Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Monument to the Great Fire of London

Tämä rakastettu muistomerkki on pystytetty koko Lontoon yli vuonna 1666 pyyhkineen ja matkallaan lähes kaiken tuhonneen raivoisan tulipalon muistoksi.

Monument to the Great Fire of London on korkea korokkeen näköinen patsas, joka rakennettiin koko kaupungin vuonna 1666 liekkeihin sytyttäneen Lontoon suuren palon muistoksi. Nouse pitkin kapeaa portaikkoa huipun näköalatasanteelle, jolta on erinomaiset näkymät Thamesille ja kaupungin pilvenpiirtäjille.

Kiinnitä huomiota muistomerkin eleganttiin muotokieleen, jonka suunnittelusta vastasi myös St. Paul’s Cathedralin suunnitellut arkkitehti Christopher Wren. Yli 62 metriä korkea muistomerkki sijaitsee lähellä Pudding Lanen taloa, josta tulipalo sai alkunsa vuonna 1666.

Tarkastele vaikuttavaa kivirakennelmaa katutasolta ja tutki rakennelman perustan latinankielisiä kaiverruksia. Ne kertovat tulipalon tapahtumista. Suuntaa katseesi ylös ja ihaile kullattua pallon muotoista veistosta, joka on uurretun doorilaisen pylvään päällä. Veistoksen sanotaan esittävän tulipaloa. Muistomerkin korkeus on täsmälleen sama kuin muistomerkin ja tulipalon syttymispaikkana toimineen leipomon välinen etäisyys.

Kiipeä muistomerkin huipulle ja ihaile Lontoota näköalatasanteelta. Ylös nousevat 311 porrasta ovat kapeat, kiemurtelevat ja huterat, mutta mahtavat näkymät kaupunkiin ovat raskaan kiipeämisen arvoiset. Kokeile bongata Lontoon kuuluisimpia rakennuksia.

Muistomerkillä vierailun yhteydessä voit käydä läheisessä Smithfieldissä, jossa sijaitsevan Golden Boy of Pye Corner ‑muistomerkin sanotaan osoittavan paikkaa, johon Lontoon suuri palo pysähtyi.

Muistomerkki on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään. Muistomerkille on pieni sisäänpääsymaksu, josta lapset ja ryhmät saavat alennusta.

Muistomerkille pääset matkustamalla metrolla Monumentin asemalle. Monument to the Great Fire of London sijaitsee heti Lontoon keskustan itäpuolella Thamesin pohjoisrannalla London Bridgen ja Lontoon Towerin vieressä.


Alueen Monument to the Great Fire of London opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 198 majoitusliikettä kohteen Monument to the Great Fire of London lähellä
The Tower Hotel 127 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Club Quarters Hotel, St. Paul's 117 €
  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 202 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apex City of London Hotel 157 €
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Strand Palace Hotel 175 €
     The Strand Palace Hotel

     The Strand Palace Hotel

     372 The Strand, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Club Quarters Hotel, Gracechurch 117 €
      Club Quarters Hotel, Gracechurch

      Club Quarters Hotel, Gracechurch

      7 Gracechurch Street, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Bridge ja Liverpool Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Monumentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London City 122 €
       Leonardo Royal London City

       Leonardo Royal London City

       8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        citizenM Tower of London 133 €
        citizenM Tower of London

        citizenM Tower of London

        40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.