Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Monument to the Great Fire of London

Tämä rakastettu muistomerkki on pystytetty koko Lontoon yli vuonna 1666 pyyhkineen ja matkallaan lähes kaiken tuhonneen raivoisan tulipalon muistoksi.

Monument to the Great Fire of London on korkea korokkeen näköinen patsas, joka rakennettiin koko kaupungin vuonna 1666 liekkeihin sytyttäneen Lontoon suuren palon muistoksi. Nouse pitkin kapeaa portaikkoa huipun näköalatasanteelle, jolta on erinomaiset näkymät Thamesille ja kaupungin pilvenpiirtäjille.

Kiinnitä huomiota muistomerkin eleganttiin muotokieleen, jonka suunnittelusta vastasi myös St. Paul’s Cathedralin suunnitellut arkkitehti Christopher Wren. Yli 62 metriä korkea muistomerkki sijaitsee lähellä Pudding Lanen taloa, josta tulipalo sai alkunsa vuonna 1666.

Tarkastele vaikuttavaa kivirakennelmaa katutasolta ja tutki rakennelman perustan latinankielisiä kaiverruksia. Ne kertovat tulipalon tapahtumista. Suuntaa katseesi ylös ja ihaile kullattua pallon muotoista veistosta, joka on uurretun doorilaisen pylvään päällä. Veistoksen sanotaan esittävän tulipaloa. Muistomerkin korkeus on täsmälleen sama kuin muistomerkin ja tulipalon syttymispaikkana toimineen leipomon välinen etäisyys.

Kiipeä muistomerkin huipulle ja ihaile Lontoota näköalatasanteelta. Ylös nousevat 311 porrasta ovat kapeat, kiemurtelevat ja huterat, mutta mahtavat näkymät kaupunkiin ovat raskaan kiipeämisen arvoiset. Kokeile bongata Lontoon kuuluisimpia rakennuksia.

Muistomerkillä vierailun yhteydessä voit käydä läheisessä Smithfieldissä, jossa sijaitsevan Golden Boy of Pye Corner ‑muistomerkin sanotaan osoittavan paikkaa, johon Lontoon suuri palo pysähtyi.

Muistomerkki on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään. Muistomerkille on pieni sisäänpääsymaksu, josta lapset ja ryhmät saavat alennusta.

Muistomerkille pääset matkustamalla metrolla Monumentin asemalle. Monument to the Great Fire of London sijaitsee heti Lontoon keskustan itäpuolella Thamesin pohjoisrannalla London Bridgen ja Lontoon Towerin vieressä.


Alueen Monument to the Great Fire of London opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 174 majoitusliikettä kohteen Monument to the Great Fire of London lähellä
The Tower Hotel 107 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 159 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 189 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 456 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 112 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Strand Palace Hotel 186 €
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Apex City of London Hotel 119 €
       Apex City of London Hotel

       Apex City of London Hotel

       1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Tower Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Royal London St Paul’s 142 €
        Leonardo Royal London St Paul’s

        Leonardo Royal London St Paul’s

        10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.