Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piazza Tasso

Sorrenton keskusaukio on mahtava paikka katsella ohi kulkevia ihmisiä, ihailla barokkiarkkitehtuuria ja perehtyä paikallishistoriaan.

Piazza Tasso on Sorrenton keskusaukio. Tulet todennäköisesti käymään tällä ravintoloiden, terassikahviloiden ja pastellinväristen rakennusten reunustamalla suurella aukiolla useammankin kerran Sorrenton-matkallasi.

Päivisin Piazza Tasso on vilkas liikennekeskittymä, jossa autot ja mopedit puikkelehtivat työhön tai kouluun matkalla olevien jalankulkijoiden ohitse. Matkailijat lukevat oppaitaan ja nousevat aukiolta kiertoajelubussien kyytiin. Myös pieni valkoinen matkailijajuna lähtee Piazza Tassolta. Muutamalla eurolla pääset puoli tuntia kestävälle edestakaiselle matkalle vanhaankaupunkiin ja alas Marina Piccolaan. Nauhoitettu selostus on tarjolla englanniksi ja useilla muilla kielillä.

Aukiolle palattuasi voit ihailla lähempää sen patsaita. Aukiolle nimensä antaneen Torquato Tasson patsas sijaitsee aukion kulmassa. Sorrentossa 1500-luvulla syntynyt renessanssin ajan runoilija oli suuresti arvostettu vuosisatojen ajan. Aukion keskellä kohoaa kaupungin suojeluspyhimyksen Pyhän Antoniuksen veistos.

Aukiolta lähtevien mukulakivikatujen ja kapeiden kujien joukossa on Via San Cesareo, kaupungin tärkein ostoskatu, joka on hyvä paikka ostaa matkamuistoja. Voit lepuuttaa jalkojasi aukiolla ja sen ympäristössä sijaitsevissa baareissa samalla kun nautit höyryävää espressokahvia ja virkistävää gelatoa eli italialaista jäätelöä. Lue lisää paikallishistoriasta ja katsele ohi kulkevia ihmisiä askareissaan.

Vuonna 1866 rakennettua Piazza Tassoa ympäröivät historialliset rakennukset. Käy barokkityylisessä Santa Maria del Carminen kirkossa, joka on valkoiseksi ja keltaiseksi stukkorapatun julkisivun koristama viehättävä rakennus. Kun olet kävellyt kirkon keskilaivaa pitkin ja ihaillut freskoja, lasimaalattuja ikkunoita ja kupolia, kulje tien toisella puolella sijaitsevalle lipputankorivistölle ja katso alas. Piazza Tasso on rakennettu kaupungin keskustan halki kulkevan syvän rotkon reunalle. Voit ihailla tätä suurta kuilua täältä ylhäältä.

Palaa Piazza Tassolle illalla, jolloin autojen kulkua on rajoitettu ja jolloin aukiosta tulee yksi kaupungin suosituimmista paikoista Välimeren alueen perinteiselle ajanvietolle eli leppoisalle iltakävelylle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 044 majoitusliikettä kohteen Piazza Tasso lähellä
Continental 95 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Aminta 44 €
  Grand Hotel Aminta

  Grand Hotel Aminta

  Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo, Il bastione di Parsanon museo ja San Francescon kirkko sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Parco della Villa Comunale ja Marina Granden ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Excelsior Vittoria 394 €
   Grand Hotel Excelsior Vittoria

   Grand Hotel Excelsior Vittoria

   Piazza Tasso 34, Sorrento, NA
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Corso, Italia, Piazza Tasso ja Sorrenton huvivenesatama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Marina Granden ranta ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Plaza 107 €
    Hotel Plaza

    Hotel Plaza

    via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Capodimonte 165 €
     Grand Hotel Capodimonte

     Grand Hotel Capodimonte

     Via Capo 15, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Piazza Tasso, Corso, Italia ja Marina Granden ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Lauro ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Carlton International 98 €
      Hotel Carlton International

      Hotel Carlton International

      Via Correale 15, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Regina Sorrento 68 €
       Hotel Regina Sorrento

       Hotel Regina Sorrento

       Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marina Granden ranta, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria Assuntan kirkko ja Marina del Solen ranta ovat myös 32 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel La Favorita 184 €
        Grand Hotel La Favorita

        Grand Hotel La Favorita

        Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marina Granden ranta ja Corso, Italia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.