiehtoviin museoihin rakennusta kierrellessäsi.

Vanhan roomalaisen amfiteatterin paikalle rakennettu Guildhall on yksi harvoista Lontoon suuresta palosta ja Lontoon pommituksista selvinneistä keskiaikaisista rakennuksista. Rakennus ei kuitenkaan selvinnyt naarmuitta kummastakaan, vaan sitä on kunnostettu useita kertoja ja myös laajennettu uusilla rakennuksilla.

Aloita Guildhalliin tutustuminen pääsalista, jossa voit ihailla ylellistä punaista lattiaa, vaikuttavia holvikaaria ja upeita kattokruunuja. Tarkastele myös suuria lehmuksesta veistettyjä puuveistoksia, jotka kuvaavat kahta legendaarista jättiläistä nimeltään Gog ja Magog, joiden kerrotaan joutuneen vangituiksi Guildhalliin hävityn taistelun jälkeen.

Tutustu rakennuksen itäiseen ja läntiseen kryptaan, jotka ovat Lontoon suurimmat keskiaikaiset kryptat. Kryptojen muistomerkit on pystytetty tärkeiden henkilöiden kuten Winston Churchillin ja Horatio Nelsonin kunniaksi. Yhdessä muistolaatassa mainitaan myös Lady Jane Grey, joka joutui täällä oikeuteen ja teloitettiin petoksesta teini-ikäisenä.

Tutustu Guildhall Art Galleryyn ja ihaile Lontoon Cityn taidekokoelmaa. Galleria sijaitsee goottilaistyylisessä kivirakennuksessa. Kokoelmassa on satoja töitä arvostetuilta taiteilijoilta kuten John Constablelta ja Dante Gabriel Rossettilta.

Guildhallin vetonaulohin kuuluu myös Guildhall Library, josta löydät teoksia 1000-luvulta. Kirjasto keskittyy Lontoo-aiheisiin käsikirjoihin.

Rakennuksessa on järjestetty monia virallisia tapahtumia kuten Lord Mayor’s Show. Myös vuoden 2012 olympialaisten maratonreitti kulki Guildhallin alueen kautta. Guildhallin salit ovat avoinna yleisölle vuosittain syyskuun kolmantena viikkona järjestettävän London Open House ‑tapahtuman aikana. 

Guildhall sijaitsee St. Paul’sin, Moorgaten ja Liverpool Streetin metroasemien välissä Lontoon Cityn alueella. Matkusta metrolla mille tahansa näistä asemista tai matkusta perille bussilla. Tarkista Guildhallin aukioloajat ennen vierailuasi, sillä Guildhall suljetaan usein eri tapahtumia varten. Lähistöllä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa St. Paul’s Cathedral, Bank of England Museum ja Museum of London.


Alueen London Guildhall opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 837 majoitusliikettä kohteen London Guildhall lähellä
Clayton Hotel City of London 111 €
Clayton Hotel City of London

Clayton Hotel City of London

10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London St Paul’s 158 €
   Leonardo Royal London St Paul’s

   Leonardo Royal London St Paul’s

   10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 531 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 148 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 96 €
      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       citizenM Tower of London 112 €
       citizenM Tower of London

       citizenM Tower of London

       40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Ned
        The Ned

        The Ned

        27 Poultry, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sky Garden, The Gherkin ja Liverpool Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja London Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cannon Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.