Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Manoelin teatteri

Kiertele tässä teatterimuseossa ja tutustu sen yli 250-vuotiseen historiaan. Istu sen jälkeen alas ja nauti ikimuistoisesta oopperasta tai näytelmästä.

Ennen kuin astut sisään Manoelin teatteriin, lue pääsisäänkäynnin yläpuolella oleva latinankielinen kaiverrus. Siinä lukee ”ad honestam populi oblectationem”, mikä tarkoittaa, että kulttuurilaitoksen tehtävänä on tarjota rehellistä viihdettä. 1700-luvulla valmistunut teatteri on Maltan filharmonisen orkesterin kotisali, ja teatterin ohjelmistossa on paljon mielenkiintoisia näytelmiä ja oopperoita maltan ja englannin kielellä.

Opi lisää teatterin historiasta tutustumalla museoon itsenäisesti sen tietotaulujen avulla. Museo on avoinna sunnuntaita lukuun ottamatta joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Opi lisää portugalilaisesta aristokraatista António Manoel de Vilhenasta, joka rahoitti teatterin rakentamisen vuonna 1731. Hän halusi tarjota yleisölle viihdettä, joka oli varattu aiemmin vain rikkaille perheille.

Tarkastele aiemmissa esityksissä käytettyjä pukuja. Tutki valokuvia tunnetuimmista taiteilijoista, jotka ovat esiintyneet teatterin lavalla, ja selaa vanhoja teatteriesitteitä ja ‑julisteita. Siirry seuraavaksi barokkityyliseen auditorioon, jossa voit ihailla sen ylellisiä koristeita, kuten esimerkiksi katsomoaitioiden kultaisia kaiverruksia ja suurta lasista kattokruunua. Ihaile vaaleansinistä kattoa, joka muistuttaa kupolin sisäpuolta. Museon sisäänpääsymaksu sisältää englanninkielisen äänioppaan.

Museo on avoinna ympäri vuoden, mutta teatterin esityskausi kestää syyskuun lopusta kesäkuun alkuun. Varaa liput näytelmään, konserttiin, harjoituksiin tai tanssiesitykseen. Teatterissa on myös erityisesti vauvoille, lapsille ja teineille suunnattuja konsertteja. Täydellisen tapahtumakalenterin löydät teatterin virallisilta verkkosivuilta.

Manoelin teatteri sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa Grandmaster’s Palacen pohjoispuolella. Teatterin edustalla on bussipysäkki. Varaa samalle päivälle aikaa tutustumiselle myös muihin läheisiin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi St. George’s Square, Embassy-ostoskeskus ja Casa Rocca Piccola.


Alueen Manoelin teatteri opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 341 majoitusliikettä kohteen Manoelin teatteri lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  AX │ The Palace 80 €
  AX │ The Palace

  AX │ The Palace

  High Street, Sliema, Malta
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hotel Phoenicia Malta 105 €
   Hotel Phoenicia Malta

   Hotel Phoenicia Malta

   The Mall, Floriana, Malta
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Slieman lautta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    1926 Hotel & SPA 55 €
    1926 Hotel & SPA

    1926 Hotel & SPA

    THORNTON STREET, Sliema
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

     The Cumberland 120 €
     The Cumberland

     The Cumberland

     Triq San Gwann, Valletta
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palazzo Rosaria Boutique Hotel 81 €
      Palazzo Rosaria Boutique Hotel

      Palazzo Rosaria Boutique Hotel

      152 Melita Street, Valletta
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kansallinen arkeologinen museo ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       De Vilhena Boutique Hotel 104 €
       De Vilhena Boutique Hotel

       De Vilhena Boutique Hotel

       55 Old Theatre Street, Valletta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Palais Le Brun 123 €
        Palais Le Brun

        Palais Le Brun

        101 old bakery street, Valletta
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.