Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lower Barrakka Gardens

Kukat, muistomerkit ja mahtavat merimaisemat tekevät tästä avoimesta tilasta yhden Vallettan viehättävimmistä kohteista.

Kuljeskele Lower Barrakka Gardensin veistosten, muistomerkkien, polkujen ja vehreän kasvuston keskellä Tämä kaunis ranta-alueen kohde sijaitsee linnoituksen päällä Grand Harborin yläpuolella. Rentoudu, opi lisää kaupungin historiasta ja nauti erinomaisista merinäkymistä.

Pysähdy ihastelemaan muistomerkkejä kauniin puiston halki kuljeskellessasi. Ihaile vara-amiraali Sir Alexander John Ballin kunniaksi pystytettyä uusklassista muistomerkkiä. Ball oli Lord Horatio Nelsonin läheinen ystävä ja ajoi pois Maltalta valtausta yrittäneen Ranskan armeijan 1800-luvun lopussa. 

Tutustu Antonio Sciortinon veistokseen, joka pystytettiin vuoden 1565 Maltan piirityksen muistoksi. Tämä taideteos kuvaa sotilashahmoja, ja taisteluiden päivämäärä on kirjattu roomalaisin numeroin.

Lower Barrakka Gardensin vieressä on myös toisen Maltalla tuhoa kylväneen piirityksen muistomerkki. Kävele Siege Bell Memorialille, joka on uusklassisen temppelin muotoinen kellotorni, jossa on valtava pronssinen kello. Se pystytettiin vuonna 1992 toisen maailmansodan aikaisessa Maltan piirityksessä henkensä menettäneen 7 000 sotilaan ja siviilin muistolle. Kelloa soitetaan joka päivä keskipäivän aikaan.

Kun kävelet puistossa ohi suihkulähteen ja kauniisti siistittyjen pensasaitojen, saatat nähdä paljon kissoja. Ne tulevat lepäämään palmupuiden alle. Vieraile terassilla ja tarkastele muistolaattoja. Niissä muistellaan useita historiallisia tapahtumia, kuten vuoden 1956 Unkarin vallankumouksen 50-vuotispäivää.

Istuskele penkillä ja katsele satamaan saapuvia ja sieltä lähteviä veneitä ja risteilyaluksia. Täältä voit nähdä myös Fort St Angelon ja Fort Saint Elmon linnoitukset. 

Lower Barrakka Gardens on avoinna joka päivä aamusta myöhään iltaan. Puistoon ei ole sisäänpääsymaksua. Puistossa on WC ja kahvila. 

Puisto sijaitsee Grand Harborin yläpuolella noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Vallettan linja-autoasemalta.


Alueen Lower Barrakka Gardens opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 330 majoitusliikettä kohteen Lower Barrakka Gardens lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Palais Le Brun 98 €
  Palais Le Brun

  Palais Le Brun

  101 old bakery street, Valletta
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Falconeria Hotel 81 €
   La Falconeria Hotel

   La Falconeria Hotel

   62 Melita Street, Valletta
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fortifications Interpretation Centre ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    De Vilhena Boutique Hotel 63 €
    De Vilhena Boutique Hotel

    De Vilhena Boutique Hotel

    55 Old Theatre Street, Valletta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Phoenicia Malta 130 €
     The Phoenicia Malta

     The Phoenicia Malta

     The Mall, Floriana, Malta
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palazzo Consiglia 86 €
      Palazzo Consiglia

      Palazzo Consiglia

      102, St.Ursula Street, Valletta
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Quarry Wharf, Vallettan stama ja Lower Barrakka Gardens. Malta Experience ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Palazzo Paolina Boutique Hotel 92 €
       Palazzo Paolina Boutique Hotel

       Palazzo Paolina Boutique Hotel

       101, St.Pauls Street, Valletta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Collegiate Parish Church of St Paul's Shipwreck ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rosselli 131 €
        Rosselli

        Rosselli

        Rosselli,167, Merchants Street, Valletta
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Merchant's Streetin markkinat ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.