Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Madame Tussaud'n vahamuseo

Ihastele Hollywoodin supertähdistä, historian merkkihenkilöistä ja urheilutähdistä tehtyjä elävän oloisia vahanukkeja Madame Tussaud'n vahamuseossa.

Madame Tussaud’n vahamuseo on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, ja museossa on jatkuvasti kasvava määrä hämmästyttävän elävän oloisia vahanukkeja. Kuvauta itsesi niin kuninkaallisten, kuten itsensä kuningattaren, sekä ykkösluokan julkkisten, kuten Audrey Hepburnin ja George Clooneyn kanssa.

Aikaansa edellä ollut vahataiteilija Marie Tussaud teki kuolinnaamioita Ranskan vallankumouksen aikana giljotiinilla mestattujen uhrien kasvoista. Hän esitteli vahahahmojaan julkisesti ensi kertaa yli 200 vuotta sitten. Ajan saatossa Madame Tussaud'n vahamuseoita on perustettu muihin kaupunkeihin, kuten New Yorkiin, Berliiniin ja Washington D.C.:hen.

Kulje näyttelyiden läpi ja katso, kuinka monta kuuluisaa kasvoa tunnistat. Katsele läheltä kuuluisista Hollywood-tähdistä, kuten Whoopi Goldbergistä ja Kate Winsletistä, tehtyjä vahanukkeja. Tässä ainutlaatuisessa museossa on esillä myös muistettavia hahmoja kuuluisista elokuvista, kuten Terminaattorista ja E.T.:stä.

Tutkaile lähemmin kansainvälisiä urheilulegendoja, kuten Usain Boltia, Jessica Ennis-Hilliä ja Muhammad Alia. Ihastele vahanukkekopioita historian suurimmista taiteilijoista, kirjailijoista ja älyköistä, kuten Vincent Van Goghista, Charles Dickensistä ja Albert Einsteinista. Museosta löytyy vahanukkeja myös tunnetuista YouTube-julkkiksista.

Madame Tussaud'n vahamuseon lähellä sijaitsee useita Lontoon nähtävyyksiä, kuten Regent’s Park, Kensingtonin palatsi ja Hyde Park. Kävelymatka museolta Regent’s Parkiin kestää vain viitisen minuuttia. Tässä kauniissa puistossa sijaitsee myös Regent’s University London ja Lontoon eläintarha. Tämä kuninkaallinen puisto on erinomainen paikka lintubongaukseen, sillä puistoalueella elelee tai sen kautta kulkee yli 100 eri lintulajia.

Madame Tussaud'n vahamuseota lähin metroasema on Baker Street, jonka kautta kulkee viisi eri metrolinjaa. Säästä rahaa ostamalla museon pääsyliput ennakkoon. Voit säästää myös ostamalla yhdistelmälipun, jolla pääset myös moniin muihin Lontoon nähtävyyksiin, kuten London Eye -maailmanpyörään, London Dungeoniin ja Sea Life London Aquariumiin.

Hämmästele satoja realistisen oloisia vahahahmoja Madame Tussaud'n vahamuseossa Lontoossa.


Alueen Madame Tussaudin vahamuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 12 043 majoitusliikettä kohteen Madame Tussaudin vahamuseo lähellä
St Giles London - A St Giles Hotel 88 €
St Giles London - A St Giles Hotel

St Giles London - A St Giles Hotel

Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton London Metropole 151 €
  Hilton London Metropole

  Hilton London Metropole

  225 Edgware Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oxford Street, Park Lane ja Marble Arch sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Edgware Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Marylebone Hotel 217 €
   The Marylebone Hotel

   The Marylebone Hotel

   47 Welbeck Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Wallace Collection ja Selfridges sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. British Museum ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Bond Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oxford Circusin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hard Rock Hotel London 232 €
    Hard Rock Hotel London

    Hard Rock Hotel London

    Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Queens Park Hotel 49 €
     Queens Park Hotel

     Queens Park Hotel

     48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Point A Kensington Olympia 59 €
      Point A Kensington Olympia

      Point A Kensington Olympia

      42-48 West Cromwell Road, Lontoo, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja West Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holmes Hotel London 249 €
       Holmes Hotel London

       Holmes Hotel London

       83 Chiltern Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Baker Street ja Madame Tussaudin vahamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hay Hill Gallery ja St. Mary’s Church ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baker Streetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Marylebonen metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Thistle Kensington Gardens 102 €
        Thistle Kensington Gardens

        Thistle Kensington Gardens

        104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.