Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 750 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 683 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Millennium Gloucester Hotel London Kensington 95 €
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  / 5 (5 244 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park International Hotel 107 €
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   / 5 (2 205 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rembrandt 159 €
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, London
     
    4,4
    / 5 (2 292 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Natural History Museum, Imperial College London ja Harrods sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Saatchi Gallery ja Sloane Square ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn London-Kensington Forum 110 €
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, London
      
     4,0
     / 5 (2 724 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel 144 €
     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     68-86 Cromwell Road, London
       
      4,0
      / 5 (1 956 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Kensington Hotel 210 €
      The Kensington Hotel

      The Kensington Hotel

      109-113 Queens Gate, London
        
       4,5
       / 5 (890 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Harrods ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Plaza Westminster Bridge London 229 €
       Park Plaza Westminster Bridge London

       Park Plaza Westminster Bridge London

       200 Westminster Bridge Road, London
         
        4,4
        / 5 (10 288 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Westminsterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Chelsea Cloisters 89 €
        Chelsea Cloisters

        Chelsea Cloisters

        Sloane Avenue, London
          
         3,2
         / 5 (874 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Saatchi Gallery, Natural History Museum ja Sloane Square sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Harrods ja Imperial College London ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sloane Squaren metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.