Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon kaupungintalo

Vietä hetki aikaa Lontoon poliittisen elämän parissa tässä hauskassa lähes kokonaan lasista rakennetussa rakennuksessa, joka on muodoltaan kuin vino muna.

Kaupungintalo on moderni rakennus, jossa työskentelevät Lontoon pormestari ja useat Suur-Lontoon yleishallintoviranomaisen yksiköt. Kallellaan olevaa munaa muistuttava rakennus on muotoilultaan äärimmäisen moderni. Kaupungintalossa pidettävät poliittiset tilaisuudet ovat avoimia yleisölle. Rakennuksessa järjestetään myös vaihtuvia näyttelyitä ja tapahtumia, joiden aiheena on jollakin tavoin Lontoo.

Kaupungintalo on rakennettu vuonna 2002. Ulkopuolelta voit ihmetellä rakennuksen eriskummallista muotoa. Munanmuotoinen rakennus on tehty lähes kokonaan lasista, ja se näyttää siltä kuin se olisi yläosastaan vinossa. Entisen pormestarin on kuultu käyttävän rakennuksesta nimitystä ”lasinen kives”. Lasisen pinnan sanotaan edustavan Lontoon politiikan läpinäkyvyyttä.

Nouse 500 metriä pitkät kierreportaat, jotka johtavat rakennuksen sisällä aina sen kattoon saakka. Ihastele mahtavia panoraamamaisemia ylitse Lontoon 10-kerroksisen rakennuksen ylimmässä kerroksessa sijaitsevalta näköalatasanteelta. Näköalatasanteen vieressä oleva huone tunnetaan Lontoon olohuoneena. Siellä järjestetään usein näyttelyitä, joiden teemana on Lontoo. 

Poikkea johonkin rakennuksen vieressä olevista useista kahviloista tai ravintoloista. Joen rannassa on rauhallinen Potters Field Park, jonne ihmiset tulevat lämpiminä kuukausina ottamaan aurinkoa ja viihtymään. Tuo mukanasi piknikeväät ja katsele nurmella esiintyviä performanssitaiteilijoita. Rentoudu siemaillen olutta illalla ja katsele, miten aurinko punertuu Thames-joen yllä. Kaupungintalon vieressä sijaitsee The Shard, joka on koko Britannian korkein rakennus.

Lontoon kaupungintalo on avoinna arkipäivinä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Näyttelyt ovat aina ilmaisia. Rakennuksessa on käytettävissä myös Wi-Fi.

Kaupungintalo sijaitsee Thamesin etelärannalla Lontoon Southwarkin kaupunginosassa. Bussit pysähtyvät aivan rakennuksen edessä. Lähin metroasema on London Bridge, jolta kävelymatka kestää 10 minuuttia.


Alueen Lontoon kaupungintalo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 232 majoitusliikettä kohteen Lontoon kaupungintalo lähellä
The Tower Hotel 95 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, London
   
  4,3
  /5 (3 093 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tower Bridge (monumentti) on 0,9 kilometrin ja HMS Belfast (laivamuseo) on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista.

  Park Plaza Westminster Bridge London 137 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, London
    
   4,4
   /5 (11 027 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. London Dungeon (museo) ja Sea Life London Aquarium ovat myös 10 kilometrin päässä.

   The Strand Palace Hotel 105 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, London
     
    4,0
    /5 (10 100 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. London Dungeon (museo) ja London Bridge (silta) ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 366 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, London
      
     4,8
     /5 (769 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Borough Market (tori), Tate Modern ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. London Bridge (silta) ja London Dungeon (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 99 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, London
       
      4,4
      /5 (3 543 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tower Bridge (monumentti), Liverpool Street ja The Gherkin ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. London Bridge (silta) ja Tate Modern ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Sea Containers London 161 €
      Sea Containers London

      Sea Containers London

      20 Upper Ground, London
        
       4,6
       /5 (1 799 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Tate Modern, Pyhän Paavalin katedraali ja Aldwych Theatre. Lähistöllä sijaitsee myös Royal National Theatre ja Globe Theatre (teatteri).

       Park Plaza London Waterloo 114 €
       Park Plaza London Waterloo

       Park Plaza London Waterloo

       6 Hercules Road, London
         
        4,4
        /5 (2 197 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Imperial War Museum (museo), Florence Nightingale -museo ja Old Vic sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Southbank Centre Book Market ja The Vaults ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Apex City of London Hotel 105 €
        Apex City of London Hotel

        Apex City of London Hotel

        1 Seething Lane, London
          
         4,6
         /5 (2 531 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         The Gherkin, Tower Bridge (monumentti) ja London Bridge (silta) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Brick Lane ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Fenchurch Streetin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.