Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 396 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Park International Hotel 95 €
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
   
  4,0
  / 5 (2 113 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Natural History Museum, Lontoon tiedemuseo ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Millennium Gloucester Hotel London Kensington 126 €
  Millennium Gloucester Hotel London Kensington

  Millennium Gloucester Hotel London Kensington

  4-18 Harrington Gardens, London
    
   4,0
   / 5 (4 980 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensington Palace (linna ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä.

   The Park City Grand Plaza Kensington 133 €
   The Park City Grand Plaza Kensington

   The Park City Grand Plaza Kensington

   18-30 Lexham Gardens, London
     
    4,3
    / 5 (1 444 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Natural History Museum ja Kensington Palace (linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

    The Ampersand Hotel
    The Ampersand Hotel

    The Ampersand Hotel

    10 Harrington Road, London
      
     4,7
     / 5 (641 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harrods ja Sloane Square ovat myös 2 kilometrin päässä.

     The Rembrandt 189 €
     The Rembrandt

     The Rembrandt

     11 Thurloe Place, London
       
      4,4
      / 5 (2 050 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Harrods ja Saatchi Gallery ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Ambassadors Hotel
      Ambassadors Hotel

      Ambassadors Hotel

      16 Collingham Road, London
        
       3,0
       / 5 (1 607 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Kensington Palace (linna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Chelsea Cloisters
       Chelsea Cloisters

       Chelsea Cloisters

       Sloane Avenue, London
         
        3,2
        / 5 (765 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Saatchi Gallery, Natural History Museum ja Sloane Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Harrods ja Imperial College London ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Fraser Suites Queens Gate
        Fraser Suites Queens Gate

        Fraser Suites Queens Gate

        39B Queens Gate Gardens, London
          
         4,3
         / 5 (555 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Natural History Museum ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä.