Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Marble Arch

Ihastele yksityiskohtaisesti koristeltua Marble Archia, jonka ulkoasu mukailee Roomassa sijaitsevaa Konstantinuksen riemukaarta.

Marble Arch on elegantti kolmiaukkoinen riemukaari. Vaikka se rakennettiin alun perin osaksi Buckinghamin palatsia, seisoo tämä monumentti nykyisin Hyde Parkin vieressä olevalla aukiolla. Ota yhteispotretteja perheen tai ystävien kera tämän ikonisen monumentin edustalla.

1800-luvun alkupuolella kuninkaalliselle perheelle rakennettu Marble Arch siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1851, mutta silti se on säilyttänyt ylhäisöllisen vetovoimansa. Riemukaaren siirron syistä liikkuu erilaisia teorioita: joidenkin mukaan rakennelman keskikaari olisi ollut liian kapea kuninkaallisille vaunuille, toiset taas sanovat, että kaari täytyi siirtää pois palatsin laajennustöiden tieltä.

Tunnettu arkkitehti John Nash, joka oli myös mukana itse palatsin suunnittelussa, haki inspiraatiota Roomassa sijaitsevasta Konstantinuksen riemukaaresta. Tämän kuuluisan monumentin tavoin myös Marble Archista löytyy yksi suuri keskiaukko ja sen molemmin puolin kaksi pienempää aukkoa. Aukkojen yläpuolella sijaitsevat reliefit esittävät Englantia, Skotlantia ja Irlantia.

Kuvittele itsesi kuninkaalliseksi kulkiessasi keskiaukon läpi. Tämä sisäänkäynti varattiin alun perin vain Britannian kuninkaallisen perheen sekä kuninkaan ratsuväen käyttöön. Ihastele yläpuolella kohoavaa majesteettista rakennelmaa, kun kuljen riemukaaren alta.

Nauti kuvauksellisesta kävelyretkestä laajan Hyde Parkin läpi. Tee veneretki Serpentine-järvelle, kuuntele erilaisia puheita ja debatteja Speakers’ Cornerissa ja ihastele Kensington Gardensin kukkaistutuksia. Kävele kaakossa sijaitsevalle Buckinghamin palatsille ja yritä kuvitella, miltä kaari näyttäisi alkuperäisellä paikallaan palatsin sisäänkäyntinä.

Marble Arch sijaitsee aivan Mayfairin alueen länsipuolella. Löydät tämän monumentin Hyde Parkin koilliskulmasta lyhyen kävelymatkan päästä Speakers’ Cornerista ja Yhdysvaltain suurlähetystöstä. Lähin metroasema on Marble Arch. Myös monet bussilinjat pysähtyvät monumentin lähettyvillä.


Alueen Marble Arch opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 783 majoitusliikettä kohteen Marble Arch lähellä
Presidential Serviced Apartments Marylebone 85 €
Presidential Serviced Apartments Marylebone

Presidential Serviced Apartments Marylebone

102 George Street, Marylebone, Lontoo, Englanti
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Baker Street ja Oxford Street sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Park Lane ja Marble Arch ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Baker Streetin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Regency London The Churchill
  Hyatt Regency London The Churchill

  Hyatt Regency London The Churchill

  30 Portman Square, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oxford Street, Baker Street ja Park Lane sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marble Arch ja Hyde Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World
   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   Hotel Café Royal - The Leading Hotels of the World

   68 Regent Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Piccadilly Circus, Trafalgar Square ja Oxford Circus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Piccadilly Circusin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Leicester Squaren metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hard Rock Hotel London 232 €
    Hard Rock Hotel London

    Hard Rock Hotel London

    Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     SACO Fitzrovia 103 €
     SACO Fitzrovia

     SACO Fitzrovia

     21 Tottenham Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      British Museum, Great Ormond Street Hospital ja Piccadilly Circus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hyde Park ja London Eye ovat myös 3 kilometrin päässä. Goodge Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warren Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Great Cumberland Place 174 €
      Great Cumberland Place

      Great Cumberland Place

      20 Great Cumberland Place, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel
       Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

       Radisson Blu Edwardian Sussex Hotel

       19-25 Granville Place, Marble Arch, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Selfridges ja Portmanin aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marble Arch ja Speakers’ Corner ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Treehouse Hotel London 200 €
        Treehouse Hotel London

        Treehouse Hotel London

        Langham Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon yliopisto, Buckinghamin palatsi ja Big Ben sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. London Dungeon ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.