Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 709 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cromwell Road ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Merit Kensington Hotel 80 €
  Merit Kensington Hotel

  Merit Kensington Hotel

  12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eden Plaza Kensington Hotel 45 €
   Eden Plaza Kensington Hotel

   Eden Plaza Kensington Hotel

   68-69 Queens Gate, South Kensington, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Natural History Museum, Science Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    UK Onboarding Test Prop 07
    UK Onboarding Test Prop 07

    UK Onboarding Test Prop 07

    Cromwell Rd, London, England
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä
     5 Tähden 2 Makuuhuoneen Huoneisto
     5 Tähden 2 Makuuhuoneen Huoneisto

     5 Tähden 2 Makuuhuoneen Huoneisto

     6 Cromwell Road, Lontoo, ENG
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Natural History Museum ja Cromwell Road sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Victoria and Albert Museum ja Science Museum ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Ampersand Hotel
      The Ampersand Hotel

      The Ampersand Hotel

      10 Harrington Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Natural History Museum, Hyde Park ja Royal Albert Hall sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harrods ja Chelsea and Westminster Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Exhibitionist Hotel
       The Exhibitionist Hotel

       The Exhibitionist Hotel

       8-10 Queensberry Place, South Kensington, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Albert Hall ja Harrods ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Beautiful 4 Bedroom House in South Kensington
        Beautiful 4 Bedroom House in South Kensington

        Beautiful 4 Bedroom House in South Kensington

        Cromwell Road, Lontoo, Englanti
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum ja Cromwell Road sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Victoria and Albert Museum ja Imperial College London ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.