Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Petřínin näköalatorni

Kukkulan laella Malá Stranassa sijaitsee näköalatorni, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät Prahaan, Vltava-joelle ja ympäröivälle Böömin maaseudulle.

Petřínin näköalatornissa (Petřínská rozhledna) voit kokea Prahan parhaat näkymät. Paikka on valokuvaajan unelma, sillä sieltä näkyy joka suuntaan kaupungin suosittuja nähtävyyksiä. Petřínin näköalatorni avattiin vuonna 1891 osana Prahan juhlanäyttelyä, joka oli kaupungin ensimmäisen maailmannäyttelyn satavuotisjuhla.

64-metrinen torni sijaitsee keskellä kaunista puutarhaa Petřínin kukkulan korkeimmalla kohdalla. Kukkula itsessään on 318 metriä korkea. Tornin muotoilussa on otettu inspiraatiota Pariisin ikonisesta Eiffel-tornista. Tornin kellarissa on näyttely, jossa voit tutustua tornin ja Petřínin kukkulan historiaan.

Ulkoilmatasanteelle voi kiivetä 299-askelmaisia kierreportaita pitkin, tai voit nousta sinne hissillä, jos et halua kävellä. Voit ihailla upeaa näkymää Malá Stranaan ja vanhaankaupunkiin, joita erottaa Vltava-joki. Älä unohda kameraasi, sillä täällä voit napsia kuvia monista Prahan tarunhohtoisista torneista.

Voit bongata suosittuja nähtävyyksiä, kuten Kaarlensillan, Vanhankaupungin sillan tornin ja Prahan linnan. Kirkkaana päivänä voit nähdä myös Keski-Böömin maaseudun vehreät metsät.

Vierailun aikana kannattaa tutustua myös muihin Petřínin kukkulan nähtävyyksiin. Koko perhe viihtyy varmasti Zrcadlové bludiště na Petříněn peilisokkelossa, ja voit tutkailla tähtiä Štefánikin tähtitornissa. Kukkulalla on myös upeita nurmia, ruusutarha ja hedelmäpuutarha. Voit nähdä myös nälkämuurin, jonka köyhät rakensivat 1300-luvulla ruokapalkalla.

Tornille pääsee matkustamalla raitiovaunulla Újezd LD -asemalle Malá Stranalla. Sieltä voit joko kävellä kukkulalle tai käyttää funikulaaria. Torni on 40 minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin aukiolta.

Petřínin näköalatorni on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Hissin käytöstä on erillinen maksu. Tarjolla on edullisempia yhteislippuja torniin ja peilitaloon. Lisätietoa on tornin virallisella verkkosivustolla.


Alueen Petřínin näköalatorni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 956 majoitusliikettä kohteen Petřínin näköalatorni lähellä
Grandior Hotel Prague 65 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 76 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Roma Prague 54 €
   Hotel Roma Prague

   Hotel Roma Prague

   Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Vienna House Andel's Prague 65 €
    Vienna House Andel's Prague

    Vienna House Andel's Prague

    Stroupeznickeho 21, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Nový Smíchovin ostoskeskus, Kaarlensilta ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Prahan astronominen kello ovat myös 3 kilometrin päässä. Andělin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Smíchovské nádražín metroasema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Majestic Plaza 57 €
     Hotel Majestic Plaza

     Hotel Majestic Plaza

     Stepanska 33, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Central Prague 81 €
      K+K Hotel Central Prague

      K+K Hotel Central Prague

      Hybernska 10, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Majestic Plaza 57 €
       Grand Majestic Plaza

       Grand Majestic Plaza

       Truhlarska 16, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Pod Vezi 84 €
        Hotel Pod Vezi

        Hotel Pod Vezi

        Mostecká 58/2, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaarlensilta, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Vanha juutalainen hautausmaa ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.