Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Manoelin teatteri

Kiertele tässä teatterimuseossa ja tutustu sen yli 250-vuotiseen historiaan. Istu sen jälkeen alas ja nauti ikimuistoisesta oopperasta tai näytelmästä.

Ennen kuin astut sisään Manoelin teatteriin, lue pääsisäänkäynnin yläpuolella oleva latinankielinen kaiverrus. Siinä lukee ”ad honestam populi oblectationem”, mikä tarkoittaa, että kulttuurilaitoksen tehtävänä on tarjota rehellistä viihdettä. 1700-luvulla valmistunut teatteri on Maltan filharmonisen orkesterin kotisali, ja teatterin ohjelmistossa on paljon mielenkiintoisia näytelmiä ja oopperoita maltan ja englannin kielellä.

Opi lisää teatterin historiasta tutustumalla museoon itsenäisesti sen tietotaulujen avulla. Museo on avoinna sunnuntaita lukuun ottamatta joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Opi lisää portugalilaisesta aristokraatista António Manoel de Vilhenasta, joka rahoitti teatterin rakentamisen vuonna 1731. Hän halusi tarjota yleisölle viihdettä, joka oli varattu aiemmin vain rikkaille perheille.

Tarkastele aiemmissa esityksissä käytettyjä pukuja. Tutki valokuvia tunnetuimmista taiteilijoista, jotka ovat esiintyneet teatterin lavalla, ja selaa vanhoja teatteriesitteitä ja ‑julisteita. Siirry seuraavaksi barokkityyliseen auditorioon, jossa voit ihailla sen ylellisiä koristeita, kuten esimerkiksi katsomoaitioiden kultaisia kaiverruksia ja suurta lasista kattokruunua. Ihaile vaaleansinistä kattoa, joka muistuttaa kupolin sisäpuolta. Museon sisäänpääsymaksu sisältää englanninkielisen äänioppaan.

Museo on avoinna ympäri vuoden, mutta teatterin esityskausi kestää syyskuun lopusta kesäkuun alkuun. Varaa liput näytelmään, konserttiin, harjoituksiin tai tanssiesitykseen. Teatterissa on myös erityisesti vauvoille, lapsille ja teineille suunnattuja konsertteja. Täydellisen tapahtumakalenterin löydät teatterin virallisilta verkkosivuilta.

Manoelin teatteri sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa Grandmaster’s Palacen pohjoispuolella. Teatterin edustalla on bussipysäkki. Varaa samalle päivälle aikaa tutustumiselle myös muihin läheisiin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi St. George’s Square, Embassy-ostoskeskus ja Casa Rocca Piccola.


Alueen Manoelin teatteri opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 095 majoitusliikettä kohteen Manoelin teatteri lähellä
Hotel 1926 140 €
Hotel 1926

Hotel 1926

THORNTON STREET, Sliema
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Grand Hotel Excelsior 221 €
  Grand Hotel Excelsior

  Grand Hotel Excelsior

  Great Siege Road, Floriana, Malta
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Fort St. Elmo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Azur Hotel by ST Hotels 90 €
   Azur Hotel by ST Hotels

   Azur Hotel by ST Hotels

   50 Belvedere Street, Sliema, Gżira
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Mediterranean Conference Centre ja St George's Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

    AX │ The Palace 200 €
    AX │ The Palace

    AX │ The Palace

    High Street, Sliema, Malta
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bisazza Street, Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

     De Vilhena Boutique Hotel 120 €
     De Vilhena Boutique Hotel

     De Vilhena Boutique Hotel

     55 Old Theatre Street, Valletta
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Phoenicia Malta 235 €
      Hotel Phoenicia Malta

      Hotel Phoenicia Malta

      The Mall, Floriana, Malta
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Slieman lautta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Waterfront Hotel 135 €
       The Waterfront Hotel

       The Waterfront Hotel

       The Strand, Sliema, Malta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bisazza Street ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vallettan stama ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 3 kilometrin päässä.

        The British Suites 103 €
        The British Suites

        The British Suites

        40 Battery St, Valletta
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Quarry Wharf, Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mediterranean Conference Centre ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.