Mogán matkavinkit

Matkaopas
Mogan featuring joki tai puro ja kukat
Viehättävien siltojensa ja kapeiden katujensa ansiosta lempinimellä pikku-Venetsia tunnettu Puerto de Mogán on hurmaava kaupunki, jossa voit nauttia suojaisasta rannasta ja viikoittain järjestettävistä suosituista markkinoista.

Puerto de Mogánin-matkalla voit meloa kajakilla rannan edustan rauhallisilla ja kirkkailla vesillä tai osallistua ainutlaatuiselle vedenalaiselle kiertoajelulle keltaisella sukellusveneellä. Osta laukkuja ja käsintehtyjä koruja kaupungin pienliikkeistä ja nauti tuoretta kalaa jossakin monista erinomaisista ravintoloista, joista on näkymät lahdelle.

Pakene hetkeksi Gran Canarian suurempien lomakeskusten hälinää ja vilinää ja vietä päivä tai kaksi rauhallisessa Puerto de Mogánissa. Ihaile kanaalien yli kulkevia värikkäästi koristeltuja rautasiltoja ja nauti kaupungin putiikeista ja viehättävistä joenvarren kahviloista. Jos olet Puerto de Mogánin‑matkalla perjantaina, käy sataman viikoittaisilla markkinoilla. Tarjolla on edullisia t-paitoja ja hattuja sekä käsintehtyjä koruja.

Kaupungilla kävellen vietetyn aamupäivän jälkeen voit viettää rauhallisen iltapäivän rannalla. Vuokraa vesiskootteri tai kajakki ja lähde vesille tai nauti rentoutumisesta pehmeällä hiekkarannalla. Kyseessä on yksi saaren harvoista rannoista, joka on tehty käyttämällä Saharan aavikolta varta vasten tuotua hiekkaa.

Puerto de Mogánin pieni satama suojaa rantaa ja satamassa kelluvia kalastusaluksia ja ylellisiä huviveneitä lahden ulkopuolella myllertäviltä Atlantin valtameren suurilta aalloilta. Bongaa aallonmurtajan lähistöllä uiskentelevia kaloja. Käy ajelulla lähistöltä lähtevällä keltaisella sukellusveneellä. Sen 45 minuuttia kestävän vedenalaisen seikkailun aikana näet värikkäitä kaloja ja pääset tarkastelemaan läheltä vanhan laivan hylkyä.

Suuntaa satamaan palattuasi johonkin Puerto de Mogánin rantakatua reunustavista kahviloista tai ravintoloista. Maistele herkullisia tapaksia tai kokeile jotakin lähistön kansainvälistä ruokaa tarjoilevista ravintoloista.

Puerto de Mogánin ranta sijaitsee Gran Canarian lounaisrannikolla. Autolla ajat perille alle tunnissa Gran Canarian pääkaupungista Las Palmasista, minkä jälkeen voit majoittautua johonkin rannan luksushotelleista.

Riosol Hotel
Riosol Hotel
3 out of 5
C/ Isla De Lobos Nº1, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria
Hinta on 106 € per yö ajalle 18. kesäk. viiva 19. kesäk.
106 €
per yö
18. kesäk.–19. kesäk.
Yövy tässä 3 tähden ekologisessa / kestävän kehityksen mukaisessa hotellissa kohteessa Mogán. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta (lisämaksusta) ja ...
7,4/10 Good! (768 arvostelua)
Viikko, teinien kanssa, all inclusive
"Yleiset tilat remontoitu ja siistit. Huone