Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Guildhall

Tutustu upeaan 1400-luvulla rakennettuun Guildhalliin, jossa on useita museoita, keskiaikaisia kryptoja, suuri sali ja kirjasto. 

Guildhall on Lontoon Cityn hallinnollinen keskus, jota käytetään myös monissa eri seremonioissa. Tutustu Guildhallin taidegalleriaan ja muihin kiehtoviin museoihin rakennusta kierrellessäsi.

Vanhan roomalaisen amfiteatterin paikalle rakennettu Guildhall on yksi harvoista Lontoon suuresta palosta ja Lontoon pommituksista selvinneistä keskiaikaisista rakennuksista. Rakennus ei kuitenkaan selvinnyt naarmuitta kummastakaan, vaan sitä on kunnostettu useita kertoja ja myös laajennettu uusilla rakennuksilla.

Aloita Guildhalliin tutustuminen pääsalista, jossa voit ihailla ylellistä punaista lattiaa, vaikuttavia holvikaaria ja upeita kattokruunuja. Tarkastele myös suuria lehmuksesta veistettyjä puuveistoksia, jotka kuvaavat kahta legendaarista jättiläistä nimeltään Gog ja Magog, joiden kerrotaan joutuneen vangituiksi Guildhalliin hävityn taistelun jälkeen.

Tutustu rakennuksen itäiseen ja läntiseen kryptaan, jotka ovat Lontoon suurimmat keskiaikaiset kryptat. Kryptojen muistomerkit on pystytetty tärkeiden henkilöiden kuten Winston Churchillin ja Horatio Nelsonin kunniaksi. Yhdessä muistolaatassa mainitaan myös Lady Jane Grey, joka joutui täällä oikeuteen ja teloitettiin petoksesta teini-ikäisenä.

Tutustu Guildhall Art Galleryyn ja ihaile Lontoon Cityn taidekokoelmaa. Galleria sijaitsee goottilaistyylisessä kivirakennuksessa. Kokoelmassa on satoja töitä arvostetuilta taiteilijoilta kuten John Constablelta ja Dante Gabriel Rossettilta.

Guildhallin vetonaulohin kuuluu myös Guildhall Library, josta löydät teoksia 1000-luvulta. Kirjasto keskittyy Lontoo-aiheisiin käsikirjoihin.

Rakennuksessa on järjestetty monia virallisia tapahtumia kuten Lord Mayor’s Show. Myös vuoden 2012 olympialaisten maratonreitti kulki Guildhallin alueen kautta. Guildhallin salit ovat avoinna yleisölle vuosittain syyskuun kolmantena viikkona järjestettävän London Open House ‑tapahtuman aikana. 

Guildhall sijaitsee St. Paul’sin, Moorgaten ja Liverpool Streetin metroasemien välissä Lontoon Cityn alueella. Matkusta metrolla mille tahansa näistä asemista tai matkusta perille bussilla. Tarkista Guildhallin aukioloajat ennen vierailuasi, sillä Guildhall suljetaan usein eri tapahtumia varten. Lähistöllä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat muun muassa St. Paul’s Cathedral, Bank of England Museum ja Museum of London.


Alueen London Guildhall opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 214 majoitusliikettä kohteen London Guildhall lähellä
Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
Club Quarters Hotel, St. Paul's

Club Quarters Hotel, St. Paul's

24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 209 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Tower Hotel 121 €
   The Tower Hotel

   The Tower Hotel

   St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 175 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Apex City of London Hotel 156 €
     Apex City of London Hotel

     Apex City of London Hotel

     1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London St Paul’s 157 €
      Leonardo Royal London St Paul’s

      Leonardo Royal London St Paul’s

      10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Hotel London Shoreditch 77 €
       Point A Hotel London Shoreditch

       Point A Hotel London Shoreditch

       8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Club Quarters Hotel, Gracechurch 111 €
        Club Quarters Hotel, Gracechurch

        Club Quarters Hotel, Gracechurch

        7 Gracechurch Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Bridge ja Liverpool Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Monumentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.