Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Alueen Natural History Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 704 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Millennium Gloucester Hotel London Kensington 93 €
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  /5 (5 399 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London (koulu) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park International Hotel 85 €
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   /5 (2 388 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London (koulu) ja Royal Albert Hall (konserttitalo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rembrandt 148 €
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, London
     
    4,4
    /5 (2 461 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Natural History Museum, Imperial College London (koulu) ja Harrods sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Saatchi Gallery (museo) ja Sloane Square (aukio) ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn London-Kensington Forum 90 €
    Holiday Inn London-Kensington Forum

    Holiday Inn London-Kensington Forum

    97 Cromwell Road, London
      
     4,0
     /5 (2 813 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Lontoon tiedemuseo, Natural History Museum ja Imperial College London (koulu) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel 114 €
     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

     68-86 Cromwell Road, London
       
      4,0
      /5 (2 015 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Imperial College London (koulu) ja Royal Albert Hall (konserttitalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Kensington Hotel 187 €
      The Kensington Hotel

      The Kensington Hotel

      109-113 Queens Gate, London
        
       4,5
       /5 (933 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Natural History Museum ja Imperial College London (koulu) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Harrods ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Chelsea Cloisters 51 €
       Chelsea Cloisters

       Chelsea Cloisters

       Sloane Avenue, London
         
        3,2
        /5 (936 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Saatchi Gallery (museo), Natural History Museum ja Sloane Square (aukio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Harrods ja Imperial College London (koulu) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sloane Squaren metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza Westminster Bridge London 132 €
        Park Plaza Westminster Bridge London

        Park Plaza Westminster Bridge London

        200 Westminster Bridge Road, London
          
         4,4
         /5 (10 635 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Westminsterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.