Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Merihistoriallinen museo

Tässä löytöretkeilijöiden merellistä kulttuuriperintöä esittelevässä museossa voit tutustua Portugalin pitkään merenkulkuhistoriaan.

Useat maailman ahkerimmista merenkävijöistä tulivat Portugalista, ja tätä merellistä historiaa Lissabonin merihistoriallinen museo esittelee. Merenkulusta, kartoista tai Lissabonin paikallishistoriasta kiinnostuneille tämä museo on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Museossa on yksi laajimmista merihistoriallisista kokoelmista koko Euroopassa, joten museo lukeutuu kaupungin suosituimpien kulttuurinähtävyyksien joukkoon.

Hieronymuksen luostarin siivessä sijaitsevassa museossa on näytteillä noin 17 000 esinettä, joista osa on peräisin jopa keskiajalta asti. Kuule tarina puufiguurista, jonka Vasco da Gama otti mukaansa Intian-matkalleen, ja näe karttapallo, jonka valmisti eräs maailman kuuluisimmista kartografeista 1600-luvulla.

Tutustu 1700-luvun kaleeriin, jonka kyydissä matkustivat ylhäiset hallitsijat, kuten Saksan keisari Vilhelm II ja Englannin kuningatar Elisabet II. Kaleerit olivat käytössä lähes kahden sadan vuoden ajan. Kaukoidän näyttelyesineiden joukossa on muun muassa posliinia ja aasialaisia veneitä.

Katso satoja vuosia vanhoja karttoja ja tutki reittejä, joita merenkävijät purjehtivat tuntemattomilla vesillä. Kuule taustaa uskomukselle, jonka mukaan portugalilaiset löysivät Pohjois-Amerikan jo ennen Kristoffer Kolumbuksen syntymää. Navigointi-instrumenttien näyttely esittelee, miten instrumentit kehittyivät ja mahdollistivat pitkät tutkimusmatkat.

Museossa on myös useita nykyaikaisia keksintöjä. Näe Santa Cruz, joka vuoden 1922 lennollaan oli ensimmäinen eteläisen Atlantin ylittänyt vesitaso.

Käy myös ympäröivässä Hieronymuksen luostarissa. Tässä myöhäisgoottilais- ja renessanssityylisessä luostarissa asuivat aikoinaan hieronymiittimunkit. Lissabonin suosittu herkku, vanukastäytteinen pastel de nata -leivos keksittiin tässä luostarissa.

Lissabonin merihistoriallinen museo sijaitsee Hieronymuksen luostarissa Belémin kaupunginosassa. Pääset museolle bussilla, junalla ja raitiovaunulla. Museoon on pääsymaksu. Museo on suljettu maanantaina.


Alueen Merimuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 228 majoitusliikettä kohteen Merimuseo lähellä
Altis Belém Hotel & Spa 176 €
Altis Belém Hotel & Spa

Altis Belém Hotel & Spa

Doca Do Bom Sucesso, Lissabon
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Belem-torni ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Belemin kulttuurikeskus ja Museo Berardon kokoelmat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belemin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Algesin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Jerónimos 8 80 €
  Hotel Jerónimos 8

  Hotel Jerónimos 8

  Rua Jeronimos, 8, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pastéis de Belém ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Belem-torni sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Belemin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas
   Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas

   Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas

   R. Dom Francisco de Almeida 10, Lissabon, Lisboa
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Museo Berardon kokoelmat ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Belem-torni sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Belemin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Algesin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Terrace Lisbon Hostel
    Terrace Lisbon Hostel

    Terrace Lisbon Hostel

    Rua dos Jeronimos 16, Lissabon
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pastéis de Belém ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Belem-torni sijaitsee 1,8 kilometrin päässä. Belemin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Palácio do Governador 167 €
     Palácio do Governador

     Palácio do Governador

     Rua Bartolomeu Dias, 117, Lissabon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museo Berardon kokoelmat ja Belem-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Hieronymoksen luostari sijaitsee 1 kilometrin päässä. Algesin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Belemin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Huoneisto Belém- Tagus-joki 130 €
      Huoneisto Belém- Tagus-joki

      Huoneisto Belém- Tagus-joki

      Rua Vila Correia, 16, Lissabon
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museo Berardon kokoelmat ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Belem-torni sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Belemin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Algesin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Geronimo Guest House Belém 106 €
       Geronimo Guest House Belém

       Geronimo Guest House Belém

       R. 2 3, Lissabon, Lisboa
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hieronymoksen luostari ja Belem-torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Ponte 25 de Abril (silta) ja LxFactoryn taidekeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Belemin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Pensão Setubalense 71 €
        Pensão Setubalense

        Pensão Setubalense

        Rua de Belem, 28, Lissabon
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pastéis de Belém ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Belem-torni sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Belemin asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.