Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lower Barrakka Gardens

Kukat, muistomerkit ja mahtavat merimaisemat tekevät tästä avoimesta tilasta yhden Vallettan viehättävimmistä kohteista.

Kuljeskele Lower Barrakka Gardensin veistosten, muistomerkkien, polkujen ja vehreän kasvuston keskellä Tämä kaunis ranta-alueen kohde sijaitsee linnoituksen päällä Grand Harborin yläpuolella. Rentoudu, opi lisää kaupungin historiasta ja nauti erinomaisista merinäkymistä.

Pysähdy ihastelemaan muistomerkkejä kauniin puiston halki kuljeskellessasi. Ihaile vara-amiraali Sir Alexander John Ballin kunniaksi pystytettyä uusklassista muistomerkkiä. Ball oli Lord Horatio Nelsonin läheinen ystävä ja ajoi pois Maltalta valtausta yrittäneen Ranskan armeijan 1800-luvun lopussa. 

Tutustu Antonio Sciortinon veistokseen, joka pystytettiin vuoden 1565 Maltan piirityksen muistoksi. Tämä taideteos kuvaa sotilashahmoja, ja taisteluiden päivämäärä on kirjattu roomalaisin numeroin.

Lower Barrakka Gardensin vieressä on myös toisen Maltalla tuhoa kylväneen piirityksen muistomerkki. Kävele Siege Bell Memorialille, joka on uusklassisen temppelin muotoinen kellotorni, jossa on valtava pronssinen kello. Se pystytettiin vuonna 1992 toisen maailmansodan aikaisessa Maltan piirityksessä henkensä menettäneen 7 000 sotilaan ja siviilin muistolle. Kelloa soitetaan joka päivä keskipäivän aikaan.

Kun kävelet puistossa ohi suihkulähteen ja kauniisti siistittyjen pensasaitojen, saatat nähdä paljon kissoja. Ne tulevat lepäämään palmupuiden alle. Vieraile terassilla ja tarkastele muistolaattoja. Niissä muistellaan useita historiallisia tapahtumia, kuten vuoden 1956 Unkarin vallankumouksen 50-vuotispäivää.

Istuskele penkillä ja katsele satamaan saapuvia ja sieltä lähteviä veneitä ja risteilyaluksia. Täältä voit nähdä myös Fort St Angelon ja Fort Saint Elmon linnoitukset. 

Lower Barrakka Gardens on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Puistoon ei ole sisäänpääsymaksua. Puistossa on WC ja kahvila. 

Puisto sijaitsee Grand Harborin yläpuolella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Vallettan linja-autoasemalta.


Alueen Lower Barrakka Gardens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 774 majoitusliikettä kohteen Lower Barrakka Gardens lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Phoenicia Malta 130 €
  Hotel Phoenicia Malta

  Hotel Phoenicia Malta

  The Mall, Floriana, Malta
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Slieman lautta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Harbour Hotel 70 €
   Grand Harbour Hotel

   Grand Harbour Hotel

   47, Battery Street, Valletta, MALTA
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Quarry Wharf, Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    La Falconeria Hotel 137 €
    La Falconeria Hotel

    La Falconeria Hotel

    62 Melita Street, Valletta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fortifications Interpretation Centre ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Palais Le Brun 151 €
     Palais Le Brun

     Palais Le Brun

     101 old bakery street, Valletta
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Waterfront Hotel 90 €
      The Waterfront Hotel

      The Waterfront Hotel

      The Strand, Sliema, Malta
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bisazza Street ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

       66 Saint Pauls & Spa 155 €
       66 Saint Pauls & Spa

       66 Saint Pauls & Spa

       66 St. Pauls Street, Valletta
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Collegiate Parish Church of St Paul's Shipwreck ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Palazzo Paolina Boutique Hotel 117 €
        Palazzo Paolina Boutique Hotel

        Palazzo Paolina Boutique Hotel

        101, St.Pauls Street, Valletta
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Collegiate Parish Church of St Paul's Shipwreck ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.