Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Prahan tanssiva talo (Tančící dům)

Tämä moderni rakennus, jossa on baari ja ravintola, erottuu selvästi Prahan perinteisestä kaupunkikuvasta.

Mikään muu rakennus ei ole herättänyt yhtä kiivasta keskustelua kuin tämä vuosina 1992–1996 rakennettu kuuluisa tanssiva talo (Tančící dům) kaupungissa, joka on tunnettu historiallisesta arkkitehtuuristaan. Kaartuva B-kirjaimen muotoinen rakennus on valmistettu suurimmaksi osaksi lasista, ja se erottuu selvästi sen ympärillä olevista vanhoista rakennuksista. Vieraile tanssivassa talossa, jos haluat nähdä ainutlaatuista arkkitehtuuria, tai aterioi rakennuksessa sijaitsevassa suositussa ravintolassa.

Katsele tanssivaa taloa etäältä ja näe, miten silmiinpistävältä se näyttää Nové Měston (”uusi kaupunki”) kaupunginosan muiden rakennusten vierellä. Tanssiva talo on mainio esimerkki dekonstruktivismista, jolle tyypillisiä piirteitä ovat vääristymät ja hallittu kaaos. Dekonstruktivistisen tanssivan talon ja sitä ympäröivien barokki- ja art nouveau -rakennusten välinen kontrasti tekee näkymästä äärimmäisen valokuvauksellisen.

Projektin suunnittelijoita olivat kroatialaistaustainen tšekkiarkkitehti Vlado Milunić ja kanadalaisarkkitehti Frank Gehry. Kaksikko kohtasi runsaasti vastustusta sen vuoksi, että rakennus erottui niin huomattavasti ympäristöstään. Alun vastustuksesta huolimatta tanssivasta talosta, joksi tšekkiläiset sitä kutsuvat, on tullut pidetty prahalainen maamerkki. Rakennus on jopa kuvattu tšekkiläisessä kolikossa vuonna 2012.

Katseltuasi tanssivan talon hämmentävää arkkitehtuuria ulkoa on aika astua taloon sisään. Nauti drinkki pohjakerroksen Céleste Bar -baarissa ja nouse sitten hissillä kattoterassille, missä voit nauttia kokonaisen aterian Céleste Restaurant -ravintolassa, joka on yksi Prahan arvostetuimmista ruokaravintoloista. Muut osat rakennuksesta ovat suljettuja yleisöltä.

Vietä moderni eurooppalainen ruokailuhetki ravintolassa ja katsele, kun aurinko laskee kaupungin yllä. Näkymät myös Prahan linnalle ovat komeat. Tiistai- ja keskiviikkoiltapäiväisin tanssivassa talossa järjestetään viininmaistelutilaisuus, johon voit osallistua.

Tanssiva talo sijaitsee Nové Měston kaupunginosassa, ja voit kävellä sinne Venceslauksen aukiolta 15 minuutissa. Pääset rakennukselle myös raitiovaunulla tai metrolla useista muista tärkeistä nähtävyyksistä. Céleste Restaurant on avoinna lounas- ja illallisaikaan, mutta suljettu sunnuntaisin.


Alueen Prahan tanssiva talo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 662 majoitusliikettä kohteen Prahan tanssiva talo lähellä
Grandium Prague 82 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
   
  4,4
  /5 (2 135 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Majestic Plaza 52 €
  Grand Majestic Plaza

  Grand Majestic Plaza

  Truhlarska 16, Prague
    
   4,4
   /5 (4 418 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Palladium ja Obecní dům sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandior Hotel Prague 65 €
   Grandior Hotel Prague

   Grandior Hotel Prague

   Na Porici 42, Prague
     
    4,5
    /5 (5 189 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kings Court 130 €
    Hotel Kings Court

    Hotel Kings Court

    U Obecniho Domu 3, Prague
      
     4,7
     /5 (2 324 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Obecní dům, Tasavallan aukio ja Hybernian teatteri. Ruutitorni ja Palladium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Majestic Plaza 57 €
     Hotel Majestic Plaza

     Hotel Majestic Plaza

     Stepanska 33, Prague
       
      4,2
      /5 (2 138 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vienna House Andel's Prague 75 €
      Vienna House Andel's Prague

      Vienna House Andel's Prague

      Stroupeznickeho 21, Prague
        
       4,6
       /5 (1 326 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       Petřínin kukkula, Prahan tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Prahan linna ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 3 kilometrin päässä. Andělin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Smíchovské nádražín metroasema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn Hotel Prague 55 €
       Park Inn Hotel Prague

       Park Inn Hotel Prague

       Svobodova 1961/1, Prague
         
        4,5
        /5 (1 127 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Vyšehradin linna ja Prahan tanssiva talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Prahan kongressikeskus ja Prahan kansallisteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Svatoplukovan raitiovaunuasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlovo náměstín metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cosmopolitan Hotel Prague 116 €
        Cosmopolitan Hotel Prague

        Cosmopolitan Hotel Prague

        Zlatnicka 3, Prague
          
         4,7
         /5 (768 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Tasavallan aukio ja Palladium ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Obecní dům ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.