Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Petřínin näköalatorni

Kukkulan laella Malá Stranassa sijaitsee näköalatorni, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät Prahaan, Vltava-joelle ja ympäröivälle Böömin maaseudulle.

Petřínin näköalatornissa (Petřínská rozhledna) voit kokea Prahan parhaat näkymät. Paikka on valokuvaajan unelma, sillä sieltä näkyy joka suuntaan kaupungin suosittuja nähtävyyksiä. Petřínin näköalatorni avattiin vuonna 1891 osana Prahan juhlanäyttelyä, joka oli kaupungin ensimmäisen maailmannäyttelyn satavuotisjuhla.

64-metrinen torni sijaitsee keskellä kaunista puutarhaa Petřínin kukkulan korkeimmalla kohdalla. Kukkula itsessään on 318 metriä korkea. Tornin muotoilussa on otettu inspiraatiota Pariisin ikonisesta Eiffel-tornista. Tornin kellarissa on näyttely, jossa voit tutustua tornin ja Petřínin kukkulan historiaan.

Ulkoilmatasanteelle voi kiivetä 299-askelmaisia kierreportaita pitkin, tai voit nousta sinne hissillä, jos et halua kävellä. Voit ihailla upeaa näkymää Malá Stranaan ja vanhaankaupunkiin, joita erottaa Vltava-joki. Älä unohda kameraasi, sillä täällä voit napsia kuvia monista Prahan tarunhohtoisista torneista.

Voit bongata suosittuja nähtävyyksiä, kuten Kaarlensillan, Vanhankaupungin sillan tornin ja Prahan linnan. Kirkkaana päivänä voit nähdä myös Keski-Böömin maaseudun vehreät metsät.

Vierailun aikana kannattaa tutustua myös muihin Petřínin kukkulan nähtävyyksiin. Koko perhe viihtyy varmasti Zrcadlové bludiště na Petříněn peilisokkelossa, ja voit tutkailla tähtiä Štefánikin tähtitornissa. Kukkulalla on myös upeita nurmia, ruusutarha ja hedelmäpuutarha. Voit nähdä myös nälkämuurin, jonka köyhät rakensivat 1300-luvulla ruokapalkalla.

Tornille pääsee matkustamalla raitiovaunulla Újezd LD -asemalle Malá Stranalla. Sieltä voit joko kävellä kukkulalle tai käyttää funikulaaria. Torni on 40 minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin aukiolta.

Petřínin näköalatorni on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Hissin käytöstä on erillinen maksu. Tarjolla on edullisempia yhteislippuja torniin ja peilitaloon. Lisätietoa on tornin virallisella verkkosivustolla.


Alueen Petřínin näköalatorni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 691 majoitusliikettä kohteen Petřínin näköalatorni lähellä
Grandior Hotel Prague 90 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Palladium ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandium Prague 104 €
  Grandium Prague

  Grandium Prague

  Politickych veznu 913/12, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Roma Prague 82 €
   Hotel Roma Prague

   Hotel Roma Prague

   Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lindner Hotel Prague Castle 62 €
    Lindner Hotel Prague Castle

    Lindner Hotel Prague Castle

    Strahovska 128, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. John Lennon -seinä ja Kaarlensilta ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Royal Prague City Apartments 60 €
     Royal Prague City Apartments

     Royal Prague City Apartments

     Petrínská 20, Praha, Czech Republic
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Petřínin kukkula ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. John Lennon -seinä ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Andělin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vintage Design Hotel Sax 48 €
      Vintage Design Hotel Sax

      Vintage Design Hotel Sax

      Jánský vrsek 328/3, Malá Strana, Praha
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie, Prahan linna ja John Lennon -seinä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Pyhän Vituksen katedraali ja Kaarlensilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Questenberk 96 €
       Hotel Questenberk

       Hotel Questenberk

       Uvoz 15/155, Praha, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuninkaantie ja Strahovin luostari ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Alchymist Grand Hotel & Spa 217 €
        Alchymist Grand Hotel & Spa

        Alchymist Grand Hotel & Spa

        Trziste 19, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaantie, John Lennon -seinä ja Prahan linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kaarlensilta ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.