Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Prahan tanssiva talo (Tančící dům)

Tämä moderni rakennus, jossa on baari ja ravintola, erottuu selvästi Prahan perinteisestä kaupunkikuvasta.

Mikään muu rakennus ei ole herättänyt yhtä kiivasta keskustelua kuin tämä vuosina 1992–1996 rakennettu kuuluisa tanssiva talo (Tančící dům) kaupungissa, joka on tunnettu historiallisesta arkkitehtuuristaan. Kaartuva B-kirjaimen muotoinen rakennus on valmistettu suurimmaksi osaksi lasista, ja se erottuu selvästi sen ympärillä olevista vanhoista rakennuksista. Vieraile tanssivassa talossa, jos haluat nähdä ainutlaatuista arkkitehtuuria, tai aterioi rakennuksessa sijaitsevassa suositussa ravintolassa.

Katsele tanssivaa taloa etäältä ja näe, miten silmiinpistävältä se näyttää Nové Měston (”uusi kaupunki”) kaupunginosan muiden rakennusten vierellä. Tanssiva talo on mainio esimerkki dekonstruktivismista, jolle tyypillisiä piirteitä ovat vääristymät ja hallittu kaaos. Dekonstruktivistisen tanssivan talon ja sitä ympäröivien barokki- ja art nouveau -rakennusten välinen kontrasti tekee näkymästä äärimmäisen valokuvauksellisen.

Projektin suunnittelijoita olivat kroatialaistaustainen tšekkiarkkitehti Vlado Milunić ja kanadalaisarkkitehti Frank Gehry. Kaksikko kohtasi runsaasti vastustusta sen vuoksi, että rakennus erottui niin huomattavasti ympäristöstään. Alun vastustuksesta huolimatta tanssivasta talosta, joksi tšekkiläiset sitä kutsuvat, on tullut pidetty prahalainen maamerkki. Rakennus on jopa kuvattu tšekkiläisessä kolikossa vuonna 2012.

Katseltuasi tanssivan talon hämmentävää arkkitehtuuria ulkoa on aika astua taloon sisään. Nauti drinkki pohjakerroksen Céleste Bar -baarissa ja nouse sitten hissillä kattoterassille, missä voit nauttia kokonaisen aterian Céleste Restaurant -ravintolassa, joka on yksi Prahan arvostetuimmista ruokaravintoloista. Muut osat rakennuksesta ovat suljettuja yleisöltä.

Vietä moderni eurooppalainen ruokailuhetki ravintolassa ja katsele, kun aurinko laskee kaupungin yllä. Näkymät myös Prahan linnalle ovat komeat. Tiistai- ja keskiviikkoiltapäiväisin tanssivassa talossa järjestetään viininmaistelutilaisuus, johon voit osallistua.

Tanssiva talo sijaitsee Nové Měston kaupunginosassa, ja voit kävellä sinne Venceslauksen aukiolta 15 minuutissa. Pääset rakennukselle myös raitiovaunulla tai metrolla useista muista tärkeistä nähtävyyksistä. Céleste Restaurant on avoinna lounas- ja illallisaikaan, mutta suljettu sunnuntaisin.


Alueen Prahan tanssiva talo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 757 majoitusliikettä kohteen Prahan tanssiva talo lähellä
Grandium Prague 58 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
   
  4,4
  /5 (2 355 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 55 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Prague
    
   4,5
   /5 (5 438 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Unitas Hotel 98 €
   Unitas Hotel

   Unitas Hotel

   Bartolomejska 9, Prague
     
    4,9
    /5 (2 032 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Náprstekin museo, Prahan kansallisteatteri ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Prahan kaupungintalo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Majestic Plaza 48 €
    Hotel Majestic Plaza

    Hotel Majestic Plaza

    Stepanska 33, Prague
      
     4,3
     /5 (2 267 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Palác Lucerna ja Novoměstská radnice sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Venceslauksen aukio ja Muchan museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Můstekin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     K+K Hotel Fenix 39 €
     K+K Hotel Fenix

     K+K Hotel Fenix

     Ve Smeckach 30, Prague
       
      4,5
      /5 (2 050 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Venceslauksen aukio ja Lucerna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Muchan museo ja Prahan valtionooppera ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Můstekin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Archibald At the Charles Bridge 54 €
      Archibald At the Charles Bridge

      Archibald At the Charles Bridge

      Na Kampe 15, Prague
        
       4,7
       /5 (1 034 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Kampa ja John Lennon -seinä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Kaarlensilta ja Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Malostranskán metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Andel 21 €
       Hotel Andel

       Hotel Andel

       Radlicka 40, Prague
         
        3,5
        /5 (554 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Park Mrázovka ja Prahan tanssiva talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vyšehradin linna ja Prahan kansallisteatteri ovat myös 3 kilometrin päässä. Andělin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Smíchovské nádražín metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        K+K Hotel Central Prague 56 €
        K+K Hotel Central Prague

        K+K Hotel Central Prague

        Hybernska 10, Prague
          
         4,5
         /5 (2 206 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hybernian teatteri, Ruutitorni ja Obecní dům. Palladium ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema ja Praha Masarykovon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.