Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Old Spitalfields Market

Nauti boheemista tunnelmasta Old Spitalfields Marketilla, jonka katetulta markkina-alueelta löytyy valikoima ostosliikkeitä ja ravintoloita.

Old Spitalfields Market on viktoriaaniseen tyyliin rakennettu katettu markkinapaikka Itä-Lontoossa. Tämä on yksi Lontoon suurimmista sisämarkkinapaikoista, josta löytyy muoti-, taide-, käsityö- ja ruokaosastoja. Tingi myyjiltä hyvänhintaisia vaatteita, matkamuistoja ja kulinaarisia herkkuja.

Astu sisään rakennuksen punatiilisen julkisivun suuresta kaarisisäänkäynnistä. Tämä tyypilliseen viktoriaaniseen tyyliin rakennettu markkinapaikka valmistui vuonna 1876. Old Spitalfields Marketilla on joka päivä erilainen yhdistelmä myyntikojuja, jotka kaikki kaupittelevat omanlaisiaan tarjouksia. Sekalaisesta valikoimasta voit ostaa koruja, vintage-vaatteita, hattuja, lastentarvikkeita ja paljon muuta.

Old Spitalfields Marketin keskiosan myyntikojut ovat vaihtuvia, mutta rakennuksen ulkosivut on reunustettu pysyvillä kaupoilla. Tutustu näiden viehättävien putiikkien valikoimiin, jotka ulottuvat kosmetiikasta hiustenhoitotuotteisiin. Löydät design-vaatteita erinäisistä muotiliikkeistä sekä kalusteita huonekaluliikkeistä. Rakennuksesta löytyy jopa kuivapesula.

Ruokaile jossain Old Spitalfields Marketin ravintoloista. Ympäröivän alueen monikulttuurisen yhteisöön sopien myös Old Spitalfields Marketin ravintolavalikoima on kansainvälinen. Rakennuksessa toimivia ruokailupaikkoja ovatkin muun muassa Real Greek, Las Iguanas ja Café Caribbean.

Tutustu lähemmin Old Spitalfields Marketin historiaan, joka alkaa vuodesta 1638. Kuningas Kaarle I antoi tällöin luvan myydä lihaa ja vihanneksia paikalla, joka oli tähän aikaan pelkkää Lontoon reunamilla olevaa maaseutua. Spitalfields Market sai etuliitteen ”Old” vuonna 1991, kun hedelmä- ja vihannesosasto muutti toimipaikkansa Leytonissa sijaitsevalle New Spitalfields Marketille.

Markkinoille ei ole sisäänpääsymaksua. Kaupat ja ravintolat ovat avoinna päivittäin, mutta päämarkkinapäivät ovat torstaista sunnuntaihin. Old Spitalfields Market on vilkkaimmillaan viikonloppuisin. Tällöin voit osallistua erikoistapahtumiin, kuten pop up -vintagekirpputoreille, vanhojen vinyylien myyjäisiin sekä afrikkalaisille markkinoille.

Lontoon Cityn itäpuolella sijaitsevan Old Spitalfields Marketin lähin metroasema on Liverpool Street. Markkinat sijaitsevat Tower Hamletsin alueella, ja niiltä on lyhyt kävelymatka Shoreditchin baareihin.


Alueen Old Spitalfields Market opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 210 majoitusliikettä kohteen Old Spitalfields Market lähellä
The Tower Hotel 127 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Club Quarters Hotel, St. Paul's 131 €
  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Apex City of London Hotel 131 €
   Apex City of London Hotel

   Apex City of London Hotel

   1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Royal Exchange (ostoskeskus) ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Point A Hotel London Shoreditch 83 €
    Point A Hotel London Shoreditch

    Point A Hotel London Shoreditch

    8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Westminster Bridge London 186 €
     Park Plaza Westminster Bridge London

     Park Plaza Westminster Bridge London

     200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London City 122 €
      Leonardo Royal London City

      Leonardo Royal London City

      8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       citizenM Tower of London 133 €
       citizenM Tower of London

       citizenM Tower of London

       40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Club Quarters Hotel, Gracechurch 117 €
        Club Quarters Hotel, Gracechurch

        Club Quarters Hotel, Gracechurch

        7 Gracechurch Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Royal Exchange (ostoskeskus) ja The Gherkin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Bridge ja Liverpool Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bankin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Monumentin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.