Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Petřínin näköalatorni

Kukkulan laella Malá Stranassa sijaitsee näköalatorni, josta on henkeäsalpaavan upeat näkymät Prahaan, Vltava-joelle ja ympäröivälle Böömin maaseudulle.

Petřínin näköalatornissa (Petřínská rozhledna) voit kokea Prahan parhaat näkymät. Paikka on valokuvaajan unelma, sillä sieltä näkyy joka suuntaan kaupungin suosittuja nähtävyyksiä. Petřínin näköalatorni avattiin vuonna 1891 osana Prahan juhlanäyttelyä, joka oli kaupungin ensimmäisen maailmannäyttelyn satavuotisjuhla.

64-metrinen torni sijaitsee keskellä kaunista puutarhaa Petřínin kukkulan korkeimmalla kohdalla. Kukkula itsessään on 318 metriä korkea. Tornin muotoilussa on otettu inspiraatiota Pariisin ikonisesta Eiffel-tornista. Tornin kellarissa on näyttely, jossa voit tutustua tornin ja Petřínin kukkulan historiaan.

Ulkoilmatasanteelle voi kiivetä 299-askelmaisia kierreportaita pitkin, tai voit nousta sinne hissillä, jos et halua kävellä. Voit ihailla upeaa näkymää Malá Stranaan ja vanhaankaupunkiin, joita erottaa Vltava-joki. Älä unohda kameraasi, sillä täällä voit napsia kuvia monista Prahan tarunhohtoisista torneista.

Voit bongata suosittuja nähtävyyksiä, kuten Kaarlensillan, Vanhankaupungin sillan tornin ja Prahan linnan. Kirkkaana päivänä voit nähdä myös Keski-Böömin maaseudun vehreät metsät.

Vierailun aikana kannattaa tutustua myös muihin Petřínin kukkulan nähtävyyksiin. Koko perhe viihtyy varmasti Zrcadlové bludiště na Petříněn peilisokkelossa, ja voit tutkailla tähtiä Štefánikin tähtitornissa. Kukkulalla on myös upeita nurmia, ruusutarha ja hedelmäpuutarha. Voit nähdä myös nälkämuurin, jonka köyhät rakensivat 1300-luvulla ruokapalkalla.

Tornille pääsee matkustamalla raitiovaunulla Újezd LD -asemalle Malá Stranalla. Sieltä voit joko kävellä kukkulalle tai käyttää funikulaaria. Torni on 40 minuutin kävelymatkan päässä vanhankaupungin aukiolta.

Petřínin näköalatorni on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Hissin käytöstä on erillinen maksu. Tarjolla on edullisempia yhteislippuja torniin ja peilitaloon. Lisätietoa on tornin virallisella verkkosivustolla.


Alueen Petřínin näköalatorni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Petřínin näköalatorni lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Roma Prague 86 €
  Hotel Roma Prague

  Hotel Roma Prague

  Újezd 425/24, Praha 1-Malá Strana, Praha
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Petřínin kukkula, John Lennon -seinä ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kaarlensilta ja Kaarlen sillan torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Malostranskán metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandior Hotel Prague 91 €
   Grandior Hotel Prague

   Grandior Hotel Prague

   Na Porici 42, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lindner Hotel Prague Castle 53 €
    Lindner Hotel Prague Castle

    Lindner Hotel Prague Castle

    Strahovska 128, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Strahovin luostari, Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. John Lennon -seinä ja Kaarlensilta ovat myös 2 kilometrin päässä. Malostranskán metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dejvickán metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Michelangelo Grand Hotel Prague

     Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Royal Prague City Apartments 49 €
      Royal Prague City Apartments

      Royal Prague City Apartments

      Petrínská 20, Praha, Czech Republic
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Petřínin kukkula ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. John Lennon -seinä ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Andělin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       MH Suites Palace 71 €
       MH Suites Palace

       MH Suites Palace

       Hálkova 7, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tšekin kansallismuseo, Venceslauksen aukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lucerna ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. I. P. Pavlovan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Muzeumin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Majestic Plaza 74 €
        Hotel Majestic Plaza

        Hotel Majestic Plaza

        Stepanska 33, Praha
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.