Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Monument to the Great Fire of London

Tämä rakastettu muistomerkki on pystytetty koko Lontoon yli vuonna 1666 pyyhkineen ja matkallaan lähes kaiken tuhonneen raivoisan tulipalon muistoksi.

Monument to the Great Fire of London on korkea korokkeen näköinen patsas, joka rakennettiin koko kaupungin vuonna 1666 liekkeihin sytyttäneen Lontoon suuren palon muistoksi. Nouse pitkin kapeaa portaikkoa huipun näköalatasanteelle, jolta on erinomaiset näkymät Thamesille ja kaupungin pilvenpiirtäjille.

Kiinnitä huomiota muistomerkin eleganttiin muotokieleen, jonka suunnittelusta vastasi myös St. Paul’s Cathedralin suunnitellut arkkitehti Christopher Wren. Yli 62 metriä korkea muistomerkki sijaitsee lähellä Pudding Lanen taloa, josta tulipalo sai alkunsa vuonna 1666.

Tarkastele vaikuttavaa kivirakennelmaa katutasolta ja tutki rakennelman perustan latinankielisiä kaiverruksia. Ne kertovat tulipalon tapahtumista. Suuntaa katseesi ylös ja ihaile kullattua pallon muotoista veistosta, joka on uurretun doorilaisen pylvään päällä. Veistoksen sanotaan esittävän tulipaloa. Muistomerkin korkeus on täsmälleen sama kuin muistomerkin ja tulipalon syttymispaikkana toimineen leipomon välinen etäisyys.

Kiipeä muistomerkin huipulle ja ihaile Lontoota näköalatasanteelta. Ylös nousevat 311 porrasta ovat kapeat, kiemurtelevat ja huterat, mutta mahtavat näkymät kaupunkiin ovat raskaan kiipeämisen arvoiset. Kokeile bongata Lontoon kuuluisimpia rakennuksia.

Muistomerkillä vierailun yhteydessä voit käydä läheisessä Smithfieldissä, jossa sijaitsevan Golden Boy of Pye Corner ‑muistomerkin sanotaan osoittavan paikkaa, johon Lontoon suuri palo pysähtyi.

Muistomerkki on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään. Muistomerkille on pieni sisäänpääsymaksu, josta lapset ja ryhmät saavat alennusta.

Muistomerkille pääset matkustamalla metrolla Monumentin asemalle. Monument to the Great Fire of London sijaitsee heti Lontoon keskustan itäpuolella Thamesin pohjoisrannalla London Bridgen ja Lontoon Towerin vieressä.


Alueen Monument to the Great Fire of London opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 232 majoitusliikettä kohteen Monument to the Great Fire of London lähellä
Leman Locke 120 €
Leman Locke

Leman Locke

15 Leman St, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leonardo Royal London St Paul’s 107 €
  Leonardo Royal London St Paul’s

  Leonardo Royal London St Paul’s

  10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Royal London Tower Bridge 79 €
   Leonardo Royal London Tower Bridge

   Leonardo Royal London Tower Bridge

   45 Prescot Street, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Borough Market (tori) ja Lontoon museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 512 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Westminster Bridge London 153 €
     Park Plaza Westminster Bridge London

     Park Plaza Westminster Bridge London

     200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 114 €
      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

      7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bankenviertel, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Tower Hotel 80 €
       The Tower Hotel

       The Tower Hotel

       St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Clayton Hotel City of London 105 €
        Clayton Hotel City of London

        Clayton Hotel City of London

        10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.