Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 530 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Park International Hotel 121 €
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Rembrandt 151 €
  The Rembrandt

  The Rembrandt

  11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Victoria and Albert Museum, Natural History Museum ja Cromwell Road sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Thistle Kensington Gardens 109 €
   Thistle Kensington Gardens

   Thistle Kensington Gardens

   104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel 141 €
    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

    68-86 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Cranley 107 €
     The Cranley

     The Cranley

     10 Bina Gardens, South Kensington, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cromwell Road, Natural History Museum ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja South Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Montana Hotel London 95 €
      Montana Hotel London

      Montana Hotel London

      67/69 Gloucester Road, Kensington, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cromwell Road, Natural History Museum ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Kensington High Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London-Kensington Forum 107 €
       Holiday Inn London-Kensington Forum

       Holiday Inn London-Kensington Forum

       97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Ampersand Hotel 256 €
        The Ampersand Hotel

        The Ampersand Hotel

        10 Harrington Road, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum, Hyde Park ja Royal Albert Hall sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harrods ja Chelsea and Westminster Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.