Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Ochtum Park Outlet Center

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ochtum Park Outlet Center. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ochtum Park Outlet Center, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ochtum Park Outlet Center paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ochtum Park Outlet Center upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ochtum Park Outlet Center? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ochtum Park Outlet Center lähellä kohdetta Ochtum Park Outlet Center. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ochtum Park Outlet Center, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 244 majoitusliikettä kohteen Ochtum Park Outlet Center lähellä
Best Jonas House 62 €
Best Jonas House

Best Jonas House

Brenningstr. 10, Bremen
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Weser-stadion on 4,9 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Bremenin taidemuseo ja Beck's Brewery (panimo) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Bremenin katedraali ja Bremenin kaupungintalo ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Zum Hannoverschen Roß
  Zum Hannoverschen Roß

  Zum Hannoverschen Roß

  Syker Straße 32, Stuhr
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ochtum Park Outlet Center (ostoskeskus) on 2,8 kilometrin ja Badestrand Silbersee on 3,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Werderseestrand ja Böttcherstraße ovat myös 10 kilometrin päässä.

   ATLANTIC Hotel Airport
   ATLANTIC Hotel Airport

   ATLANTIC Hotel Airport

   Flughafenallee 26, Bremen, HB
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Beck's Brewery (panimo) on 3,2 kilometrin ja Bremenin soittoniekat (patsas) on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Böttcherstraße ja Werderseestrand ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Ibis Budget Bremen City Süd
    Ibis Budget Bremen City Süd

    Ibis Budget Bremen City Süd

      
     1.5 kautta 5.0 Tähteä

     Weser-stadion on 3,9 kilometrin ja Bremenin soittoniekat (patsas) on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Ochtum Park Outlet Center (ostoskeskus) ja Werderseestrand ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Dorint City-Hotel Bremen 94 €
     Dorint City-Hotel Bremen

     Dorint City-Hotel Bremen

     Hillmannplatz 20, Bremen, HB
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Bremenin soittoniekat (patsas), Bremenin kaupungintalo ja Bremenin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Bremenin taidemuseo ja Freimarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bremenin keskusrautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bremen Neustadtin juna-asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

      H+ Hotel Bremen 99 €
      H+ Hotel Bremen

      H+ Hotel Bremen

      Wachtstraße 27-29, Bremen, HB
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Paula Modersohn-Becker -museo ja Bremenin soittoniekat (patsas) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Böttcherstraße ja Böttcherstraße ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bremenin keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bremen Neustadtin juna-asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       the niu Crusoe
       the niu Crusoe

       the niu Crusoe

       Henrich-Focke-Straße 1, Bremen
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Beck's Brewery (panimo) on 3,1 kilometrin ja Bremenin soittoniekat (patsas) on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Böttcherstraße ja Böttcherstraße ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Best Western Hotel Zur Post 105 €
        Best Western Hotel Zur Post

        Best Western Hotel Zur Post

        Bahnhofsplatz 11, Bremen, HB
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Am Wallin tuulimylly ja Bremenin soittoniekat (patsas) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bremenin yliopisto sijaitsee 4,9 kilometrin päässä. Bremenin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bremen Neustadtin juna-asema 28 minuutin kävelymatkan päässä.