Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Old Spitalfields Market

Nauti boheemista tunnelmasta Old Spitalfields Marketilla, jonka katetulta markkina-alueelta löytyy valikoima ostosliikkeitä ja ravintoloita.

Old Spitalfields Market on viktoriaaniseen tyyliin rakennettu katettu markkinapaikka Itä-Lontoossa. Tämä on yksi Lontoon suurimmista sisämarkkinapaikoista, josta löytyy muoti-, taide-, käsityö- ja ruokaosastoja. Tingi myyjiltä hyvänhintaisia vaatteita, matkamuistoja ja kulinaarisia herkkuja.

Astu sisään rakennuksen punatiilisen julkisivun suuresta kaarisisäänkäynnistä. Tämä tyypilliseen viktoriaaniseen tyyliin rakennettu markkinapaikka valmistui vuonna 1876. Old Spitalfields Marketilla on joka päivä erilainen yhdistelmä myyntikojuja, jotka kaikki kaupittelevat omanlaisiaan tarjouksia. Sekalaisesta valikoimasta voit ostaa koruja, vintage-vaatteita, hattuja, lastentarvikkeita ja paljon muuta.

Old Spitalfields Marketin keskiosan myyntikojut ovat vaihtuvia, mutta rakennuksen ulkosivut on reunustettu pysyvillä kaupoilla. Tutustu näiden viehättävien putiikkien valikoimiin, jotka ulottuvat kosmetiikasta hiustenhoitotuotteisiin. Löydät design-vaatteita erinäisistä muotiliikkeistä sekä kalusteita huonekaluliikkeistä. Rakennuksesta löytyy jopa kuivapesula.

Ruokaile jossain Old Spitalfields Marketin ravintoloista. Ympäröivän alueen monikulttuurisen yhteisöön sopien myös Old Spitalfields Marketin ravintolavalikoima on kansainvälinen. Rakennuksessa toimivia ruokailupaikkoja ovatkin muun muassa Real Greek, Las Iguanas ja Café Caribbean.

Tutustu lähemmin Old Spitalfields Marketin historiaan, joka alkaa vuodesta 1638. Kuningas Kaarle I antoi tällöin luvan myydä lihaa ja vihanneksia paikalla, joka oli tähän aikaan pelkkää Lontoon reunamilla olevaa maaseutua. Spitalfields Market sai etuliitteen ”Old” vuonna 1991, kun hedelmä- ja vihannesosasto muutti toimipaikkansa Leytonissa sijaitsevalle New Spitalfields Marketille.

Markkinoille ei ole sisäänpääsymaksua. Kaupat ja ravintolat ovat avoinna päivittäin, mutta päämarkkinapäivät ovat torstaista sunnuntaihin. Old Spitalfields Market on vilkkaimmillaan viikonloppuisin. Tällöin voit osallistua erikoistapahtumiin, kuten pop up -vintagekirpputoreille, vanhojen vinyylien myyjäisiin sekä afrikkalaisille markkinoille.

Lontoon Cityn itäpuolella sijaitsevan Old Spitalfields Marketin lähin metroasema on Liverpool Street. Markkinat sijaitsevat Tower Hamletsin alueella, ja niiltä on lyhyt kävelymatka Shoreditchin baareihin.


Alueen Old Spitalfields Market opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 605 majoitusliikettä kohteen Old Spitalfields Market lähellä
Leman Locke 106 €
Leman Locke

Leman Locke

15 Leman St, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Monopoly Accommodations 86 €
  Monopoly Accommodations

  Monopoly Accommodations

  Wentworth Street 41-43, Tower Hamlets, Lontoo, Englanti
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Brick Lane, Liverpool Street ja The Gherkin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Tower Bridge ja Barbican Arts Centre ovat myös 2 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   ibis London City - Shoreditch
   ibis London City - Shoreditch

   ibis London City - Shoreditch

   5 Commercial Street, Lontoo, Englanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brick Lane ja The Gherkin sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liverpool Street ja Sky Garden ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt
    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

    Andaz London Liverpool Street - a concept by Hyatt

    40 Liverpool Street, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brick Lane ja Old Spitalfields Market sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sky Garden ja London Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Liverpool Streetin metroasema ja Liverpool Streetin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clayton Hotel City of London 112 €
     Clayton Hotel City of London

     Clayton Hotel City of London

     10 New Drum Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lontoon Tower on 1,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. The Shard ja London Eye sijaitsevat 5 kilometrin päässä. British Museum ja Big Ben ovat myös 5 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Aldgaten metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Greenland House - Deluxe Guest Room 51 €
      Greenland House - Deluxe Guest Room

      Greenland House - Deluxe Guest Room

      10 Greenland House, Lontoo, Englanti
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Brick Lane ja Liverpool Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. The Gherkin ja Barbican Arts Centre ovat myös 2 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgaten metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Fournier Street by Onefinestay
       Fournier Street by Onefinestay

       Fournier Street by Onefinestay

       7 Fournier Street Spitalfields, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brick Lane ja Liverpool Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. The Gherkin ja Barbican Arts Centre ovat myös 2 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgaten metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        House of Sebastiao Maria The Yard
        House of Sebastiao Maria The Yard

        House of Sebastiao Maria The Yard

        10A Hanbury Street, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brick Lane ja Liverpool Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. The Gherkin ja Barbican Arts Centre ovat myös 2 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Shoreditch High Streetin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.