Narvik

Matkaopas
Narvik
Narvik on Nordlandin läänin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se on ollut jo pitkään yksi Pohjois-Norjan tärkeimmistä satamakaupungeista. Narvik on myös mahtava matkakohde, joka tarjoaa kaikkea upeasta luonnosta jännittävään ja paikoin dramaattiseen historiaan.

Monet lähtevät matkalle Narvikiin nauttiakseen mahtavista talviurheilumahdollisuuksista. Syyn sille ymmärrät nopeasti seisoessasi suksien tai lumilaudan päällä Narvikfjelletin hyvin hoidettujen rinteiden huipulla ja ihaillessasi edessäsi näkyvää merta ja Ofotvuonoa.

Uskaliaimmat voivat kokeilla off-piste-laskua korkeuseroiltaan Skandinavian suurimpiin kuuluvassa keskuksessa, jossa on myös hyviä hiihtolatuja hieman rauhallisempaa menoa kaipaaville. Narvikin-kesälomalla voit kokeilla taitojasi maasto- tai alamäkipyöräilyssä.

Pohjois-Norjan luonto on villiä, ja sama koskee myös tunnin ajomatkan päässä Narvikista sijaitsevan Polar Parkin eläintarhan asukkeja. Eläintarhassa pääset katselemaan lähietäisyydeltä Norjan tunnetuimpia eläimiä, kuten neljää mahtavaa petoeläintä – susia, karhuja, ilveksiä ja ahmoja –, ja monia muita eläimiä, kuten hirviä, myskihärkiä ja naaleja. Polar Parkin vierailijat saavat paljon tietoa eläintarhan eläimistä, joten eläintarhassa käynti voi olla sekä opettavainen että jännittävä kokemus.

Pohjois-Norja on kuuluisa myös runsaista kalavaroistaan, joten Narvikin-viikonloppumatkalla voit varata veneen ja oppaan ja lähteä kalastusretkelle. Tarjolla on myös opastettuja vuonoristeilyjä, joilla näet kauniin luonnon ja villieläinten lisäksi haaksirikkoutuneita laivoja, jotka muistuttavat Narvikin historian dramaattisimmista vaiheista. Ofotvuonolla käytiin monia merkittäviä meritaisteluja toisen maailmansodan alussa. Voit tutustua kaupungin sotahistoriaan Narvikin sotamuseossa.

Narvikiin on helpointa matkustaa lentämällä Oslon kautta kaupunkia lähimmälle Harstadin/Narvikin lentoasemalle, joka sijaitsee noin tunnin matkan päässä Narvikista. Lentoasemalta kulkee säännöllisesti busseja Narvikiin. Voit myös matkustaa junalla Oslosta tai muista kaupungeista Fauskeen ja sieltä bussilla Narvikiin, jolloin voit tutustua alueeseen vielä paremmin.

Quality Hotel Grand Royal
Quality Hotel Grand Royal
3.5 out of 5
Kongensgate 64, Narvik, 8514
Hinta on 124 € per yö ajalle 26. heinäk. viiva 27. heinäk.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Narvik. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja kattoterassista. ...
3,9/5 Very Good! (510 arvostelua)
"The stay was as expected. Thank you! The room was clean and the breakfast ok. The dinner was nice."

Arvosteltu 10.8.2020

Quality Hotel Grand Royal
Scandic Narvik
Scandic Narvik
4 out of 5
Kongensgate 33, Narvik, 8501
Hinta on 134 € per yö ajalle 24. heinäk. viiva 25. heinäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Narvik. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,3/5 Excellent! (966 arvostelua)
"Todella mukava hotelli. Pysäköiminen oli vähän hakusessa mennessä, kannattaa ajaa ensin hotellin eteen. Näköalat oli huikeat, mutta ikkunat oli todella likaiset, ne olisi hyvä pestä. 😊"

Arvosteltu 16.8.2021

Scandic Narvik
Thon Partner Hotel Narvik
Thon Partner Hotel Narvik
3.5 out of 5
Skistuaveien 8, Narvik, 8514
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 154 € per yö ajalle 8. heinäk. viiva 9. heinäk.
Yövy tässä 3,5 tähden hiihtoon sopivassa hotellissa kohteessa Narvik. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
3,8/5 Good! (447 arvostelua)
Ei kehuttavaa mutta toimii
"Ruokailu ei ollut mahdollista hotelissa."

Arvosteltu 15.9.2021

Thon Partner Hotel Narvik
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Lapphaugen turiststasjon
Lapphaugen turiststasjon
2.5 out of 5
General Fleischers Vei 365, Lavangen, 9357
Hinta on 79 € per yö ajalle 7. heinäk. viiva 8. heinäk.
Yövy tässä mökissä kohteessa Lavangen. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja aamiaisesta. Lähellä sijaitsee Spanstinden ja Polar Zoo, ...
4,3/5 Excellent! (6 arvostelua)
Yksi yö riitti
"Erillinen mökki tilava, kunnollinen keittiö tarpeellisine välineineen, hyvin mahtui 3 majoittumaan. Käytävän lattia narisi ja yöllä herätti wc käynnillä. Tekemistä ei juuri loppukesällä ollut, tiellä vaarallista kävellä liikenteessä. Emme löytäneet ihan pihasta lähteviä polkuja luontoon."

Arvosteltu 12.9.2020

Lapphaugen turiststasjon
3 bedroom accommodation in Bjerkvik
3 bedroom accommodation in Bjerkvik
Narvik, Nordland
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Narvik. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, saunasta ja puutarhasta. Lähellä sijaitsee Bjerkvikin kirkko ja Storfjellet, jotka ovat suosittuja ...
3 bedroom accommodation in Bjerkvik
Villa
Villa
Narvik, Nordland
Yövy tässä majoituspaikassa kohteessa Narvik. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja puutarhasta. Lähellä sijaitsee Narvikfjellet ...
Villa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Narvik

Kohteen Narvik lähellä sijaitsevat kaupungit