Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Marble Arch

Ihastele yksityiskohtaisesti koristeltua Marble Archia, jonka ulkoasu mukailee Roomassa sijaitsevaa Konstantinuksen riemukaarta.

Marble Arch on elegantti kolmiaukkoinen riemukaari. Vaikka se rakennettiin alun perin osaksi Buckinghamin palatsia, seisoo tämä monumentti nykyisin Hyde Parkin vieressä olevalla aukiolla. Ota yhteispotretteja perheen tai ystävien kera tämän ikonisen monumentin edustalla.

1800-luvun alkupuolella kuninkaalliselle perheelle rakennettu Marble Arch siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1851, mutta silti se on säilyttänyt ylhäisöllisen vetovoimansa. Riemukaaren siirron syistä liikkuu erilaisia teorioita: joidenkin mukaan rakennelman keskikaari olisi ollut liian kapea kuninkaallisille vaunuille, toiset taas sanovat, että kaari täytyi siirtää pois palatsin laajennustöiden tieltä.

Tunnettu arkkitehti John Nash, joka oli myös mukana itse palatsin suunnittelussa, haki inspiraatiota Roomassa sijaitsevasta Konstantinuksen riemukaaresta. Tämän kuuluisan monumentin tavoin myös Marble Archista löytyy yksi suuri keskiaukko ja sen molemmin puolin kaksi pienempää aukkoa. Aukkojen yläpuolella sijaitsevat reliefit esittävät Englantia, Skotlantia ja Irlantia.

Kuvittele itsesi kuninkaalliseksi kulkiessasi keskiaukon läpi. Tämä sisäänkäynti varattiin alun perin vain Britannian kuninkaallisen perheen sekä kuninkaan ratsuväen käyttöön. Ihastele yläpuolella kohoavaa majesteettista rakennelmaa, kun kuljen riemukaaren alta.

Nauti kuvauksellisesta kävelyretkestä laajan Hyde Parkin läpi. Tee veneretki Serpentine-järvelle, kuuntele erilaisia puheita ja debatteja Speakers’ Cornerissa ja ihastele Kensington Gardensin kukkaistutuksia. Kävele kaakossa sijaitsevalle Buckinghamin palatsille ja yritä kuvitella, miltä kaari näyttäisi alkuperäisellä paikallaan palatsin sisäänkäyntinä.

Marble Arch sijaitsee aivan Mayfairin alueen länsipuolella. Löydät tämän monumentin Hyde Parkin koilliskulmasta lyhyen kävelymatkan päästä Speakers’ Cornerista ja Yhdysvaltain suurlähetystöstä. Lähin metroasema on Marble Arch. Myös monet bussilinjat pysähtyvät monumentin lähettyvillä.


Alueen Marble Arch opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 15 190 majoitusliikettä kohteen Marble Arch lähellä
The Strand Palace Hotel 157 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hard Rock Hotel London 200 €
  Hard Rock Hotel London

  Hard Rock Hotel London

  Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 181 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton London Metropole 118 €
    Hilton London Metropole

    Hilton London Metropole

    225 Edgware Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street, Park Lane ja Marble Arch sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Edgware Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Grand Paddington Court 94 €
     Park Grand Paddington Court

     Park Grand Paddington Court

     27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton London Paddington 133 €
      Hilton London Paddington

      Hilton London Paddington

      146 Praed Street, Paddington, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyde Park ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oxford Street ja Marble Arch ovat myös 2 kilometrin päässä. Paddingtonin metroasema ja London Paddingtonin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Corus Hotel Hyde Park 123 €
       Corus Hotel Hyde Park

       Corus Hotel Hyde Park

       Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Marylebone Hotel 278 €
        The Marylebone Hotel

        The Marylebone Hotel

        47 Welbeck Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Wallace Collection ja Selfridges sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. British Museum ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Bond Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oxford Circusin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.