Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Guildhall

Tutustu upeaan 1400-luvulla rakennettuun Guildhalliin, jossa on useita museoita, keskiaikaisia kryptoja, suuri sali ja kirjasto. 

Guildhall on Lontoon Cityn hallinnollinen keskus, jota käytetään myös monissa eri seremonioissa. Tutustu Guildhallin taidegalleriaan ja muihin kiehtoviin museoihin rakennusta kierrellessäsi.

Vanhan roomalaisen amfiteatterin paikalle rakennettu Guildhall on yksi harvoista Lontoon suuresta palosta ja Lontoon pommituksista selvinneistä keskiaikaisista rakennuksista. Rakennus ei kuitenkaan selvinnyt naarmuitta kummastakaan, vaan sitä on kunnostettu useita kertoja ja myös laajennettu uusilla rakennuksilla.

Aloita Guildhalliin tutustuminen pääsalista, jossa voit ihailla ylellistä punaista lattiaa, vaikuttavia holvikaaria ja upeita kattokruunuja. Tarkastele myös suuria lehmuksesta veistettyjä puuveistoksia, jotka kuvaavat kahta legendaarista jättiläistä nimeltään Gog ja Magog, joiden kerrotaan joutuneen vangituiksi Guildhalliin hävityn taistelun jälkeen.

Tutustu rakennuksen itäiseen ja läntiseen kryptaan, jotka ovat Lontoon suurimmat keskiaikaiset kryptat. Kryptojen muistomerkit on pystytetty tärkeiden henkilöiden kuten Winston Churchillin ja Horatio Nelsonin kunniaksi. Yhdessä muistolaatassa mainitaan myös Lady Jane Grey, joka joutui täällä oikeuteen ja teloitettiin petoksesta teini-ikäisenä.

Tutustu Guildhall Art Galleryyn ja ihaile Lontoon Cityn taidekokoelmaa. Galleria sijaitsee goottilaistyylisessä kivirakennuksessa. Kokoelmassa on satoja töitä arvostetuilta taiteilijoilta kuten John Constablelta ja Dante Gabriel Rossettilta.

Guildhallin vetonaulohin kuuluu myös Guildhall Library, josta löydät teoksia 1000-luvulta. Kirjasto keskittyy Lontoo-aiheisiin käsikirjoihin.

Rakennuksessa on järjestetty monia virallisia tapahtumia kuten Lord Mayor’s Show. Myös vuoden 2012 olympialaisten maratonreitti kulki Guildhallin alueen kautta. Guildhallin salit ovat avoinna yleisölle vuosittain syyskuun kolmantena viikkona järjestettävän London Open House ‑tapahtuman aikana. 

Guildhall sijaitsee St. Paul’sin, Moorgaten ja Liverpool Streetin metroasemien välissä Lontoon Cityn alueella. Matkusta metrolla mille tahansa näistä asemista tai matkusta perille bussilla. Tarkista Guildhallin aukioloajat ennen vierailuasi, sillä Guildhall suljetaan usein eri tapahtumia varten. Lähistöllä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa St. Paul’s Cathedral, Bank of England Museum ja Museum of London.


Alueen London Guildhall opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 226 majoitusliikettä kohteen London Guildhall lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 153 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leman Locke 120 €
  Leman Locke

  Leman Locke

  15 Leman St, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London St Paul’s 107 €
   Leonardo Royal London St Paul’s

   Leonardo Royal London St Paul’s

   10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    SACO The Cannon 131 €
    SACO The Cannon

    SACO The Cannon

    46 Cannon Street, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bankenviertel, Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. London Bridge ja Tate Modern ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mansion Housen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cannon Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Ned 278 €
     The Ned

     The Ned

     27 Poultry, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bankenviertel, The Gherkin ja London Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Liverpool Street ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cannon Streetin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 114 €
      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bankenviertel, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apex London Wall Hotel 120 €
       Apex London Wall Hotel

       Apex London Wall Hotel

       7-9 Copthall Avenue, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bankenviertel ja Bank of England Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Tower 42 ja London Guildhall (historiallinen rakennus) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Moorgaten metroasema ja Moorgaten asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet 145 €
        The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet

        The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet

        6 Wardrobe Place, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. The Strand ja Tate Modern ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja City Thameslinkin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.