Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nürnbergin linna

Lähde kierrokselle muurien ympäröimään historialliseen linnoitukseen, joka on hallinnut Nürnbergin kaupunkinäkymää kukkulan huipulta lähes 1 000 vuoden ajan.

Nürnberger Burgin nimellä tunnettu Nürnbergin linna hallitsee kaupunkia kallioiselta kukkulalta käsin. Sen korkeat hiekkakivestä rakennetut muurit kertovat keisarillisesta vaikutusvallasta, joka pysyi muuttumattomana monen vuosisadan ajan. Linnan ensimmäiset osat rakennettiin jo 1000-luvulla, ja sen asukkaisiin kuuluivat aikoinaan Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan ja Baijerin kuningaskunnan monet kuninkaat ja hallitsijat. Kun pääset legendaaristen muurien sisälle, voit tutustua sisällä kohoaviin keisarillisiin rakennuksiin. Kävele keskiaikaisella sisäpihalla ja kierrä kohteesta toiseen: historiallisia maamerkkejä on paljon, ja mielenkiintoisessa museossakin kannattaa käydä.

Linnan pääpihalla pääset ihailemaan muurin sisällä kohoavia perinteikkäitä rakennuksia yhdellä silmäyksellä. Yhdellä puolella voit vierailla Heidenturmin pakanatornissa ja Kaiserkapellessa eli keisarin kappelissa. Toisella puolella odottavat Tiefer Brunnenin syvä kaivo sekä Sinwellturmin torni.

Tiefer Brunnenin talossa voit kurkata tumman kaivon syvyyksiin. Tässä puuristikkorakenteisessa talossa on kaunis harjakatto ja varsin aavemainen kaivo, joka on noin 50 metriä syvä. Siihen tutustuttuasi voit kiivetä Sinwellturmin torniin, joka on korkea pyöreä torni 1200-luvulta. Tornin ylemmän kerroksen puinen sisustus lisättiin 1500-luvulla. Kävele tornin korkealle näköalatasanteelle, josta voit ihailla Nürnbergin kaupungin suuntaan avautuvia näkymiä. Anna katseesi kiertää keskiaikaisten kaupunginmuurien, kirkontornien ja historiallisten maamerkkien yli, kuten keskiaikaiset vahdit tekivät satoja vuosia sitten.

Kulje sitten Kemenaten rakennukseen, joka oli aikoinaan vain naisille tarkoitettu asuintalo ja jossa sijaitsee nykyään keisarillinen Kaiserburg-Museum. Saksan kansallismuseon hallinnoimassa Kaiserburg-Museumissa on esillä kiehtovia, linnoituksen historiaa valottavia esineitä. Voit tutkia arkeologisia löydöksiä, arkkitehtonisia yksityiskohtia, koristeita ja pienoismalleja sekä linnan jälleenrakennukseen käytettyjä piirroksia.

Nürnbergin linna sijaitsee kukkulan huipulla keskiaikaisten kaupunginmuurien sisällä Nürnbergin keskusta-alueen pohjoisosassa. Yhdistelmälipulla pääsee linnan museoon, kappeliin, torniin ja kaivotaloon. Linnan puutarhaan ja Maria-Sibylla-Merian-Gartenin puutarhaan pääsee ilmaiseksi. Linnakompleksi on avoinna päivittäin lukuun ottamatta joulukuun juhlapyhiä ja laskiaistiistaita. Puutarhat suljetaan talven ajaksi.


Alueen Nürnbergin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 363 majoitusliikettä kohteen Nürnbergin linna lähellä
Maritim Hotel Nürnberg 66 €
Maritim Hotel Nürnberg

Maritim Hotel Nürnberg

Frauentorgraben 11, Nürnberg, BY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Neues Museum ja Saksan kansallismuseo ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Deutsche Bahnin rautatiemuseo ja St. Lorenzin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opernhausin U-Bahn-asema ja Nürnbergin keskusrautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Express Nuremberg City - Hauptbahnhof 71 €
  Holiday Inn Express Nuremberg City - Hauptbahnhof

  Holiday Inn Express Nuremberg City - Hauptbahnhof

  Bahnhofstr. 14, Nürnberg, BY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Handwerkerhof ja St. Lorenzin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Saksan kansallismuseo ja Deutsche Bahnin rautatiemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Wöhrder Wiesen U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday Inn Nürnberg City Centre 63 €
   Holiday Inn Nürnberg City Centre

   Holiday Inn Nürnberg City Centre

   Engelhardsgasse 12, Nürnberg, BY
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ehekarussell, Saksan kansallismuseo ja Deutsche Bahnin rautatiemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. St. Lorenzin kirkko ja St. Sebald (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Weißer Turmin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Opernhausin U-Bahn-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Le Méridien Grand Hotel Nürnberg 74 €
    Le Méridien Grand Hotel Nürnberg

    Le Méridien Grand Hotel Nürnberg

    Bahnhofstrasse 1-3, Nürnberg, BY
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Handwerkerhof, St. Lorenzin kirkko ja Saksan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Deutsche Bahnin rautatiemuseo ja Heilig Geist Spital ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nürnbergin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Nuremberg 84 €
     Park Plaza Nuremberg

     Park Plaza Nuremberg

     Bahnhofstraße 5, Nürnberg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Handwerkerhof, St. Lorenzin kirkko ja Saksan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Deutsche Bahnin rautatiemuseo ja Heilig Geist Spital ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nürnbergin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Burghotel Nürnberg 76 €
      Burghotel Nürnberg

      Burghotel Nürnberg

      Lammsgasse 3, Nürnberg, BY
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Albrecht Dürerin talo ja St. Sebald (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Nürnbergin linna ja Schöner Brunnen (suihkulähde) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrich Ebert Platzin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Centro Hotel Nürnberg 60 €
       Centro Hotel Nürnberg

       Centro Hotel Nürnberg

       Bucher Straße 125, Nürnberg, BY
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tiergärtnertor, Nürnbergin linna ja St. Sebald (kirkko) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Schöner Brunnen (suihkulähde) ja Frauenkirche (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Friedrich Ebert Platzin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaulbachplatzin U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        NOVINA HOTEL Wöhrdersee Nürnberg City 59 €
        NOVINA HOTEL Wöhrdersee Nürnberg City

        NOVINA HOTEL Wöhrdersee Nürnberg City

        Dürrenhofstraße 8, Nürnberg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Handwerkerhof, St. Lorenzin kirkko ja Heilig Geist Spital sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Frauenkirche (kirkko) ja Schöner Brunnen (suihkulähde) ovat myös 2 kilometrin päässä. Nürnberg Dürrenhofin S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Wöhrder Wiesen U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.