Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Old Spitalfields Market

Nauti boheemista tunnelmasta Old Spitalfields Marketilla, jonka katetulta markkina-alueelta löytyy valikoima ostosliikkeitä ja ravintoloita.

Old Spitalfields Market on viktoriaaniseen tyyliin rakennettu katettu markkinapaikka Itä-Lontoossa. Tämä on yksi Lontoon suurimmista sisämarkkinapaikoista, josta löytyy muoti-, taide-, käsityö- ja ruokaosastoja. Tingi myyjiltä hyvänhintaisia vaatteita, matkamuistoja ja kulinaarisia herkkuja.

Astu sisään rakennuksen punatiilisen julkisivun suuresta kaarisisäänkäynnistä. Tämä tyypilliseen viktoriaaniseen tyyliin rakennettu markkinapaikka valmistui vuonna 1876. Old Spitalfields Marketilla on joka päivä erilainen yhdistelmä myyntikojuja, jotka kaikki kaupittelevat omanlaisiaan tarjouksia. Sekalaisesta valikoimasta voit ostaa koruja, vintage-vaatteita, hattuja, lastentarvikkeita ja paljon muuta.

Old Spitalfields Marketin keskiosan myyntikojut ovat vaihtuvia, mutta rakennuksen ulkosivut on reunustettu pysyvillä kaupoilla. Tutustu näiden viehättävien putiikkien valikoimiin, jotka ulottuvat kosmetiikasta hiustenhoitotuotteisiin. Löydät design-vaatteita erinäisistä muotiliikkeistä sekä kalusteita huonekaluliikkeistä. Rakennuksesta löytyy jopa kuivapesula.

Ruokaile jossain Old Spitalfields Marketin ravintoloista. Ympäröivän alueen monikulttuurisen yhteisöön sopien myös Old Spitalfields Marketin ravintolavalikoima on kansainvälinen. Rakennuksessa toimivia ruokailupaikkoja ovatkin muun muassa Real Greek, Las Iguanas ja Café Caribbean.

Tutustu lähemmin Old Spitalfields Marketin historiaan, joka alkaa vuodesta 1638. Kuningas Kaarle I antoi tällöin luvan myydä lihaa ja vihanneksia paikalla, joka oli tähän aikaan pelkkää Lontoon reunamilla olevaa maaseutua. Spitalfields Market sai etuliitteen ”Old” vuonna 1991, kun hedelmä- ja vihannesosasto muutti toimipaikkansa Leytonissa sijaitsevalle New Spitalfields Marketille.

Markkinoille ei ole sisäänpääsymaksua. Kaupat ja ravintolat ovat avoinna päivittäin, mutta päämarkkinapäivät ovat torstaista sunnuntaihin. Old Spitalfields Market on vilkkaimmillaan viikonloppuisin. Tällöin voit osallistua erikoistapahtumiin, kuten pop up -vintagekirpputoreille, vanhojen vinyylien myyjäisiin sekä afrikkalaisille markkinoille.

Lontoon Cityn itäpuolella sijaitsevan Old Spitalfields Marketin lähin metroasema on Liverpool Street. Markkinat sijaitsevat Tower Hamletsin alueella, ja niiltä on lyhyt kävelymatka Shoreditchin baareihin.


Alueen Old Spitalfields Market opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 242 majoitusliikettä kohteen Old Spitalfields Market lähellä
The Tower Hotel 94 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Point A Hotel London Shoreditch 67 €
   Point A Hotel London Shoreditch

   Point A Hotel London Shoreditch

   8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Brick Lane ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Express London City 77 €
    Holiday Inn Express London City

    Holiday Inn Express London City

    275 Old Street, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brick Lane ja Liverpool Street sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barbican Arts Centre ja The Gherkin ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Old Streetin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 111 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Apex City of London Hotel 106 €
      Apex City of London Hotel

      Apex City of London Hotel

      1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Tower Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Shangri La Hotel At The Shard London 437 €
       Shangri La Hotel At The Shard London

       Shangri La Hotel At The Shard London

       31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished) 67 €
        Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

        Point A Hotel London Liverpool Street (Newly Refurbished)

        13-15 Folgate Street, Lontoo, Englanti
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Dennis Severs' House, Old Spitalfields Market ja Brick Lane sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Gherkin ja Bank of England Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Shoreditch High Streetin Overground-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Liverpool Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.