Parque Nacional de Timanfaya

Timanfayan kansallispuisto johon kuuluu autiomaanäkymät ja vuoret
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Tutustu mystiseen maastoon tässä tulivuoripuistossa, jossa on karuja laavavirtoja ja sinnikkäitä eläinlajeja. Alueella on myös ravintola, jossa tarjoillaan tulivuoren kaasujen avulla lämmitettyjä aterioita.

Koe Timanfayan kansallispuiston outo ja ihmeellinen maisema, joka kertoo Lanzaroten vulkaanisesta historiasta. Tämä suojelualue kattaa 5100 hehtaarin alueen saaren lounaisosassa Montanas del Fuego -vuorten ja meren välissä.

Anna Timanfayan kansallispuiston tasankojen hurmata dramaattisella tyhjyydellään. Nämä rosoiset tuliperäisen kiven kaistaleet, joita kutsutaan nimellä Malpais (erämaa), muodostuivat purkauksissa vuosina 1730–1736. Vuorilta tulevat laavavirrat hautasivat useita maatiloja ja kyliä matkallaan merelle jättäen jälkeensä erikoisia luolia ja kivimuodostelmia.

Vieraile puiston matkailukeskuksessa Yaizan ja Tinajon välisellä tiellä katsomassa interaktiivisia näyttelyitä tämän maiseman luoneista luonnollisista prosesseista. Ihaile arkkitehtuuria tässä rakennuksessa, jonka saumaton sulautuminen maisemaan on ominaista sen arkkitehdin César Manriquen tyylille. Poikkea lahjatavarakaupassa ja osta teemamatkamuistoja.

Seuraamalla merkittyjä teitä tässä rosoisessa maisemassa saavut El Diablo -ravintolaan, joka tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen. Tämä lasiseinäinen ravintola on kuuluisa näkymistään mustaan tulivuorimaisemaan sekä tavastaan kypsentää lihaa. Kokit käyttävät aterioiden lämmittämiseen erittäin kuumia tulivuoren kaasuja, jotka nousevat kouruja pitkin maan alta.

Puistossa vierailu on tarkkaan säänneltyä. Käveleminen yksin on kiellettyä. Paras tapa tutustua puistoon on lähteä kiertoajelulle, mennä opastelulle Ruta de Tremesanan kävelykierrokselle tai liittyä mukaan kamelikaravaanille, joita lähtee säännöllisesti matkailukeskuksesta. Kävelykierrokset ovat hyvin suosittuja, ja ne kannattaa varata etukäteen.

Karusta ilmeestään huolimatta puistossa on niin paljon kasveja ja eläimiä, että se on määritetty keskeiseksi osaksi Lanzaroten biosfääriä. Tutustuessasi puistoon katsele värikkäitä jäkälälajeja, viikunapuita ja taivaalla partioivia arabihaukkoja.

Vierailuun Timanfayan kansallispuistossa kannattaa varata kaksi tuntia. Alueelle pääsee bussilla tai vuokra-autolla. Paikan päällä on yleinen pysäköintialue. Puisto on avoinna joka päivä, ja sinne on sisäänpääsymaksu.

Suunnittele matka ja näe Parque Nacional de Timanfaya

Paradisus Salinas Lanzarote
THB Flora Aparthotel
Club Del Carmen
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet


Parhaat hotellitarjoukset

Secrets Lanzarote Resort & Spa – Adults only (+18)
Secrets Lanzarote Resort & Spa – Adults only (+18)
5 out of 5
Urbanizacion Cortijo Viejo, Puerto Calero, Yaiza, Lanzarote
Secrets Lanzarote Resort & Spa – Adults only (+18)
Exclusive "SUPERVILLA"   with luxurious facilities for your holiday or event!
Exclusive "SUPERVILLA" with luxurious facilities for your holiday or event!
Tías, Las Palmas
Exclusive "SUPERVILLA" with luxurious facilities for your holiday or event!
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.