Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Piazza Tasso

Sorrenton keskusaukio on mahtava paikka katsella ohi kulkevia ihmisiä, ihailla barokkiarkkitehtuuria ja perehtyä paikallishistoriaan.

Piazza Tasso on Sorrenton keskusaukio. Tulet todennäköisesti käymään tällä ravintoloiden, terassikahviloiden ja pastellinväristen rakennusten reunustamalla suurella aukiolla useammankin kerran Sorrenton-matkallasi.

Päivisin Piazza Tasso on vilkas liikennekeskittymä, jossa autot ja mopedit puikkelehtivat työhön tai kouluun matkalla olevien jalankulkijoiden ohitse. Matkailijat lukevat oppaitaan ja nousevat aukiolta kiertoajelubussien kyytiin. Myös pieni valkoinen matkailijajuna lähtee Piazza Tassolta. Muutamalla eurolla pääset puoli tuntia kestävälle edestakaiselle matkalle vanhaankaupunkiin ja alas Marina Piccolaan. Nauhoitettu selostus on tarjolla englanniksi ja useilla muilla kielillä.

Aukiolle palattuasi voit ihailla lähempää sen patsaita. Aukiolle nimensä antaneen Torquato Tasson patsas sijaitsee aukion kulmassa. Sorrentossa 1500-luvulla syntynyt renessanssin ajan runoilija oli suuresti arvostettu vuosisatojen ajan. Aukion keskellä kohoaa kaupungin suojeluspyhimyksen Pyhän Antoniuksen veistos.

Aukiolta lähtevien mukulakivikatujen ja kapeiden kujien joukossa on Via San Cesareo, kaupungin tärkein ostoskatu, joka on hyvä paikka ostaa matkamuistoja. Voit lepuuttaa jalkojasi aukiolla ja sen ympäristössä sijaitsevissa baareissa samalla kun nautit höyryävää espressokahvia ja virkistävää gelatoa eli italialaista jäätelöä. Lue lisää paikallishistoriasta ja katsele ohi kulkevia ihmisiä askareissaan.

Vuonna 1866 rakennettua Piazza Tassoa ympäröivät historialliset rakennukset. Käy barokkityylisessä Santa Maria del Carminen kirkossa, joka on valkoiseksi ja keltaiseksi stukkorapatun julkisivun koristama viehättävä rakennus. Kun olet kävellyt kirkon keskilaivaa pitkin ja ihaillut freskoja, lasimaalattuja ikkunoita ja kupolia, kulje tien toisella puolella sijaitsevalle lipputankorivistölle ja katso alas. Piazza Tasso on rakennettu kaupungin keskustan halki kulkevan syvän rotkon reunalle. Voit ihailla tätä suurta kuilua täältä ylhäältä.

Palaa Piazza Tassolle illalla, jolloin autojen kulkua on rajoitettu ja jolloin aukiosta tulee yksi kaupungin suosituimmista paikoista Välimeren alueen perinteiselle ajanvietolle eli leppoisalle iltakävelylle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 683 majoitusliikettä kohteen Piazza Tasso lähellä
Hilton Sorrento Palace 237 €
Hilton Sorrento Palace

Hilton Sorrento Palace

Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Marina Granden ranta ja Bagni della Regina Giovannan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Vesuviuksen kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Continental 95 €
  Continental

  Continental

  Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Antiche Mura
   Hotel Antiche Mura

   Hotel Antiche Mura

   Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Plaza
    Hotel Plaza

    Hotel Plaza

    via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Silvana Relais 166 €
     Villa Silvana Relais

     Villa Silvana Relais

     via correale 16, Sorrento, Città Metropolitana di Napoli
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupunkipientalosta. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Excelsior Vittoria 664 €
      Grand Hotel Excelsior Vittoria

      Grand Hotel Excelsior Vittoria

      Piazza Tasso 34, Sorrento, NA
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel La Favorita 439 €
       Grand Hotel La Favorita

       Grand Hotel La Favorita

       Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Corso, Italia ja Marina Granden ranta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Palazzo Guardati 169 €
        Hotel Palazzo Guardati

        Hotel Palazzo Guardati

        Via S. Antonino 24/26, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.