Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Petřínin näköalatorni

Kukkulan laella Malá Stranassa sijaitsee näköalatorni, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät Prahaan, Vltava-joelle ja ympäröivälle Böömin maaseudulle.

Petřínin näköalatornissa (Petřínská rozhledna) voit kokea Prahan parhaat näkymät. Paikka on valokuvaajan unelma, sillä sieltä näkyy joka suuntaan kaupungin suosittuja nähtävyyksiä. Petřínin näköalatorni avattiin vuonna 1891 osana Prahan juhlanäyttelyä, joka oli kaupungin ensimmäisen maailmannäyttelyn satavuotisjuhla.

64-metrinen torni sijaitsee keskellä kaunista puutarhaa Petřínin kukkulan korkeimmalla kohdalla. Kukkula itsessään on 318 metriä korkea. Tornin muotoilussa on otettu inspiraatiota Pariisin ikonisesta Eiffel-tornista. Tornin kellarissa on näyttely, jossa voit tutustua tornin ja Petřínin kukkulan historiaan.

Ulkoilmatasanteelle voi kiivetä 299-askelmaisia kierreportaita pitkin, tai voit nousta sinne hissillä, jos et halua kävellä. Voit ihailla upeaa näkymää Malá Stranaan ja vanhaankaupunkiin, joita erottaa Vltava-joki. Älä unohda kameraasi, sillä täällä voit napsia kuvia monista Prahan tarunhohtoisista torneista.

Voit bongata suosittuja nähtävyyksiä, kuten Kaarlensillan, Vanhankaupungin sillan tornin ja Prahan linnan. Kirkkaana päivänä voit nähdä myös Keski-Böömin maaseudun vehreät metsät.

Vierailun aikana kannattaa tutustua myös muihin Petřínin kukkulan nähtävyyksiin. Koko perhe viihtyy varmasti Zrcadlové bludiště na Petříněn peilisokkelossa, ja voit tutkailla tähtiä Štefánikin tähtitornissa. Kukkulalla on myös upeita nurmia, ruusutarha ja hedelmäpuutarha. Voit nähdä myös nälkämuurin, jonka köyhät rakensivat 1300-luvulla ruokapalkalla.

Tornille pääsee matkustamalla raitiovaunulla Újezd LD -asemalle Malá Stranalla. Sieltä voit joko kävellä kukkulalle tai käyttää funikulaaria. Torni on 40 minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin aukiolta.

Petřínin näköalatorni on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Hissin käytöstä on erillinen maksu. Tarjolla on edullisempia yhteislippuja torniin ja peilitaloon. Lisätietoa on tornin virallisella verkkosivustolla.


Alueen Petřínin näköalatorni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 143 majoitusliikettä kohteen Petřínin näköalatorni lähellä
Grandior Hotel Prague 61 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Majestic Hotel Prague 45 €
  Grand Majestic Hotel Prague

  Grand Majestic Hotel Prague

  Truhlarska 16, Praha
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Hotel Prague 65 €
   Grandium Hotel Prague

   Grandium Hotel Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Archibald At the Charles Bridge 62 €
    Archibald At the Charles Bridge

    Archibald At the Charles Bridge

    Na Kampe 15, Praha
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kampa ja John Lennon -seinä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Kaarlensilta ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Majestic Plaza Hotel Prague 49 €
     Majestic Plaza Hotel Prague

     Majestic Plaza Hotel Prague

     Stepanska 33, Praha
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja I. P. Pavlovan metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Roma Prague 49 €
      Hotel Roma Prague

      Hotel Roma Prague

      Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lindner Hotel Prague Castle 56 €
       Lindner Hotel Prague Castle

       Lindner Hotel Prague Castle

       Strahovska 128, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kaarlensilta ja John Lennon -seinä ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bishop's House 55 €
        Bishop's House

        Bishop's House

        Drazickeho namesti 6/62, Praha, Prague 1
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie ja John Lennon -seinä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kaarlensilta ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.