Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Monte Resegone

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Monte Resegone. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Monte Resegone, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Monte Resegone paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Monte Resegone upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Monte Resegone? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Monte Resegone lähellä kohdetta Monte Resegone. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Monte Resegone, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 321 majoitusliikettä kohteen Monte Resegone lähellä
NH Lecco Pontevecchio 92 €
NH Lecco Pontevecchio

NH Lecco Pontevecchio

Via Azzone Visconti, 84, Lecco, LC
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ponte Azzone Visconti on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Piani D'ernan vuorentasanne ja Monte Due Mani -vuori sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Leccon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Valmadreran asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  LA GENZIANELLA 82 €
  LA GENZIANELLA

  LA GENZIANELLA

  LOCALITA MEDALUNGA 2, Morterone, Lecco
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Valsassina on 0,1 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Monte Resegone ja Monte Due Mani -vuori sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Stadio Rigamonti-Ceppi (stadion) ja Palace Bovara ovat myös 25 kilometrin päässä.

   Agriturismo Deviscio 94 €
   Agriturismo Deviscio

   Agriturismo Deviscio

   Località Deviscio 3, Lecco
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Valsassina ja Funivia Piani d'Erna 2 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta maatilamajoituksesta. Stadio Rigamonti-Ceppi (stadion) ja Villa Manzoni (rakennus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

    B&B 4 Racconti 54 €
    B&B 4 Racconti

    B&B 4 Racconti

    Via Monsignore B. Cappelletti, 3, Brumano, Bergamo
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Parco Avventura Bergamo (seikkailupuisto), Bergamon golfkerho ja Parco dei Colli di Bergamo (puisto) ovat 25 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Parco Faunistico Le Cornelle ja San Vigilion linna ovat myös 32 kilometrin päässä.

     B&B Località Manzoniane 64 €
     B&B Località Manzoniane

     B&B Località Manzoniane

     Via ai Poggi 107/C - Località Malnago, Lecco, LC
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Funivia Piani d'Erna ja Valsassina 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Stadio Rigamonti-Ceppi (stadion) ja Villa Manzoni (rakennus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Resort & Spa Miramonti 63 €
      Hotel Resort & Spa Miramonti

      Hotel Resort & Spa Miramonti

      Via Alle Fonti 5, Rota d'Imagna, BG
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parco Avventura Bergamo (seikkailupuisto), Bergamon golfkerho ja Parco dei Colli di Bergamo (puisto) ovat 20 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stadio Atleti Azzurri d’Italia (stadion) ja Galleria dell'Accademia Carrara ovat myös 25 kilometrin päässä.

       B&B Alla Bonacina
       B&B Alla Bonacina

       B&B Alla Bonacina

       Via San Egidio 1, Lecco
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stadio Rigamonti-Ceppi (stadion), Palace Bovara ja Palace of Fears 3 kilometrin päässä tästä joen rannalla aamiaismajoituksesta. Villa Manzoni (rakennus) ja Ramo di Lecco -järvi ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Albergo Canella 40 €
        Albergo Canella

        Albergo Canella

        Via Donizetti 13, Fuipiano Valle Imagna, BG
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parco Avventura Bergamo (seikkailupuisto), Parco Faunistico Le Cornelle ja Largo Porta Nuova sijaitsevat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Gran Kursaalin kasino ja Oriocenter (ostoskeskus) ovat myös 40 kilometrin päässä.