Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nagoyan linna

Tutki aseita, vaatteita ja huonekaluja Nagoyan linnan aarrehallissa tai ihaile puolustustorneja ja kirsikankukkia linnan puutarhassa.

Nagoyan linna on yksi kaupungin näyttävimmistä rakennuksista, ja sillä on ollut tärkeä rooli myös Japanin historiassa. Nykyään linna houkuttelee eri puolilta maailmaa saapuvia vierailijoita, jotka tulevat ihailemaan sen arkkitehtuuria, tutustumaan sen historiaan ja kuljeskelemaan sen rehevillä tiluksilla.

1600-luvun alussa rakennettu Nagoyan linna toimi Japanin tärkeimpiin perheisiin kuuluvien Tokugawojen Owari-haaran kotina. Rakennus sijaitsi keskeisellä paikalla Japanissa, joten siitä kehittyi vähitellen yksi maan tärkeimmistä linnoista ja sitä ympäröivä kaupunki kasvoi yhdeksi Japanin suurimmista. Osa linnasta vahingoittui toisen maailmansodan aikana, mutta suurin osa siitä on rakennettu uudelleen.

Vieraile Nagoyan linnassa maaliskuun loppupuolella tai huhtikuun alkupuolella, jolloin linnan maasto syttyy väriloistoon. Kirsikankukkakausi on yksi parhaista ajoista Japanin vierailulle, ja Nagoyan linna on suosittu katselupaikka. Liity paikallisten seuraan hanami-juhlaan ja nauti piknik kukkivien puiden alla. Kierrä linnan tiluksia ja ihaile syvää vallihautaa, historiallisia muureja ja linnan puolustamiseen käytettyjä torneja.

Ihaile seitsemänkerroksisen linnan arkkitehtuuria ulkoapäin, ennen kuin astut sisään. Näe jättimäiset kullanväriset delfiinit, kinshachit, jotka koristavat katon kulmia ja tunnetaan linnan symbolina.

Perehdy linnan kiinnostavaan historiaan linnamuseossa. Opi tuntemaan linnan rooli sen huippuaikana, siellä eläneet perheet ja vuonna 1945 kärsityt vahingot. Katsele valokuvia linnasta ennen pommituksia ja näe, millaisia lisäkunnostustöitä on suunnitteilla.

Nagoyan linna sijaitsee keskikaupungin alueella 20 minuutin junamatkan päässä Nagoyan asemasta. Pääportin vieressä on maksullisia pysäköintipaikkoja. Linna on avoinna joka päivä vuodenvaihdetta (29.12.–1.1.) lukuun ottamatta. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 327 majoitusliikettä kohteen Nagoyan linna lähellä
Hotel Vista Nagoya 55 €
Hotel Vista Nagoya

Hotel Vista Nagoya

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hisaya Odorin puisto ja Nagoyan tv-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Oasis 21 ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hisayaodorin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sakaen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae 41 €
  Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae

  Daiwa Roynet Hotel Nagoya-Ekimae

  1-23-20, Meieki-minami, Nakamura-ku, Nagoya, Aichi-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mōdo gakuen supairaru tawāzu ja Nagoyan aseman turisti-info sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Nagoyan kaupungin tiedemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kintetsu-Nagoyan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Meitetsu Nagoyan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Nagoya Marriott Associa Hotel 196 €
   Nagoya Marriott Associa Hotel

   Nagoya Marriott Associa Hotel

   1-1-4 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya, Aichi-ken
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology (museo), Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Nagoyan linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tokugawan taidemuseo ja Nagoya Dome (areena) ovat myös 10 kilometrin päässä. Meitetsu Nagoyan asema ja Nagoyan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Nagoya 148 €
    Hilton Nagoya

    Hilton Nagoya

    1-3-3 Sakae, Naka-ku, Nagoya, Aichi-ken
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Chubu-sähkömuseo, Osu ja Nagoyan kaupungin tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nagoyan aseman turisti-info ja Oasis 21 ovat myös 2 kilometrin päässä. Fushimin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Marunouchin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Hotel Nagoya 53 €
     Best Western Hotel Nagoya

     Best Western Hotel Nagoya

     4-6-1 Sakae, Naka-ku, Nagoya, Aichi-ken
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Oasis 21, Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Nagoyan linna. Alueella sijaitsee myös Noritake-puutarha ja Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology (museo). Sakaen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shinsakaemachin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Nagoya Castle
      Hotel Nagoya Castle

      Hotel Nagoya Castle

      3-19 Hinokuchi-cho, Nishi-ku, Nagoya, Aichi-ken
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nagoya Noh -teatteri ja Nagoyan linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Aichi-ken taiikukan ovat myös 3 kilometrin päässä. Sengen-chon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Joshinin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       KKR HOTEL NAGOYA
       KKR HOTEL NAGOYA

       KKR HOTEL NAGOYA

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nagoya Noh -teatteri, Nagoyan linna ja Aichi-ken taiikukan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Nagoyan tv-torni ovat myös 3 kilometrin päässä. Sengen-chon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shiyakushon asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA 47 €
        APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

        APA HOTEL NAGOYASAKAE-KITA

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hisaya Odorin puisto, Nagoyan tv-torni ja Oasis 21 sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Osu ja Aichi-ken taiikukan ovat myös 2 kilometrin päässä. Hisayaodorin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sakaen asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.