Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lontoon luonnontieteellinen museo

Tutustu luonnon ihmeisiin maksutta kiehtovassa Lontoon luonnontieteellisessä museossa. Tutustu dinosauruksiin, merten syvyyksien olentoihin, planeettamme sisäosiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Lontoon luonnontieteellisessä museossa näet dinosaurusten luurankoja ja satoja vuosia vanhoja eläinnäytteitä ja koet simuloidun maanjäristyksen. Upea viktoriaaninen terrakottarakennus kätkee sisäänsä valtavan kokoelman ja interaktiivisia näyttelyitä planeettamme biologiasta ja geologiasta.

Museo on jaettu värikoodattuihin vyöhykkeisiin, joista kukin keskittyy tiettyyn osa-alueeseen elämästä maapallollamme. Suosituimpiin vetonauloihin kuuluu sinisellä vyöhykkeellä sijaitseva kokoelma dinosaurusten luurankoja. Näet ensimmäisen koskaan löydetyn Tyrannosaurus rexin fossiilin ja Triceratopsin kallon. Kävele valtavan animatronisen T. rexin ohi ja katso, miten se reagoi ihmissaaliseen. Tällä vyöhykkeellä näet myös muita sukupuuttoon kuolleiden eläinten fossiileja ja luurankoja (esimerkiksi sapelihammaskissan).

Punaisella vyöhykkeellä voit uppoutua planeettaamme muovaaviin luonnonvoimiin. Katso videoita, pelaa interaktiivisia pelejä ja koe maanjäristyssimulaattori. Näet myös Pompejin kaupungin tuhonneen Vesuviuksen tulivuorenpurkauksen uhrien jäänteitä.

Vihreällä vyöhykkeellä näet elävän muurahaisyhteiskunnan ja luonnollisen kokoisen termiittikeon. Lisäksi esitteillä on kivi- ja mineraalikokoelma, johon kuuluu muun muassa Argentiinaan pudonnut 635-kiloinen rautameteoriitti. Aurora-kokoelmassa on esillä miltei 300 luonnon värittämää jalokiveä.

Oranssin vyöhykkeen Darwin-keskuksessa on yli 28 miljoonaa hyönteisnäytettä ja 8,6-metrinen jättiläiskalmari. Lisäksi alueella on lasi-ikkunoita, joiden kautta näet museon tiedemiehiä työssään. Keskuksen munanmuotoinen Cocoon-rakennus kätkee sisäänsä vuosisatoja vanhoja biologisia näytteitä, muun muassa Charles Darwinin HMS Beaglen purjehduksilta keräämiä näytteitä.

Lontoon luonnontieteelliseen museoon on hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Se on monien bussireittien varrella ja kävelymatkan päässä South Kensingtonin metroasemalta. Alueella on rajoitetusti katupysäköintipaikkoja, jotka ovat myös kalliita. Museo on avoinna joka päivä jouluaattoa ja ‑päivää lukuun ottamatta. Sisäänpääsy on ilmainen.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 214 majoitusliikettä kohteen Natural History Museum lähellä
Millennium Gloucester Hotel London Kensington 130 €
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park International Hotel 124 €
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Imperial College London ja Kensingtonin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rembrandt 210 €
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Hyde Park ja Kensington Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel 212 €
    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

    Radisson Blu Edwardian Vanderbilt Hotel

    68-86 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Lontoon tiedemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Imperial College London ja Royal Albert Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Thistle Kensington Gardens 117 €
     Thistle Kensington Gardens

     Thistle Kensington Gardens

     104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Ampersand Hotel 244 €
      The Ampersand Hotel

      The Ampersand Hotel

      10 Harrington Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Natural History Museum, Hyde Park ja Royal Albert Hall sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harrods ja Chelsea and Westminster Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn London-Kensington Forum 124 €
       Holiday Inn London-Kensington Forum

       Holiday Inn London-Kensington Forum

       97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Natural History Museum, Kensington High Street ja Victoria and Albert Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington Gardens ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Eden Plaza Kensington Hotel 84 €
        Eden Plaza Kensington Hotel

        Eden Plaza Kensington Hotel

        68-69 Queens Gate, South Kensington, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Harrods ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.