Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla

Ihastele tämän kirkon näyttävyyttä ulkopuolelta tai kuuntele klassista musiikkia tässä Prahan hussilaisyhteisön jumalanpalveluspaikassa.

Pyhän Nikolauksen kirkko kohoaa korkealle vanhankaupungin aukion laidalla. Tule konserttiin tai messuun tai käy kirkossa vain sen arkkitehtuurin vuoksi.

Vuosisatojen ajan Pyhän Nikolauksen kirkon valkeat seinät jäivät viereisen Krennin talon peittoon, mutta talon purkamisen jälkeen ne näkyvät jälleen. Kun lähestyt kirkkoa aurinkoisena päivänä, seinät näyttävät hehkuvan valkoisilta. Iltaisin seinät on valaistu kauniisti.

Myös sisältä kirkko on järisyttävän upea. Vaikka monet kirkon ornamentit poistettiin, kun keisari sulki kaikki luostarit, seinät ja katot ovat yhä henkeäsalpaavat upeat. Vietä hetki katsellen koristeellisia stukkoseinämaalauksia, jotka kuvaavat Pyhän Nikolauksen vaiheita.

Pyhän Nikolauksen kirkko on toiminnassa oleva kirkko, jossa pidetään messu joka sunnuntaiaamu. Jäsenet kuuluvat hussilaiseen liikkeeseen, mutta kirkkoon ovat tervetulleita kaikki.

Iltaisin kirkko muuttuu täysin. Pyhän Nikolauksen kirkko on yksi Prahan merkittävimmistä klassisen musiikin esityspaikoista. Prahan jousiorkesterin esitys on upeaa kuultavaa kirkon erinomaisen akustiikan voimistaessa kokemusta.

Prahan Malá Stranan kaupunginosassa on samanniminen kirkko, joten älä sekoita sitä tähän vanhankaupungin aukiolla sijaitsevaan kirkkoon. Nimensä puolesta sekä tyyliltään ja arkkitehtuuriltaan toisiaan muistuttavat kirkot sijaitsevat joen eri puolilla, ja niissä järjestettävät tapahtumat eroavat toisistaan.

Pyhän Nikolauksen kirkkoon, joka sijaitsee vanhankaupungin aukiolla, pääset helposti julkisilla liikennevälineillä sekä jalkaisin. Kirkko on avoinna joka päivä, ja useimpina iltoina kirkossa järjestetään konsertti. Konserttien liput myydään nopeasti loppuun, joten varaa omasi ajoissa. Vaikka kirkkoa lämmitetään talvisin, siellä saattaa tulla viileä iltaisin, joten varaa tarpeeksi vaatetusta.


Alueen Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 350 majoitusliikettä kohteen Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla lähellä
Grandior Hotel Prague 54 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Bílá labuť Stop sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Kings Court 76 €
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Kunnantalo ja Palladium. Prahan astronominen kello ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dlouhá třída Stop sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republiky Stop 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grandium Hotel Prague 63 €
   Grandium Hotel Prague

   Grandium Hotel Prague

   Politickych veznu 913/12, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Jindřišskán pysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cosmopolitan Hotel Prague 78 €
    Cosmopolitan Hotel Prague

    Cosmopolitan Hotel Prague

    Zlatnicka 3, Praha
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuninkaantie ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Palladium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republiky Stop ja Masarykovo Nádražín pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iron Gate Hotel and Suites 57 €
     Iron Gate Hotel and Suites

     Iron Gate Hotel and Suites

     Michalska 19, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuninkaantie ja Prahan astronominen kello sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Staroměstskán metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Majestic Hotel Prague 50 €
      Grand Majestic Hotel Prague

      Grand Majestic Hotel Prague

      Truhlarska 16, Praha
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dlouhá třída Stop ja Náměstí Republiky Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Majestic Plaza Hotel Prague 45 €
       Majestic Plaza Hotel Prague

       Majestic Plaza Hotel Prague

       Stepanska 33, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Novoměstská radnice, Palác Lucerna ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Kommunismin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vodičkova Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Štěpánská Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Art Nouveau Palace Hotel 68 €
        Art Nouveau Palace Hotel

        Art Nouveau Palace Hotel

        Panska 12, Praha
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Muchan museo ja Stavovské-teatteri ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jindřišskán pysäkki ja Václavské náměstí Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.