Nagoya matkavinkit

Matkaopas
Toyota Commemorative Museum of Industry and Technology
Lomalla Nagoyassa voit ihailla vilkkaassa metropolissa luksusautoja, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, nauttia hieronnasta kaupunkimaiseman ääressä ja ostaa japanilaisia merkkituotteita.

Nagoya on Japanin neljänneksi suurin kaupunki. Se on hienostunut ja nykyaikainen, mutta sen juuret ovat silti syvällä historiassa. Nykyisin kaupungissa on lähes kolmemiljoonaa asukasta, ja se houkuttelee vierailijoita tekemään ostoksia, nauttimaan luksushotelleista ja tutkimaan kiehtovia historiallisia kohteita.

Nagoyan linna on kaupungin historiallinen ydin. Linna vahingoittui toisen maailmansodan ilmaiskujen aiheuttamassa tulipalossa, mutta se on entisöity huolellisesti ja on nyt kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä.

Jos saavut Nagoyaan kevätaikaan, sinua on vastassa kirsikkapuiden kukkaloisto. Ota eväät mukaan ja lähde piknikille johonkin Nagoyan puistoista. Voit ottaa osaa japanilaisten hanami-ajanvietteeseen, jossa suuret väkijoukot kokoontuvat nauttimaan päivästä kukkivien puiden katveessa. Hanamin harrastamiseen suosituimpia paikkoja on Heiwa-puisto.

Nagoyan moderni keskusta sijaitsee lähellä Nagoyan rautatieasemaa, joka on kaupungin päärautatieasema ja maailman suurin raideliikennekompleksi. Aseman yllä häälyvät JR Central Towers ‑pilvenpiirtäjät, joissa on joitakin kaupungin parhaista ostospaikoista. Lisäksi niissä on luksushotelleja ja kaksi näköalaterassia, joiden yhteydessä on baareja ja kylpylähoitopalveluita.

Lomalla Nagoyassa kannattaa tehdä myös päivämatkoja kaupungin ulkopuolelle. Hyppää junaan ja matkusta läheiseen Toyotan automuseoon, jossa on esillä klassisia automalleja paitsi yhdeltä Japanin suurimmista autovalmistajista, myös eurooppalaisilta ja amerikkalaisilta valmistajilta.

Varttitunnin junamatkan päässä Nagoyan asemalta on Atsuta-pyhäkkö, yksi Japanin pyhimmistä paikoista. Metsän keskellä sijaitseva pyhäkkö on hyvä paikka rauhoittua kaupunkipäivän jälkeen.

Maistele Nagoyan paikallisherkkuja, kuten hitsumabushia eli grillattua ankeriasta. Autenttinen ruokalaji tarjoillaan puukulhosta riisin ja liemen kera.

Nagoya sijaitsee Japanin keskiosassa. Matka Nagoyaan käy helposti, sillä voit joko lentää Nagoyan kansainväliselle lentoasemalle tai saapua luotijunalla, jolla matka kestää Kiotosta 35minuuttia ja Tokiosta tunnin ja 20minuuttia. Nagoyan rautatieasema sijaitsee keskustassa aivan JR Central Towers ‑pilvenpiirtäjien juurella.

Discover neighborhoods in Nagoya

Default Image

Nagoyan kaupungin keskusta

3,5/5(3 arvostelua alueesta)

Museoista, kuumista lähteistä ja kahviloista tunnettu Nagoyan kaupungin keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Nagoyan kaupungin tiedemuseo ja Winc Aichi. Ja Fushimin asema ja Marunouchin asema takaavat, että voit tutustua ympäröivään alueeseen helposti.

Nagoyan kaupungin keskusta
Default Image

Sakae

Ostosmahdollisuuksista, kuumista lähteistä ja kahviloista tunnettu Sakae tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Sunshine Sakaen ostoskeskus ja Matsuzakaya-museo. Ja Sakaen asema ja Yabachon asema takaavat, että voit tutustua ympäröivään alueeseen helposti.

Sakae
Default Image

Centrair

Vaikka Centrair ei tarjoa mitään kuuluisia nähtävyyksiä, Flight of Dreamsin ostoskeskus ja Aeon Mall Tokonamen ostoskeskus ovat kaksi lähiseudulla olevaa kiinnostavaa kohdetta