Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 305 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Millennium Gloucester Hotel London Kensington 96 €
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  /5 (5 584 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Cromwell Road, Natural History Museum ja Kensington High Street ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Imperial College London (koulu) ovat myös 10 kilometrin päässä.

  The Rembrandt 136 €
  The Rembrandt

  The Rembrandt

  11 Thurloe Place, London
    
   4,4
   /5 (2 645 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Apollo Victoria-teatteri, Leicester Square ja Royal Opera House (oopperatalo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Stamford Bridge Stadium (stadion) ja ZSL London Zooovat myös 10 kilometrin päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 136 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, London
     
    4,4
    /5 (11 012 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Coca-Cola London Eye -maailmanpyörä ja London Dungeon (museo) ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Chelsea Cloisters 52 €
    Chelsea Cloisters

    Chelsea Cloisters

    Sloane Avenue, London
      
     3,2
     /5 (1 051 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Cromwell Road, Natural History Museum ja Imperial College London (koulu) ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Harrods ja Kensington High Street ovat myös 10 kilometrin päässä.

     The Pelham - Starhotels Collezione 142 €
     The Pelham - Starhotels Collezione

     The Pelham - Starhotels Collezione

     15 Cromwell Place, South Kensington, London
       
      4,5
      /5 (399 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Natural History Museum, Imperial College London (koulu) ja Harrods sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista.

      The Bailey's Hotel London 133 €
      The Bailey's Hotel London

      The Bailey's Hotel London

      140 Gloucester Road, London
        
       4,3
       /5 (2 272 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Cromwell Road ja Natural History Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Imperial College London (koulu) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London-Kensington Forum 87 €
       Holiday Inn London-Kensington Forum

       Holiday Inn London-Kensington Forum

       97 Cromwell Road, London
         
        4,0
        /5 (2 914 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Cromwell Road, Natural History Museum ja Kensington High Street ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Imperial College London (koulu) ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Park International Hotel 94 €
        Park International Hotel

        Park International Hotel

        117 - 129 Cromwell Road, London
          
         4,1
         /5 (2 559 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Natural History Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London (koulu) ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.