Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 842 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Park International Hotel 92 €
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
   
  4,1
  / 5 (2 154 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Millennium Gloucester Hotel London Kensington 91 €
  Millennium Gloucester Hotel London Kensington

  Millennium Gloucester Hotel London Kensington

  4-18 Harrington Gardens, London
    
   4,0
   / 5 (5 103 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensington Palace (linna ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Ampersand Hotel
   The Ampersand Hotel

   The Ampersand Hotel

   10 Harrington Road, London
     
    4,7
    / 5 (676 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harrods ja Saatchi Gallery ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Rembrandt 164 €
    The Rembrandt

    The Rembrandt

    11 Thurloe Place, London
      
     4,4
     / 5 (2 174 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Natural History Museum, Imperial College London ja Harrods sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Saatchi Gallery ja Sloane Square ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copthorne Tara Hotel London Kensington 103 €
     Copthorne Tara Hotel London Kensington

     Copthorne Tara Hotel London Kensington

     Scarsdale Place, London
       
      3,9
      / 5 (6 769 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Kensington Palace (linna, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Fraser Suites Queens Gate 164 €
      Fraser Suites Queens Gate

      Fraser Suites Queens Gate

      39B Queens Gate Gardens, London
        
       4,3
       / 5 (571 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Natural History Museum ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Royal Albert Hall ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel
       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

       Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

       68-86 Cromwell Road, London
         
        4,0
        / 5 (1 910 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ambassadors Hotel
        Ambassadors Hotel

        Ambassadors Hotel

        16 Collingham Road, London
          
         3,0
         / 5 (1 679 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Kensington Palace (linna sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Earl's Courtin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.