Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Merihistoriallinen museo

Tässä löytöretkeilijöiden merellistä kulttuuriperintöä esittelevässä museossa voit tutustua Portugalin pitkään merenkulkuhistoriaan.

Useat maailman ahkerimmista merenkävijöistä tulivat Portugalista, ja tätä merellistä historiaa Lissabonin merihistoriallinen museo esittelee. Merenkulusta, kartoista tai Lissabonin paikallishistoriasta kiinnostuneille tämä museo on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Museossa on yksi laajimmista merihistoriallisista kokoelmista koko Euroopassa, joten museo lukeutuu kaupungin suosituimpien kulttuurinähtävyyksien joukkoon.

Hieronymuksen luostarin siivessä sijaitsevassa museossa on näytteillä noin 17 000 esinettä, joista osa on peräisin jopa keskiajalta asti. Kuule tarina puufiguurista, jonka Vasco da Gama otti mukaansa Intian-matkalleen, ja näe karttapallo, jonka valmisti eräs maailman kuuluisimmista kartografeista 1600-luvulla.

Tutustu 1700-luvun kaleeriin, jonka kyydissä matkustivat ylhäiset hallitsijat, kuten Saksan keisari Vilhelm II ja Englannin kuningatar Elisabet II. Kaleerit olivat käytössä lähes kahden sadan vuoden ajan. Kaukoidän näyttelyesineiden joukossa on muun muassa posliinia ja aasialaisia veneitä.

Katso satoja vuosia vanhoja karttoja ja tutki reittejä, joita merenkävijät purjehtivat tuntemattomilla vesillä. Kuule taustaa uskomukselle, jonka mukaan portugalilaiset löysivät Pohjois-Amerikan jo ennen Kristoffer Kolumbuksen syntymää. Navigointi-instrumenttien näyttely esittelee, miten instrumentit kehittyivät ja mahdollistivat pitkät tutkimusmatkat.

Museossa on myös useita nykyaikaisia keksintöjä. Näe Santa Cruz, joka vuoden 1922 lennollaan oli ensimmäinen eteläisen Atlantin ylittänyt vesitaso.

Käy myös ympäröivässä Hieronymuksen luostarissa. Tässä myöhäisgoottilais- ja renessanssityylisessä luostarissa asuivat aikoinaan hieronymiittimunkit. Lissabonin suosittu herkku, vanukastäytteinen pastel de nata -leivos keksittiin tässä luostarissa.

Lissabonin merihistoriallinen museo sijaitsee Hieronymuksen luostarissa Belémin kaupunginosassa. Pääset museolle bussilla, junalla ja raitiovaunulla. Museoon on pääsymaksu. Museo on suljettu maanantaina.


Alueen Merimuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 179 majoitusliikettä kohteen Merimuseo lähellä
Altis Belém Hotel & Spa
Altis Belém Hotel & Spa

Altis Belém Hotel & Spa

Doca Do Bom Sucesso, Lissabon
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Belem-torni ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Belemin kulttuurikeskus ja Museo Berardon kokoelmat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Mosteiro dos Jerónimosin pysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centro Cultural Belémin pysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas
  Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas

  Villa, Jossa Pysäköintipaikka Puutarhassa 4 Autolle ja Sisäuima-allas

  R. Dom Francisco de Almeida 10, Lissabon, Lisboa
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museo Berardon kokoelmat ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Belem-torni sijaitsee 2,2 kilometrin päässä. Centro Cultural Belémin pysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lg. Princesan pysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Huoneisto Belém- Tagus-joki
   Huoneisto Belém- Tagus-joki

   Huoneisto Belém- Tagus-joki

   Rua Vila Correia, 16, Lissabon
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Museo Berardon kokoelmat ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Belem-torni sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Centro Cultural Belémin pysäkki ja Lg. Princesan pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Terrace Lisbon Hostel
    Terrace Lisbon Hostel

    Terrace Lisbon Hostel

    Rua dos Jeronimos 16, Lissabon
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pastéis de Belém ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Belem-torni sijaitsee 1,8 kilometrin päässä. Mosteiro dos Jerónimosin pysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Centro Cultural Belémin pysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Jerónimos 8
     Hotel Jerónimos 8

     Hotel Jerónimos 8

     Rua Jeronimos, 8, Lissabon
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pastéis de Belém ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Belem-torni sijaitsee 1,7 kilometrin päässä. Mosteiro dos Jerónimosin pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Centro Cultural Belémin pysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Geronimo Guest House Belém 130 €
      Geronimo Guest House Belém

      Geronimo Guest House Belém

      R. 2 3, Lissabon, Lisboa
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hieronymoksen luostari ja Belem-torni sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Ponte 25 de Abril (silta) ja LxFactoryn taidekeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Mosteiro dos Jerónimosin pysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Belémin pysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       ON Tejo Wonders Flat
       ON Tejo Wonders Flat

       ON Tejo Wonders Flat

       Rua Luis Braille, Lissabon, null
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Museo Berardon kokoelmat ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Belem-torni sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Lg. Princesan pysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Centro Cultural Belémin pysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Lisbon-Way Apartments
        The Lisbon-Way Apartments

        The Lisbon-Way Apartments

        Rua Bartolomeu Dias, 73, Lissabon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo Berardon kokoelmat, Belem-torni ja Hieronymoksen luostari sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Belemin kulttuurikeskus ja Merimuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lg. Princesan pysäkki ja Centro Cultural Belémin pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.