Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lower Barrakka Gardens

Kukat, muistomerkit ja mahtavat merimaisemat tekevät tästä avoimesta tilasta yhden Vallettan viehättävimmistä kohteista.

Kuljeskele Lower Barrakka Gardensin veistosten, muistomerkkien, polkujen ja vehreän kasvuston keskellä Tämä kaunis ranta-alueen kohde sijaitsee linnoituksen päällä Grand Harborin yläpuolella. Rentoudu, opi lisää kaupungin historiasta ja nauti erinomaisista merinäkymistä.

Pysähdy ihastelemaan muistomerkkejä kauniin puiston halki kuljeskellessasi. Ihaile vara-amiraali Sir Alexander John Ballin kunniaksi pystytettyä uusklassista muistomerkkiä. Ball oli Lord Horatio Nelsonin läheinen ystävä ja ajoi pois Maltalta valtausta yrittäneen Ranskan armeijan 1800-luvun lopussa. 

Tutustu Antonio Sciortinon veistokseen, joka pystytettiin vuoden 1565 Maltan piirityksen muistoksi. Tämä taideteos kuvaa sotilashahmoja, ja taisteluiden päivämäärä on kirjattu roomalaisin numeroin.

Lower Barrakka Gardensin vieressä on myös toisen Maltalla tuhoa kylväneen piirityksen muistomerkki. Kävele Siege Bell Memorialille, joka on uusklassisen temppelin muotoinen kellotorni, jossa on valtava pronssinen kello. Se pystytettiin vuonna 1992 toisen maailmansodan aikaisessa Maltan piirityksessä henkensä menettäneen 7 000 sotilaan ja siviilin muistolle. Kelloa soitetaan joka päivä keskipäivän aikaan.

Kun kävelet puistossa ohi suihkulähteen ja kauniisti siistittyjen pensasaitojen, saatat nähdä paljon kissoja. Ne tulevat lepäämään palmupuiden alle. Vieraile terassilla ja tarkastele muistolaattoja. Niissä muistellaan useita historiallisia tapahtumia, kuten vuoden 1956 Unkarin vallankumouksen 50-vuotispäivää.

Istuskele penkillä ja katsele satamaan saapuvia ja sieltä lähteviä veneitä ja risteilyaluksia. Täältä voit nähdä myös Fort St Angelon ja Fort Saint Elmon linnoitukset. 

Lower Barrakka Gardens on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Puistoon ei ole sisäänpääsymaksua. Puistossa on WC ja kahvila. 

Puisto sijaitsee Grand Harborin yläpuolella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Vallettan linja-autoasemalta.


Alueen Lower Barrakka Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 084 majoitusliikettä kohteen Lower Barrakka Gardens lähellä
Hotel 1926 115 €
Hotel 1926

Hotel 1926

THORNTON STREET, Sliema
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Grand Hotel Excelsior 221 €
  Grand Hotel Excelsior

  Grand Hotel Excelsior

  Great Siege Road, Floriana, Malta
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Azur Hotel by ST Hotels 90 €
   Azur Hotel by ST Hotels

   Azur Hotel by ST Hotels

   50 Belvedere Street, Sliema, Gżira
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Mediterranean Conference Centre ja St George's Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

    The British Suites 103 €
    The British Suites

    The British Suites

    40 Battery St, Valletta
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Quarry Wharf, Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     AX │ The Palace 225 €
     AX │ The Palace

     AX │ The Palace

     High Street, Sliema, Malta
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Phoenicia Malta 261 €
      Hotel Phoenicia Malta

      Hotel Phoenicia Malta

      The Mall, Floriana, Malta
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Slieman lautta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Harbour Hotel 97 €
       Grand Harbour Hotel

       Grand Harbour Hotel

       47, Battery Street, Valletta, MALTA
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Quarry Wharf, Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ursulino Valletta 160 €
        Ursulino Valletta

        Ursulino Valletta

        82 A St Ursula Street, Valletta
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Quarry Wharf ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.