Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Marina Grande

Viehättävä ja yhä paikallisten kalastajien käytössä oleva satama on ollut Sorrenton yhteys merelle jo lähes 2 000 vuotta.

Marina Grande on pieni perinteinen kalasatama, joka sijaitsee kalkkikivikallioiden päällä kohoavan Sorrenton vanhankaupungin alapuolella. Elämä liikkuu paljon verkkaisempaan tahtiin ylhäällä kulkevien katujen liikenteen ulottumattomissa sijaitsevassa suojaisassa poukamassa. Tule tänne uimaan tai katselemaan paikallisia kalastajia työnsä touhussa.

Nimestään huolimatta Marina Grande eli suuri satama on todellisuudessa pienempi kuin Sorrenton kaksi muuta tärkeää satamaa. Se on myös kaupungin vanhin satama. Kaupungin ja Sorrentoon meriteitse saapuneiden kauppiaiden ja aatelisten välissä kohosi aikoinaan suuri kivimuuri. Näistä suojauksista huolimatta turkkilaiset merirosvot hyökkäsivät Sorrentoon vuonna 1558 ja ryöstivät koko kaupungin. Suurin osa vanhasta kaupunginmuurista on kadonnut, mutta sen portti ja lujitettu Parsanon bastioni seisovat yhä paikoillaan.

Nauti aamiaista, lounasta tai illallista ulkoilmassa sataman ravintoloissa. Kuljeskele sen jälkeen ranta-alueella ja nauti näkymistä. Kalastusalukset liikennöivät jatkuvasti satamassa, joten siellä on aina jotain nähtävää. Yksi mukavimmista vierailuajankohdista on auringonlasku, jolloin kalastajat siivoavat verkkojaan ja huoltavat puisia veneitään. Myös avarat näkymät Napolinlahdelle näyttävät upeilta auringonlaskun aikaan.

Loikoile aurinkoisena päivänä sataman pienellä rannalla ja kahlaa meressä. Vulkaanisesta hiekasta koostuva ranta on kivinen, joten ota mukaan makuualusta tai retkeilytuoli, jotta voit rentoutua mukavasti.

Voit paeta aurinkoa tai vesisadetta pienen ostosalueen kauppoihin ja käydä Sant’Annan kirkossa. Tämän suojeluspyhimyksen juhlapäivää vietetään 26. heinäkuuta. Sitä seuraavana sunnuntaina koko satamasta tulee tivolialue. Liity festivaalilla kävijöiden joukkoon ja katsele ilotulituksia ja kulkueita.

Marina Grandeen pääset bussilla kaupungin keskustasta. Jos tunnet olosi energiseksi, voit myös kävellä vanhastakaupungista satamakylään johtavat pitkät kiviportaat. Matkan varrella sijaitseva holvattu kreikkalainen portti on hieno valokuvauskohde.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 655 majoitusliikettä kohteen Marina Granden ranta lähellä
Continental 117 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Francescon kirkko, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Bellevue Syrene 615 €
  Bellevue Syrene

  Bellevue Syrene

  P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   San Francescon kirkko, Marina Granden ranta ja Piazza Tasso ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Casa Sorrentina 87 €
   Casa Sorrentina

   Casa Sorrentina

   Corso Italia 134, Sorrento, NA
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Villa Silvana Relais 242 €
    Villa Silvana Relais

    Villa Silvana Relais

    via correale 16, Sorrento, Città Metropolitana di Napoli
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupunkipientalosta. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Europa Palace 148 €
     Grand Hotel Europa Palace

     Grand Hotel Europa Palace

     Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museo Correale di Terranova (museo), Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Regina Sorrento 122 €
      Hotel Regina Sorrento

      Hotel Regina Sorrento

      Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Baia di Ieranto on 11,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Blue Grotto sijaitsee 41,9 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Tirrenia
       Hotel Tirrenia

       Hotel Tirrenia

       Via Capo 2, Sorrento, NA
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marcello Aversa -paja, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marina Granden ranta ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Antiche Mura 159 €
        Hotel Antiche Mura

        Hotel Antiche Mura

        Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Il Vallone dei Mulini (historiallinen alue), Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.