Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Luulajan kulttuuritalo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Luulajan kulttuuritalo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Luulajan kulttuuritalo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Luulajan kulttuuritalo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Luulajan kulttuuritalo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Luulajan kulttuuritalo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Luulajan kulttuuritalo lähellä kohdetta Luulajan kulttuuritalo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Luulajan kulttuuritalo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 34 majoitusliikettä kohteen Luulajan kulttuuritalo lähellä
Clarion Hotel Sense 85 €
Clarion Hotel Sense

Clarion Hotel Sense

Skeppsbrogatan 34 SE, Luulaja
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Luulajan kulttuuritalo ja Isbanan sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Luulajan katedraali ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Elite Stadshotellet Luleå 79 €
  Elite Stadshotellet Luleå

  Elite Stadshotellet Luleå

  Storgatan 15, Luulaja
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Isbanan ja Luulajan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Luulajan kulttuuritalo ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Quality Hotel Lulea 70 €
   Quality Hotel Lulea

   Quality Hotel Lulea

   Storgatan 17, Luulaja
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Isbanan ja Luulajan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Luulajan kulttuuritalo ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Best Western Hotell Savoy 65 €
    Best Western Hotell Savoy

    Best Western Hotell Savoy

    Storgatan 59, Luulaja
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,2 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Amber Hotell 76 €
     Amber Hotell

     Amber Hotell

     Stationsgatan 67, Luulaja, Norrbotten
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Isbanan ja Gammelstadin kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Naran Hotell 77 €
      Naran Hotell

      Naran Hotell

      Hermelinsgatan 10, Luulaja
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Luulajan kulttuuritalo, Luulajan katedraali ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Arctic 81 €
       Comfort Hotel Arctic

       Comfort Hotel Arctic

       Sandviksgatan 82, Luulaja
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Luulajan katedraali ja Luulajan kulttuuritalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Isbanan ja Lulean teknillinen yliopisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Hotell 75 €
        Park Hotell

        Park Hotell

        Kungsgatan 10, Luulaja
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Luulajan katedraali, Luulajan kulttuuritalo ja Isbanan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Lulean teknillinen yliopisto sijaitsee 4,3 kilometrin päässä. Luleån keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.