Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Philadelphia Zoo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Philadelphia Zoo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Philadelphia Zoo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Philadelphia Zoo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Philadelphia Zoo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Philadelphia Zoo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Philadelphia Zoo lähellä kohdetta Philadelphia Zoo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Philadelphia Zoo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 061 majoitusliikettä kohteen Philadelphia Zoo lähellä
Sonesta Philadelphia Rittenhouse Square 157 €
Sonesta Philadelphia Rittenhouse Square

Sonesta Philadelphia Rittenhouse Square

1800 Market St, Philadelphia, PA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Walnut Street (teatteri), Rittenhouse Square (aukio) ja Ben Franklinin muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Academy of Natural Sciences (museo) ja Mutter Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Hallin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja 13th Streetin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Philadelphia Marriott Downtown 125 €
  Philadelphia Marriott Downtown

  Philadelphia Marriott Downtown

  1201 Market St, Philadelphia, PA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Free Library of Philadelphia ja Reading Terminal Market sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Philadelphia Convention Center ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 13th Streetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 11th Streetin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Warwick Hotel Rittenhouse Square 142 €
   Warwick Hotel Rittenhouse Square

   Warwick Hotel Rittenhouse Square

   220 S 17th Street, Philadelphia, PA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Walnut Street (teatteri) ja Rittenhouse Square (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kimmel Center for the Performing Arts ja Kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Walnut Locustin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja City Hallin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Philadelphia 201 Hotel 142 €
    Philadelphia 201 Hotel

    Philadelphia 201 Hotel

    201 North 17th Street, Philadelphia, PA
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Cathedral Basilica of Saints Peter and Paul, Ben Franklinin muistomerkki ja Academy of Natural Sciences (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Philadelphia Convention Center ja Reading Terminal Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Race Vinen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja City Hallin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Windsor Suites 142 €
     The Windsor Suites

     The Windsor Suites

     1700 Ben Franklin Pkwy, Philadelphia, PA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cathedral Basilica of Saints Peter and Paul ja Academy of Natural Sciences (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ben Franklinin muistomerkki ja Kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Hallin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Race Vinen metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Philadelphia University City Hotel 175 €
      Sheraton Philadelphia University City Hotel

      Sheraton Philadelphia University City Hotel

      3549 Chestnut St., Philadelphia, PA
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Institute of Contemporary Art (nykytaiteen museo) ja University of Pennsylvania (yliopisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Drexel University (yliopisto) ja Children's Hospital of Philadelphia ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 40th Streetin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Study Hotel at University City 207 €
       The Study Hotel at University City

       The Study Hotel at University City

       20 S 33rd Street, University City, Philadelphia, PA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        University of Pennsylvania (yliopisto) ja Drexel University (yliopisto) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Children's Hospital of Philadelphia ja Walnut Street (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Streetin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja 30th Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        ⭐️hyvin 3 Br⭐️drexel / Penn⭐️sleeps 9
        ⭐️hyvin 3 Br⭐️drexel / Penn⭐️sleeps 9

        ⭐️hyvin 3 Br⭐️drexel / Penn⭐️sleeps 9

        624 North 35th Street Unit 4,, Philadelphia, PA 19104, United States, Philadelphia, PA
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Philadelphian eläintarha ja University of Pennsylvania (yliopisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Drexel University (yliopisto) ja Philadelphian taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. 34th Streetin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja 40th Streetin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.