Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Luulajan katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Luulajan katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Luulajan katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Luulajan katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Luulajan katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Luulajan katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Luulajan katedraali lähellä kohdetta Luulajan katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Luulajan katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 36 majoitusliikettä kohteen Luulajan katedraali lähellä
Clarion Hotel Sense 90 €
Clarion Hotel Sense

Clarion Hotel Sense

Skeppsbrogatan 34 SE, Luulaja
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Luulajan kulttuuritalo ja Isbanan sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luulajan katedraali ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Quality Hotel Lulea 87 €
  Quality Hotel Lulea

  Quality Hotel Lulea

  Storgatan 17, Luulaja
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Isbanan ja Luulajan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luulajan kulttuuritalo ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Comfort Hotel Arctic 90 €
   Comfort Hotel Arctic

   Comfort Hotel Arctic

   Sandviksgatan 82, Luulaja
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Isbanan ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Elite Stadshotellet Luleå 97 €
    Elite Stadshotellet Luleå

    Elite Stadshotellet Luleå

    Storgatan 15, Luulaja
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Isbanan ja Luulajan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Luulajan kulttuuritalo ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Naran Hotell 89 €
     Naran Hotell

     Naran Hotell

     Hermelinsgatan 10, Luulaja
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Hotell Savoy 86 €
      Best Western Hotell Savoy

      Best Western Hotell Savoy

      Storgatan 59, Luulaja
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Amber Hotell 85 €
       Amber Hotell

       Amber Hotell

       Stationsgatan 67, Luulaja, Norrbotten
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Isbanan ja Gammelstadin kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Citysleep - Hostel
        Citysleep - Hostel

        Citysleep - Hostel

        Skeppsbrogatan 18, Luulaja
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Isbanan, Luulajan kulttuuritalo ja Luulajan katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.