Luulaja

Matkaopas
Luulaja johon kuuluu lunta ja yökuvat
Lomalla Pohjois-Ruotsin Luulajassa löydät kulttuuria, shoppailumahdollisuuksia, viihdettä ja saaristoelämää. Kaupungissa on myös poikkeuksellisen paljon aurinkoisia päiviä Ruotsin mittapuulla.

Pohjois-Ruotsissa sijaitseva Luulaja ei kenties ole paikka, josta kuvittelisit löytäväsi aurinkoisen paratiisisaaren. Luulajan saaristo on talviaikaan lumen vallassa, mutta kesällä alue herää henkiin. Lomalla Luulajassa voit lähteä purjehtimaan yli 1300 kauniin saaren keskelle opastetulla venematkalla. Luulaja on jo monena vuotena valittu Ruotsin aurinkoisimmaksi kaupungiksi, ja Luulajan kaupunginhallinto on jopa teettänyt pokaalin sen kunniaksi. Pohjoisesta kaupungista löytyy myös runsaasti kulttuuri- ja viihdetarjontaa sekä loistavat ostosmahdollisuudet.

Vieraile Gammelstadin kirkkokylässä, joka on valittu Unescon maailmanperintökohteeksi. Entisaikaan kodit olivat Pohjois-Ruotsissa niin kaukana toisistaan, että maanviljelijät rakensivat pieniä mökkejä kirkon lähettyville, jotta voisivat yöpyä lähempänä käydessään kirkossa, markkinoilla tai kokouksissa. Luulajan-lomallasi voit ihailla kauniita punaisia mökkejä vuonna 1492 rakennetun keskiaikaisen kirkon ympärillä. Luulajan keskustassa sijaitsevassa Norrbottenin museossa voit tutustua historiallisiin näyttelyihin ja suunnata sitten ostoksille Smedjanin ja Shoppingin ostoskeskuksiin.

Luulaja tunnetaan monista festivaaleistaan. Vuosittain järjestettävässä Luleå Hamnfestivalissa on konsertteja, tivolilaitteita, ruokakojuja ja paljon iloisia paikallisia. Muita vuosittaisia musiikkitapahtumia ovat Musikens Makt ja Minus 30.

Jos lähdet lomalle Luulajaan talviaikaan, pääset kokemaan ainutlaatuista jäämusiikkia jäästä rakennetussa konserttitalossa Luulajan keskustassa. Konserttitalossa on jatkuvasti -5 asteen lämpötila, sillä kaikki soittimet on tehty jäästä. Voit ihailla jääviuluja, -ksylofoneja, -selloja ja -kitaroita.

Luulajan lentoasema sijaitsee aivan kaupungin eteläpuolella. Voit lentää suoraan Luulajaan tai saapua junalla Tukholmasta.

Luulaja tarjoaa monipuolista matkailua ympäri vuoden. Tutustu kauniiseen rannikkokaupunkiin napapiirin tuntumassa.

Discover neighborhoods in Luulaja

Quality Hotel Lulea
Quality Hotel Lulea
3.5 out of 5
Storgatan 17, Lulea, 97128
Hinta on 100 € per yö ajalle 14. elok. viiva 15. elok.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja saunasta. Asiakkaamme ...
4,2/5 Excellent! (1 002 arvostelua)
"Siisti ja mukava hotelli. Parkkipaikkaa ei hotellin puolesta pystytty järjestämään (täynnä) mutta viereiseltä kadulta löytyi maksullinen parkkipaikka, joka oli itse asiassa halvempi kuin hotellin. Satama-alueella oli festarit ja musiikki kuului huoneeseen todella selvästi ja yöunia häiritsevästi ..."

Arvosteltu 16.7.2022

Quality Hotel Lulea
Scandic Luleå
Scandic Luleå
3.5 out of 5
Banvägen 3, Lulea, 973 46
Hinta on 126 € per yö ajalle 16. elok. viiva 17. elok.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
4,1/5 Very Good! (505 arvostelua)
Mukava viikko.
"Sopivan hintainen hotelli hyvällä aamupalalla. Sauna osasto uima-altaalla oli hyväkuntoinen ja vaikutti uudelta. Miinusta jääkaapin puuttumisesta."

Arvosteltu 6.12.2021

Scandic Luleå
Elite Stadshotellet Luleå
Elite Stadshotellet Luleå
4 out of 5
Storgatan 15, Lulea, 972 32
Hinta on 110 € per yö ajalle 4. syysk. viiva 5. syysk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,4/5 Excellent! (1 000 arvostelua)
Tykkäsin taas.
"Autotalli autoilijalle iso plussa! Aina ihana aamiainen."

Arvosteltu 30.10.2021

Elite Stadshotellet Luleå
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Charming 1-bed Apartment in Luleå
Charming 1-bed Apartment in Luleå
2.5 out of 5
Lulea, Norrbotten County
Hinta on 297 € per yö ajalle 1. syysk. viiva 2. syysk.
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja puutarhasta. Lähellä sijaitsee Luulajan kulttuuritalo ...
Charming 1-bed Apartment in Luleå
kallaxgårdshotell
kallaxgårdshotell
3 out of 5
Kallaxvägen 441, Lulea, 975 95
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja terassista. ...
4/5 Very Good! (1 arvostelu)
Fin lägenhet med bra läge
"Bra läge precis vid Kallax flygplats"

Arvosteltu 27.5.2016

kallaxgårdshotell
Stunning 1-bed Apartment in Luleå
Stunning 1-bed Apartment in Luleå
3 out of 5
Lulea, Norrbotten County
Hinta on 482 € per yö ajalle 1. syysk. viiva 2. syysk.
Yövy tässä 3 tähden huoneistossa kohteessa Luulaja. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja keittiöstä. Lähellä sijaitsee Luulajan kulttuuritalo ...
Stunning 1-bed Apartment in Luleå
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Luulaja lähellä sijaitsevat kaupungit