Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piazza Tasso

Sorrenton keskusaukio on mahtava paikka katsella ohi kulkevia ihmisiä, ihailla barokkiarkkitehtuuria ja perehtyä paikallishistoriaan.

Piazza Tasso on Sorrenton keskusaukio. Tulet todennäköisesti käymään tällä ravintoloiden, terassikahviloiden ja pastellinväristen rakennusten reunustamalla suurella aukiolla useammankin kerran Sorrenton-matkallasi.

Päivisin Piazza Tasso on vilkas liikennekeskittymä, jossa autot ja mopedit puikkelehtivat työhön tai kouluun matkalla olevien jalankulkijoiden ohitse. Matkailijat lukevat oppaitaan ja nousevat aukiolta kiertoajelubussien kyytiin. Myös pieni valkoinen matkailijajuna lähtee Piazza Tassolta. Muutamalla eurolla pääset puoli tuntia kestävälle edestakaiselle matkalle vanhaankaupunkiin ja alas Marina Piccolaan. Nauhoitettu selostus on tarjolla englanniksi ja useilla muilla kielillä.

Aukiolle palattuasi voit ihailla lähempää sen patsaita. Aukiolle nimensä antaneen Torquato Tasson patsas sijaitsee aukion kulmassa. Sorrentossa 1500-luvulla syntynyt renessanssin ajan runoilija oli suuresti arvostettu vuosisatojen ajan. Aukion keskellä kohoaa kaupungin suojeluspyhimyksen Pyhän Antoniuksen veistos.

Aukiolta lähtevien mukulakivikatujen ja kapeiden kujien joukossa on Via San Cesareo, kaupungin tärkein ostoskatu, joka on hyvä paikka ostaa matkamuistoja. Voit lepuuttaa jalkojasi aukiolla ja sen ympäristössä sijaitsevissa baareissa samalla kun nautit höyryävää espressokahvia ja virkistävää gelatoa eli italialaista jäätelöä. Lue lisää paikallishistoriasta ja katsele ohi kulkevia ihmisiä askareissaan.

Vuonna 1866 rakennettua Piazza Tassoa ympäröivät historialliset rakennukset. Käy barokkityylisessä Santa Maria del Carminen kirkossa, joka on valkoiseksi ja keltaiseksi stukkorapatun julkisivun koristama viehättävä rakennus. Kun olet kävellyt kirkon keskilaivaa pitkin ja ihaillut freskoja, lasimaalattuja ikkunoita ja kupolia, kulje tien toisella puolella sijaitsevalle lipputankorivistölle ja katso alas. Piazza Tasso on rakennettu kaupungin keskustan halki kulkevan syvän rotkon reunalle. Voit ihailla tätä suurta kuilua täältä ylhäältä.

Palaa Piazza Tassolle illalla, jolloin autojen kulkua on rajoitettu ja jolloin aukiosta tulee yksi kaupungin suosituimmista paikoista Välimeren alueen perinteiselle ajanvietolle eli leppoisalle iltakävelylle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 920 majoitusliikettä kohteen Piazza Tasso lähellä
Hilton Sorrento Palace 200 €
Hilton Sorrento Palace

Hilton Sorrento Palace

Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Marina Granden ranta ja Bagni della Regina Giovannan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Vesuviuksen kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Aminta 175 €
  Grand Hotel Aminta

  Grand Hotel Aminta

  Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museo Bottega della Tarsia Lignea, Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo ja Il bastione di Parsanon museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Chiesa di San Francesco (kirkko) ja Parco della Villa Comunale ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Belair 245 €
   Hotel Belair

   Hotel Belair

   Via Capo, 29, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Royal 403 €
    Grand Hotel Royal

    Grand Hotel Royal

    Via Correale 42, Sorrento, NA
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Museo Correale di Terranova (museo) ja Piazza Lauro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Regina Sorrento 162 €
     Hotel Regina Sorrento

     Hotel Regina Sorrento

     Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Marina Granden ranta, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa Maria Assuntan kirkko ja Marina del Solen ranta ovat myös 32 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Plaza 201 €
      Hotel Plaza

      Hotel Plaza

      via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Antiche Mura 149 €
       Hotel Antiche Mura

       Hotel Antiche Mura

       Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Il Faro 115 €
        Hotel Il Faro

        Hotel Il Faro

        Via Marina Piccola 5, Sorrento, NA
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrenton huvivenesatama, Teatro Tasso ja Piazza Sant'Antonino sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Basillica di Saint'Antonio ja Sorrento Lift ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.