Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nürnbergin linna

Lähde kierrokselle muurien ympäröimään historialliseen linnoitukseen, joka on hallinnut Nürnbergin kaupunkinäkymää kukkulan huipulta lähes 1 000 vuoden ajan.

Nürnberger Burgin nimellä tunnettu Nürnbergin linna hallitsee kaupunkia kallioiselta kukkulalta käsin. Sen korkeat hiekkakivestä rakennetut muurit kertovat keisarillisesta vaikutusvallasta, joka pysyi muuttumattomana monen vuosisadan ajan. Linnan ensimmäiset osat rakennettiin jo 1000-luvulla, ja sen asukkaisiin kuuluivat aikoinaan Pyhän saksalais-roomalaisen keisarikunnan ja Baijerin kuningaskunnan monet kuninkaat ja hallitsijat. Kun pääset legendaaristen muurien sisälle, voit tutustua sisällä kohoaviin keisarillisiin rakennuksiin. Kävele keskiaikaisella sisäpihalla ja kierrä kohteesta toiseen: historiallisia maamerkkejä on paljon, ja mielenkiintoisessa museossakin kannattaa käydä.

Linnan pääpihalla pääset ihailemaan muurin sisällä kohoavia perinteikkäitä rakennuksia yhdellä silmäyksellä. Yhdellä puolella voit vierailla Heidenturmin pakanatornissa ja Kaiserkapellessa eli keisarin kappelissa. Toisella puolella odottavat Tiefer Brunnenin syvä kaivo sekä Sinwellturmin torni.

Tiefer Brunnenin talossa voit kurkata tumman kaivon syvyyksiin. Tässä puuristikkorakenteisessa talossa on kaunis harjakatto ja varsin aavemainen kaivo, joka on noin 50 metriä syvä. Siihen tutustuttuasi voit kiivetä Sinwellturmin torniin, joka on korkea pyöreä torni 1200-luvulta. Tornin ylemmän kerroksen puinen sisustus lisättiin 1500-luvulla. Kävele tornin korkealle näköalatasanteelle, josta voit ihailla Nürnbergin kaupungin suuntaan avautuvia näkymiä. Anna katseesi kiertää keskiaikaisten kaupunginmuurien, kirkontornien ja historiallisten maamerkkien yli, kuten keskiaikaiset vahdit tekivät satoja vuosia sitten.

Kulje sitten Kemenaten rakennukseen, joka oli aikoinaan vain naisille tarkoitettu asuintalo ja jossa sijaitsee nykyään keisarillinen Kaiserburg-Museum. Saksan kansallismuseon hallinnoimassa Kaiserburg-Museumissa on esillä kiehtovia, linnoituksen historiaa valottavia esineitä. Voit tutkia arkeologisia löydöksiä, arkkitehtonisia yksityiskohtia, koristeita ja pienoismalleja sekä linnan jälleenrakennukseen käytettyjä piirroksia.

Nürnbergin linna sijaitsee kukkulan huipulla keskiaikaisten kaupunginmuurien sisällä Nürnbergin keskusta-alueen pohjoisosassa. Yhdistelmälipulla pääsee linnan museoon, kappeliin, torniin ja kaivotaloon. Linnan puutarhaan ja Maria-Sibylla-Merian-Gartenin puutarhaan pääsee ilmaiseksi. Linnakompleksi on avoinna päivittäin lukuun ottamatta joulukuun juhlapyhiä ja laskiaistiistaita. Puutarhat suljetaan talven ajaksi.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 434 majoitusliikettä kohteen Nürnbergin linna lähellä
dasPaul Hotel 55 €
dasPaul Hotel

dasPaul Hotel

Kaiserstraße 22, Nürnberg
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Fleischbrücke ja Nürnbergin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museum Henkerhaus ja Narrenschiffbrunnenin suihkulähde ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opernhausin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Burghotel Nürnberg 65 €
  Burghotel Nürnberg

  Burghotel Nürnberg

  Lammsgasse 3, Nürnberg, BY
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Albrecht Dürerin talo ja Nürnbergin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nürnbergin lelumuseo ja St. Sebald (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrich Ebert Platzin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel FIVE 89 €
   Hotel FIVE

   Hotel FIVE

   Obstmarkt 5, Nürnberg
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Gänsemännchenbrunnen (suihkulähde) ja Nürnbergin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hauptmarkt ja Frauenkirche ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wöhrder Wiesen U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Adina Apartment Hotel Nuremberg 84 €
    Adina Apartment Hotel Nuremberg

    Adina Apartment Hotel Nuremberg

    Dr.-Kurt-Schumacher-Str. 1, Nürnberg, BY
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Straße der Menschenrechte ja City-Point Nürnberg -ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Nürnbergin oopperatalo ja St. Lorenzin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opernhausin U-Bahn-asema ja Weißer Turmin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bruderherz 79 €
     Bruderherz

     Bruderherz

     Luitpoldstraße 15, Nürnberg, BY
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Neues Museum ja Nürnbergin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Nürnberg Arena (areena) sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema ja Opernhausin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Carlton Hotel Nuernberg 89 €
      Sheraton Carlton Hotel Nuernberg

      Sheraton Carlton Hotel Nuernberg

      Eilgutstr. 15, Nürnberg, BY
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museum für Kommunikation ja Nürnbergin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Nürnberg Arena (areena) sijaitsee 4,8 kilometrin päässä. Nürnbergin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Opernhausin U-Bahn-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       White Pearl Hostel 2 89 €
       White Pearl Hostel 2

       White Pearl Hostel 2

       Bergstraße 17, Nürnberg
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tiergärtnertor ja Nürnbergin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Historischer Kunstbunker ja Albrecht Dürerin talo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrich Ebert Platzin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja St. Lorenz kirchen U-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        DJH Jugendherberge Nürnberg
        DJH Jugendherberge Nürnberg

        DJH Jugendherberge Nürnberg

        Burg 2, Nürnberg, Baijeri
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fembohaus City Museum (museo) ja Nürnbergin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Historischer Kunstbunker ja Tiergärtnertor ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrich Ebert Platzin U-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaulbachplatzin U-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.