Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Marble Arch

Ihastele yksityiskohtaisesti koristeltua Marble Archia, jonka ulkoasu mukailee Roomassa sijaitsevaa Konstantinuksen riemukaarta.

Marble Arch on elegantti kolmiaukkoinen riemukaari. Vaikka se rakennettiin alun perin osaksi Buckinghamin palatsia, seisoo tämä monumentti nykyisin Hyde Parkin vieressä olevalla aukiolla. Ota yhteispotretteja perheen tai ystävien kera tämän ikonisen monumentin edustalla.

1800-luvun alkupuolella kuninkaalliselle perheelle rakennettu Marble Arch siirrettiin nykyiselle paikalleen vuonna 1851, mutta silti se on säilyttänyt ylhäisöllisen vetovoimansa. Riemukaaren siirron syistä liikkuu erilaisia teorioita: joidenkin mukaan rakennelman keskikaari olisi ollut liian kapea kuninkaallisille vaunuille, toiset taas sanovat, että kaari täytyi siirtää pois palatsin laajennustöiden tieltä.

Tunnettu arkkitehti John Nash, joka oli myös mukana itse palatsin suunnittelussa, haki inspiraatiota Roomassa sijaitsevasta Konstantinuksen riemukaaresta. Tämän kuuluisan monumentin tavoin myös Marble Archista löytyy yksi suuri keskiaukko ja sen molemmin puolin kaksi pienempää aukkoa. Aukkojen yläpuolella sijaitsevat reliefit esittävät Englantia, Skotlantia ja Irlantia.

Kuvittele itsesi kuninkaalliseksi kulkiessasi keskiaukon läpi. Tämä sisäänkäynti varattiin alun perin vain Britannian kuninkaallisen perheen sekä kuninkaan ratsuväen käyttöön. Ihastele yläpuolella kohoavaa majesteettista rakennelmaa, kun kuljen riemukaaren alta.

Nauti kuvauksellisesta kävelyretkestä laajan Hyde Parkin läpi. Tee veneretki Serpentine-järvelle, kuuntele erilaisia puheita ja debatteja Speakers’ Cornerissa ja ihastele Kensington Gardensin kukkaistutuksia. Kävele kaakossa sijaitsevalle Buckinghamin palatsille ja yritä kuvitella, miltä kaari näyttäisi alkuperäisellä paikallaan palatsin sisäänkäyntinä.

Marble Arch sijaitsee aivan Mayfairin alueen länsipuolella. Löydät tämän monumentin Hyde Parkin koilliskulmasta lyhyen kävelymatkan päästä Speakers’ Cornerista ja Yhdysvaltain suurlähetystöstä. Lähin metroasema on Marble Arch. Myös monet bussilinjat pysähtyvät monumentin lähettyvillä.


Alueen Marble Arch opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 664 majoitusliikettä kohteen Marble Arch lähellä
Hard Rock Hotel London 246 €
Hard Rock Hotel London

Hard Rock Hotel London

Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 182 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Thistle Kensington Gardens 103 €
   Thistle Kensington Gardens

   Thistle Kensington Gardens

   104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Giles London - A St Giles Hotel 119 €
    St Giles London - A St Giles Hotel

    St Giles London - A St Giles Hotel

    Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 187 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Queens Park Hotel 65 €
      Queens Park Hotel

      Queens Park Hotel

      48 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Corus Hotel Hyde Park 119 €
       Corus Hotel Hyde Park

       Corus Hotel Hyde Park

       Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Amba Hotel Marble Arch 201 €
        Amba Hotel Marble Arch

        Amba Hotel Marble Arch

        Bryanston Street, Marble Arch, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marble Arch ja Selfridges sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Oxford Circus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.