Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Monument to the Great Fire of London

Tämä rakastettu muistomerkki on pystytetty koko Lontoon yli vuonna 1666 pyyhkineen ja matkallaan lähes kaiken tuhonneen raivoisan tulipalon muistoksi.

Monument to the Great Fire of London on korkea korokkeen näköinen patsas, joka rakennettiin koko kaupungin vuonna 1666 liekkeihin sytyttäneen Lontoon suuren palon muistoksi. Nouse pitkin kapeaa portaikkoa huipun näköalatasanteelle, jolta on erinomaiset näkymät Thamesille ja kaupungin pilvenpiirtäjille.

Kiinnitä huomiota muistomerkin eleganttiin muotokieleen, jonka suunnittelusta vastasi myös St. Paul’s Cathedralin suunnitellut arkkitehti Christopher Wren. Yli 62 metriä korkea muistomerkki sijaitsee lähellä Pudding Lanen taloa, josta tulipalo sai alkunsa vuonna 1666.

Tarkastele vaikuttavaa kivirakennelmaa katutasolta ja tutki rakennelman perustan latinankielisiä kaiverruksia. Ne kertovat tulipalon tapahtumista. Suuntaa katseesi ylös ja ihaile kullattua pallon muotoista veistosta, joka on uurretun doorilaisen pylvään päällä. Veistoksen sanotaan esittävän tulipaloa. Muistomerkin korkeus on täsmälleen sama kuin muistomerkin ja tulipalon syttymispaikkana toimineen leipomon välinen etäisyys.

Kiipeä muistomerkin huipulle ja ihaile Lontoota näköalatasanteelta. Ylös nousevat 311 porrasta ovat kapeat, kiemurtelevat ja huterat, mutta mahtavat näkymät kaupunkiin ovat raskaan kiipeämisen arvoiset. Kokeile bongata Lontoon kuuluisimpia rakennuksia.

Muistomerkillä vierailun yhteydessä voit käydä läheisessä Smithfieldissä, jossa sijaitsevan Golden Boy of Pye Corner ‑muistomerkin sanotaan osoittavan paikkaa, johon Lontoon suuri palo pysähtyi.

Muistomerkki on avoinna aamusta myöhäiseen iltapäivään. Muistomerkille on pieni sisäänpääsymaksu, josta lapset ja ryhmät saavat alennusta.

Muistomerkille pääset matkustamalla metrolla Monumentin asemalle. Monument to the Great Fire of London sijaitsee heti Lontoon keskustan itäpuolella Thamesin pohjoisrannalla London Bridgen ja Lontoon Towerin vieressä.


Alueen Monument to the Great Fire of London opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 830 majoitusliikettä kohteen Monument to the Great Fire of London lähellä
Clayton Hotel City of London 135 €
Clayton Hotel City of London

Clayton Hotel City of London

10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 201 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Tower Hotel
   The Tower Hotel

   The Tower Hotel

   St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Shangri La Hotel At The Shard London 523 €
    Shangri La Hotel At The Shard London

    Shangri La Hotel At The Shard London

    31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 95 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Strand Palace Hotel 172 €
      The Strand Palace Hotel

      The Strand Palace Hotel

      372 The Strand, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       citizenM Tower of London 111 €
       citizenM Tower of London

       citizenM Tower of London

       40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Leonardo Royal London St Paul’s 156 €
        Leonardo Royal London St Paul’s

        Leonardo Royal London St Paul’s

        10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.