Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Luulajan katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Luulajan katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Luulajan katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Luulajan katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Luulajan katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Luulajan katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Luulajan katedraali lähellä kohdetta Luulajan katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Luulajan katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 35 majoitusliikettä kohteen Luulajan katedraali lähellä
Elite Stadshotellet Luleå 75 €
Elite Stadshotellet Luleå

Elite Stadshotellet Luleå

Storgatan 15, Luulaja
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Isbanan, Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,3 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Sense 87 €
  Clarion Hotel Sense

  Clarion Hotel Sense

  Skeppsbrogatan 34 SE, Luulaja
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Luulajan kulttuuritalo ja Isbanan sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luulajan katedraali ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hotell Savoy 78 €
   Best Western Hotell Savoy

   Best Western Hotell Savoy

   Storgatan 59, Luulaja
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Comfort Hotel Arctic 83 €
    Comfort Hotel Arctic

    Comfort Hotel Arctic

    Sandviksgatan 82, Luulaja
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Isbanan ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Quality Hotel Lulea 72 €
     Quality Hotel Lulea

     Quality Hotel Lulea

     Storgatan 17, Luulaja
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Isbanan ja Luulajan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luulajan kulttuuritalo ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Citysleep - Hostel 66 €
      Citysleep - Hostel

      Citysleep - Hostel

      Skeppsbrogatan 18, Luulaja
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Isbanan, Luulajan kulttuuritalo ja Luulajan katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,1 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Naran Hotell 66 €
       Naran Hotell

       Naran Hotell

       Hermelinsgatan 10, Luulaja
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amber Hotell 84 €
        Amber Hotell

        Amber Hotell

        Stationsgatan 67, Luulaja, Norrbotten
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Isbanan ja Gammelstadin kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.