Nürnberg matkavinkit

Matkaopas
Nürnberg joka esittää silta, perintökohteet ja joki tai puro
Kaupunkimatka Nürnbergiin tarjoaa vierailijalle monipuolisen historian- ja kulttuurintäyteisen ohjelman. Voit esimerkiksi lähteä kuuntelemaan Nürnbergin kuuluisien orkestereiden ja kuorojen erinomaisia konsertteja.

Tämä Frankenin metropoli ja Baijerin toiseksi suurin kaupunki sijaitsee molemmin puolin Pegnitzjokea, joka jakaa Nürnbergin vanhankaupungin kahteen osaan: pohjoiseen Sebaldin vanhaankaupunkiin ja eteläiseen Lorenzin kaupunginosaan. Lukuisten historiallisten rakennusten ansiosta matkat Nürnbergiin tarjoavat ainutlaatuisia kulttuurikokemuksia. Suosituin nähtävyys on vaikuttava Nürnbergin linna Burgbergin linnakalliolla Sebaldin vanhankaupungin pohjoispuolella. Ensimmäinen kirjallinen maininta monumentista on vuodelta 1105, ja se on jaettu Kaiserburgin ja Burggrafenburgin osiin. Noin vuonna 1200 valmistui Kaiserkapelle-kappeli, jossa on Baden-Württembergistä kotoisin olevan kuvanveistäjän Veit Stoßin arvokas myöhäisgoottilainen krusifiksi. 53 metriä syvä kaivo on yhtä vanha kuin linnakin, ja se ulottuu Pegnitzjoen pohjaveteen saakka. Minilomalla Nürnbergissä kannattaa vierailla linnassa sijaitsevassa Germanisches Nationalmuseumissa, jossa on mielenkiintoisia näyttelyitä festivaalien historiasta.

Toinen suosittu vierailukohde lyhyellä lomalla Nürnbergissä on vanhassakaupungissa sijaitseva Albrecht Dürerin talo. Kuuluisa nürnbergiläinen taidemaalari asui ja työskenteli vuodesta 1509 aina kuolemaansa saakka vuonna 1528 tässä nelikerroksisessa kivi- ja puurakennuksessa, joka rakennettiin vuonna 1420. Museossa on esillä maalaus- ja painantatyökaluja, jotka olivat aktiivisessa käytössä Dürerin aikakaudella. Vanhojen painatusprosessien, kuten puu- ja kuparipiirrosten, esittelyt ovat erittäin mielenkiintoisia. Kopioita Dürerin tärkeimmistä töistä sekä alkuperäisiä käsikirjoituksia on esillä vaihtuvissa näyttelyissä. Modernissa lisärakennuksessa on viihdyttävä multimediaesitys tämän taidemaalarin ja graafikon elämästä ja työstä.

Matkailijat voivat ihastella uuden raatihuoneen pihalla sijaitsevaa Gänsemännchenbrunnen-suihkulähdettä. Se on yksi Nürnbergin vanhimmista suihkulähteistä. Pronssinen hanhipaimenveistos maanviljelijästä, jolla on käsissään kaksi hanhea, valettiin noin vuonna 1550. Se on hiekkakivialtaasta nousevan jalustan päällä. Johann Wolfgang von Goethe ja kuningas Ludvig II viettivät mielellään aikaa täällä. Suihkulähteestä on kopio esimerkiksi Schillerhausin edessä Weimarissa ja Hohenschwangaun linnassa lähellä Füsseniä.

Nürnbergin kaakkoisosassa Luitpoldhainissa sijaitseva Meistersingerhalle houkuttelee vierailijoita ympäri maailmaa lukuisilla merkittävillä tapahtumilla. Kuuluisa kulttuuri- ja kongressikeskus on nimetty Wagnerin Nürnbergin mestarilaulajat -oopperan mukaan. Tapahtumatila on kuulunut suojeltaviin rakennuksiin vuodesta 2007 lähtien. Suuressa salissa järjestetään säännöllisesti konsertteja, kongresseja ja tanssiaisia. Käy Nürnbergin-kaupunkimatkasi aikana myös Nürnbergin sinfoniaorkesterin, Nürnbergin filharmonisen orkesterin tai Nürnbergin konserttikuorojen konserteissa.

Discover neighborhoods in Nürnberg

Leonardo Royal Hotel Nürnberg
Leonardo Royal Hotel Nürnberg
Bahnhofsplatz 3, Nuremberg
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 80 € per yö ajalle 18. kesäk. viiva 19. kesäk.
80 €
per yö
18. kesäk.–19. kesäk.
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme kehuvat ...
9,2/10 Wonderful! (151 arvostelua)
"Everything went as it should"

Arvosteltu 1.6.2023

Leonardo Royal Hotel Nürnberg
Adina Apartment Hotel Nuremberg
Adina Apartment Hotel Nuremberg
4 out of 5
Dr.-Kurt-Schumacher-Str. 1, Nuremberg, BY
Hinta on 107 € per yö ajalle 6. kesäk. viiva 7. kesäk.
107 €
per yö
6. kesäk.–7. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
9,4/10 Exceptional! (1 001 arvostelua)
Erittäin mukava hotelli.
"Hyvin ystävällinen vastaanotto, proaktiivinen viestintä, hyvä aamiainen ja perus kuntosali. Sijainti lähellä vanhan kaupungin keskustaa."

Arvosteltu 30.4.2022

Adina Apartment Hotel Nuremberg
Novotel Nuernberg Centre Ville
Novotel Nuernberg Centre Ville
Bahnhofstrasse 12, Nuremberg, BY
Hinta on 107 € per yö ajalle 2. heinäk. viiva 3. heinäk.
107 €
per yö
2. heinäk.–3. heinäk.
Yövy tässä kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 sisäuima-altaasta ja täyden palvelun kylpylästä. Asiakkaamme ...
9,2/10 Wonderful! (994 arvostelua)
Erittäin hyvä
"Tämä hotelli on saanut avainasiat oikein. Sijainti, vuode ja kylpyhuone loistavat. Hyvä parkkitila ja myös aamiainen. Henkilökunta ystävällistä ja tehokasta. Lämpivästi suositeltava."

Arvosteltu 5.10.2018

Novotel Nuernberg Centre Ville
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Eco Smart Apartments Premium City
Eco Smart Apartments Premium City
Breitscheidstraße 58, Nuremberg, BY
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kuntokeskuksesta ja ympäri vuorokauden auki olevasta business centeristä. Lähellä ...
8,4/10 Very Good! (24 arvostelua)
"Nichts auszusetzen. Unkomplizierter Check-In & vom Preis Leistung her super!"

Arvosteltu 4.5.2023

Eco Smart Apartments Premium City
Eco Smart Apartments Nürnberg Süd
Eco Smart Apartments Nürnberg Süd
Hinterhofstraße 9, Nuremberg
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja ympäri vuorokauden ...
8,6/10 Excellent! (96 arvostelua)
"Es war alles Top außer die Parkplätze wäre nicht schlecht wenn die Parkplätze bezeichnet werden weil es gibt Leute die über zwei parken und kein Platz für andere ist."

Arvosteltu 21.5.2023

Eco Smart Apartments Nürnberg Süd
Nurban Apartments Oldtown
Nurban Apartments Oldtown
Ottostraße 25, Nuremberg
Yövy tässä liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Nürnberg. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, pyykinpesutiloista ja taulutelevisiosta. Lähellä ...
7,6/10 Good! (17 arvostelua)
Mitigé
"Chambre avec terrasse au fond de la cour très calme. Bien équipée. Fourmis dans la chambre. Pas de ménage pendant 4 jours. Pas de clé: tout se fait par internet. Bien si vous avez du wifi."

Arvosteltu 27.3.2023

Nurban Apartments Oldtown
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Arvostelut – Nürnberg

4
Huippukohde
5 - Loistava
0
" "5 - Loistava 0%
4 - Hyvä
2
" "4 - Hyvä 100%
3 - OK
0
" "3 - OK 0%
2 - Pettymys
0
" "2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
" "1 - Hirveä 0%

Kohteen Nürnberg lähellä sijaitsevat kaupungit