Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

London Palladium

Seuraa kansainvälisesti arvostettuja musikaaleja ja musiikkiesityksiä sekä tutustu tarkemmin Lontoon West Endissä sijaitsevan London Palladium -teatterin historiaan.

London Palladium on yksi Lontoon West Endin kuuluisimmista teattereista. 1900-luvun alussa rakennetussa teatterissa on nähtävillä useita rakennuksen alkuperäisiä ominaisuuksia. Seuraa esitystä tämän tapahtumapaikan valtavassa katsomossa, jossa yleisö on saanut aikojen saatossa seurata niin Judy Garlandin, Bing Crosbyn kuin Ella Fitzgeraldinkin kaltaisia esiintyjiä.

Teatteri rakennettiin vuonna 1910, ja se isännöi arvostetun Royal Variety Performance -varietee-esitysten lisäksi näyttäviä joulunäytelmiä. 1950–1970-luvuilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa huippusuosittu Sunday Night at the London Palladium -televisio-ohjelma lähetettiin Palladiumista. Osta itsellesi liput johonkin esitykseen päästäksesi auditorioon.

Nauti punaisten samettipenkkien ja yksityiskohtaisten koristelujen luomasta tunnelmasta salissa, jossa on yli 2 200 paikkaa. Salissa ei ole pylväitä, joten kaikki katsomon jäsenet voivat nauttia esteettömästä näkymästä lavalle. Teatterissa oli aikoinaan pyörivä lava, joka kuitenkin poistettiin vuonna 2002.

Nykyisin teatterin ohjelmisto keskittyy esittämään varieteen sijaan musikaaliteatteri- ja livemusiikki-esityksiä. Katso teatterin sivustolta ajantasainen ohjelma. Voit käydä drinkeillä jommassa kummassa teatterin ylellisesti sisustetuista baareista ennen tai jälkeen esityksen.

London Palladium lähellä sijaitsee useita muita West Endin kuuluisia teattereita, kuten Prince Edward Theatre ja Cambridge Theatre. Kävelymatkan päässä Palladiumilta sijaitsee edvardiaaniseen tyyliin rakennettu Apollo Theater, jonka ohjelmisto koostuu niin moderneista draamoista kuin klassisista näytelmistäkin. Teatterin ympäriltä löytyy useita perinteisiä englantilaisia pubeja sekä palkittuja ravintoloita, joissa voit nauttia aterian ennen esityksen alkua.

London Palladium sijaitsee City of Westminsterin alueella Lontoon keskustassa. Lähin metroasema on Oxford Circus. Voit yöpyä lähistöllä ylellisessä 5 tähden hotellissa tai budjettiystävällisemmässä huoneistossa.


Alueen London Palladium Theatre opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 921 majoitusliikettä kohteen London Palladium Theatre lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Melia White House Hotel 220 €
  Melia White House Hotel

  Melia White House Hotel

  Albany Street, Regent's Park, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Regent Street ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Great Portland Streetin metroasema ja Regent's Parkin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World 625 €
   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   68 Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Zedwell Piccadilly
    Zedwell Piccadilly

    Zedwell Piccadilly

    Great Windmill Street, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Prince of Wales Theatre, Piccadilly ja Piccadilly Circus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Regent Street ja Leicester Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Piccadilly Circusin metroasema ja Leicester Squaren metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 147 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      St Giles London - A St Giles Hotel
      St Giles London - A St Giles Hotel

      St Giles London - A St Giles Hotel

      Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Langham, London 454 €
       The Langham, London

       The Langham, London

       1C Portland Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oxford Street ja Royal Institute of British Architects sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Wigmore Hall (konserttisali) ja Selfridges ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Great Portland Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Treehouse Hotel London 226 €
        Treehouse Hotel London

        Treehouse Hotel London

        Langham Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon yliopisto, Buckinghamin palatsi ja Big Ben sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. London Dungeon ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.