Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lounaispuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lounaispuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lounaispuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lounaispuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lounaispuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lounaispuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lounaispuisto lähellä kohdetta Lounaispuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lounaispuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 85 majoitusliikettä kohteen Lounaispuisto lähellä
Hotelli Verso 115 €
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  GreenStar Hotel Jyväskylä 72 €
  GreenStar Hotel Jyväskylä

  GreenStar Hotel Jyväskylä

  Heikinkatu 3, Jyväskylä
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Omena Hotel Jyväskylä 52 €
   Omena Hotel Jyväskylä

   Omena Hotel Jyväskylä

   Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Original Sokos Hotel Alexandra
    Original Sokos Hotel Alexandra

    Original Sokos Hotel Alexandra

    Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Finlandia Hotel Alba 100 €
     Finlandia Hotel Alba

     Finlandia Hotel Alba

     Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Alvar Aalto -museo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Jyväskylän taidemuseo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Jyväskylä City 177 €
      Scandic Jyväskylä City

      Scandic Jyväskylä City

      Väinönkatu 3, Jyväskylä
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jyväskylän taidemuseo ja Toivolan vanha piha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Jyväskylän yliopisto ja Alvar Aalto -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Solo Sokos Hotel Paviljonki 170 €
       Solo Sokos Hotel Paviljonki

       Solo Sokos Hotel Paviljonki

       Lutakonaukio 10, Jyväskylä
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jyväskylän taidemuseo, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 3 kilometrin päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Time Hostel & Apartments 48 €
        Time Hostel & Apartments

        Time Hostel & Apartments

        Vaasankatu 29, Jyväskylä
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Jyväskylän yliopisto, Toivolan vanha piha ja Jyväskylän taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Alvar Aalto -museo ja Jyväskylän jäähalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jyväskylän rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.