Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Old Jameson Distillery

Tutustu viskin valmistuksen eloisaan kulttuuriin tämän maailmankuulun irlantilaisen viskimerkin syntysijoilla.

Vaikka et joisi viskiä, tunnistat todennäköisesti Irlannille tyypillisen vihreän Jameson-viskipullon, jonka klassisessa etiketissä ovat sanat ”Sine Metu”. Jamesonin perheen latinankielinen tunnuslause tarkoittaa ”ilman pelkoa”. Suuntaa Old Jameson Distillerylle, jossa kuulet tarinoita yrityksen historiasta ja näet, kuinka Irlannin kuuluisinta viskiä valmistetaan.

Vaikka John Jameson keksi Irlannin viedyimmän viskin, hän oli oikeasti skotlantilainen. Hänen viskinsä on muita parempaa yksinkertaisesta syystä: amerikkalainen viski tislataan kerran, skotlantilainen kahdesti ja Jameson kolmesti. Viski kypsytetään tammitynnyreissä, kunnes siitä erottuu vaniljan maku. John Jameson Sr. perusti tislaamon vuonna 1780, ja myöhemmin toimintaa jatkoi hänen poikansa. Jamesonin viski tislataan nykyisin Corkissa, mutta sekoitetaan ja pullotetaan yhä Dublinissa.

Museo sijaitsee Jamesonin vanhan tislaamon paikalla. Kierroksia järjestetään 25 minuutin välein. Kierrokset alkavat lyhyellä audiovisuaalisella esityksellä tislaamon historiasta. Sen jälkeen siirrytään uudelleen rakennettuun vanhaan tislaamoon. Seiniä reunustavat tammitynnyrit, ja valtavan lämmitysjärjestelmän poikkileikkaukset esittelevät Jamesonille ominaisen kolminkertaisen tislausprosessin. Katso, kuinka neste muuttuu pelkästä veden, ohran ja hiivan sekoituksesta vaaleaksi kullankeltaiseksi viskiksi.

Kierroksen jälkeen vierailijoille tarjotaan ilmainen lasillinen ja mikseri Jameson Discovery Barissa. Jos haluat lisää maksuttomia juomia, nosta kätesi pystyyn, kun baarissa tarvitaan vapaaehtoisia testaamaan ja vertailemaan kolmea eri viskiä. Seuraavalla kierroksella Jamesonia verrataan Jack Daniels- ja Johnny Walker ‑viskeihin. Älä kuitenkaan juo liikaa, jotta pysyt kärryillä…

Old Jameson Distillery on avoinna joka päivä. Matkusta bussilla Arran Quaylle tai Luas-raitiovaunulla Smithfieldin pysäkille ja kävele lyhyt matka perille. Myös Dublinin kiertoajelubussi pysähtyy täällä. Paikan päällä on matkamuistomyymälä sekä ravintola herkuttelua varten. Huhti- ja lokakuun välisenä aikana kannattaa varata pöytä Irish Shindig Night -tapahtumasta ja nauttia viihteestä, ruoasta ja viskistä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 499 majoitusliikettä kohteen Old Jameson Distillery lähellä
Ashling Hotel Dublin 91 €
Ashling Hotel Dublin

Ashling Hotel Dublin

Parkgate Street, Dublin, Dublin
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral ja Dublinin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Trinity College ovat myös 3 kilometrin päässä. Heustonin asema ja Museumin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin 105 €
  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

  Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

  23 Upper O Connell Street, Dublin, Dublin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Rotunda Hospital (sairaala) ja O'Connell Street sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Garden of Remembrance ja Parnell Square (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Abbey Streetin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jervisin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Maldron Hotel Parnell Square 69 €
   Maldron Hotel Parnell Square

   Maldron Hotel Parnell Square

   Parnell Square West, Dublin, Dublin
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dublin Writers Museum, Parnell Square (aukio) ja Garden of Remembrance sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. James Joyce Cultural Centre ja O'Connell Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jervisin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Abbey Streetin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hyatt Centric The Liberties Dublin 112 €
    Hyatt Centric The Liberties Dublin

    Hyatt Centric The Liberties Dublin

    Dean St, The Liberties, Dublin
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     St. Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral ja Vicar Street (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dublinin linna ja St. Stephen's Green ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. St. Stephen's Greenin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Four Courtsin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Generator Dublin 65 €
     Generator Dublin

     Generator Dublin

     Smithfield Square, Smithfield, Dublin, Dublin
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Old Jameson Distillery (tislaamo), Four Courts ja Abbey Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Vicar Street (konserttitalo) ja Christ Church Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Smithfieldin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Four Courtsin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Arlington Hotel O'Connell Bridge 71 €
      Arlington Hotel O'Connell Bridge

      Arlington Hotel O'Connell Bridge

      23-25 Bachelors Walk, Dublin, Dublin
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Spire, O'Connell Bridge ja Half Penny Bridge (silta) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Abbey Theatre (teatteri) ja General Post Office (GPO) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Abbey Streetin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Jervisin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Academy Plaza Hotel 63 €
       Academy Plaza Hotel

       Academy Plaza Hotel

       10-14 Findlater Place, off Upper O'Connell St, Dublin, Dublin
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        O'Connell Street ja Gate Theatre (teatteri) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Dublin Writers Museum ja General Post Office (GPO) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Abbey Streetin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Busarasin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Jurys Inn Dublin Christchurch 104 €
        Jurys Inn Dublin Christchurch

        Jurys Inn Dublin Christchurch

        Christchurch Place, Dublin, Dublin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dublinia (museo) ja Christ Church Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Dublinin linna ja Olympia Theatre (konserttihalli) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Four Courtsin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jervisin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.