Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Piraeuksen satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Piraeuksen satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Piraeuksen satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Piraeuksen satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Piraeuksen satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Piraeuksen satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Piraeuksen satama lähellä kohdetta Piraeuksen satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Piraeuksen satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 493 majoitusliikettä kohteen Piraeuksen satama lähellä
Chic 2 Makuuhuoneen Huoneisto, Upeat Näkymät Pireuksen Risteilyporttiin
Chic 2 Makuuhuoneen Huoneisto, Upeat Näkymät Pireuksen Risteilyporttiin

Chic 2 Makuuhuoneen Huoneisto, Upeat Näkymät Pireuksen Risteilyporttiin

6 Irodotou, Pireus, Attica
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 3 kilometrin päässä. Piraeusin metroasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Faros 1 Hotel 46 €
  Faros 1 Hotel

  Faros 1 Hotel

  140 Notara, Pireus, Attiki
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 2 kilometrin päässä. Piraeusin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Lux 42 €
   Hotel Lux

   Hotel Lux

   115 Filonos St., Pireus, Attiki
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Piraeusin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Poseidonio 64 €
    Hotel Poseidonio

    Hotel Poseidonio

    Xarilaou Trikoupi 3-5, Pireus, Attiki
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Piraeuksen satama, Freatidan ranta ja Votsalakian ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Akropolis-museo ja Monastirakin kirpputori ovat myös 15 kilometrin päässä. Piraeusin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Glaros 45 €
     Hotel Glaros

     Hotel Glaros

     Charilaou Trikoupi 4, Pireus, Attiki
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 2 kilometrin päässä. Piraeusin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Filon 42 €
      Filon

      Filon

      11 Filelinon, Pireus
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Piraeusin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Park Hotel Piraeus 64 €
       The Park Hotel Piraeus

       The Park Hotel Piraeus

       103 Kolokotroni Street, Pireus, Attiki
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Piraeus Flea Market (kirpputori) ja Marina Zeas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Piraeusin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Efplias Hotel Apartments and Suites 105 €
        Efplias Hotel Apartments and Suites

        Efplias Hotel Apartments and Suites

        26-28 Efplias Str, Pireus, Attiki
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pireuksen arkeologinen museo ja Piraeuksen satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Marina Zeas ja Piraeus Flea Market (kirpputori) ovat myös 2 kilometrin päässä. Piraeusin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piraeuksen juna-asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.