Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla

Ihastele tämän kirkon näyttävyyttä ulkopuolelta tai kuuntele klassista musiikkia tässä Prahan hussilaisyhteisön jumalanpalveluspaikassa.

Pyhän Nikolauksen kirkko kohoaa korkealle vanhankaupungin aukion laidalla. Tule konserttiin tai messuun tai käy kirkossa vain sen arkkitehtuurin vuoksi.

Vuosisatojen ajan Pyhän Nikolauksen kirkon valkeat seinät jäivät viereisen Krennin talon peittoon, mutta talon purkamisen jälkeen ne näkyvät jälleen. Kun lähestyt kirkkoa aurinkoisena päivänä, seinät näyttävät hehkuvan valkoisilta. Iltaisin seinät on valaistu kauniisti.

Myös sisältä kirkko on järisyttävän upea. Vaikka monet kirkon ornamentit poistettiin, kun keisari sulki kaikki luostarit, seinät ja katot ovat yhä henkeäsalpaavat upeat. Vietä hetki katsellen koristeellisia stukkoseinämaalauksia, jotka kuvaavat Pyhän Nikolauksen vaiheita.

Pyhän Nikolauksen kirkko on toiminnassa oleva kirkko, jossa pidetään messu joka sunnuntaiaamu. Jäsenet kuuluvat hussilaiseen liikkeeseen, mutta kirkkoon ovat tervetulleita kaikki.

Iltaisin kirkko muuttuu täysin. Pyhän Nikolauksen kirkko on yksi Prahan merkittävimmistä klassisen musiikin esityspaikoista. Prahan jousiorkesterin esitys on upeaa kuultavaa kirkon erinomaisen akustiikan voimistaessa kokemusta.

Prahan Malá Stranan kaupunginosassa on samanniminen kirkko, joten älä sekoita sitä tähän vanhankaupungin aukiolla sijaitsevaan kirkkoon. Nimensä puolesta sekä tyyliltään ja arkkitehtuuriltaan toisiaan muistuttavat kirkot sijaitsevat joen eri puolilla, ja niissä järjestettävät tapahtumat eroavat toisistaan.

Pyhän Nikolauksen kirkkoon, joka sijaitsee vanhankaupungin aukiolla, pääset helposti julkisilla liikennevälineillä sekä jalkaisin. Kirkko on avoinna joka päivä, ja useimpina iltoina kirkossa järjestetään konsertti. Konserttien liput myydään nopeasti loppuun, joten varaa omasi ajoissa. Vaikka kirkkoa lämmitetään talvisin, siellä saattaa tulla viileä iltaisin, joten varaa tarpeeksi vaatetusta.


Alueen Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Pyhän Nikolauksen kirkko vanhankaupungin aukiolla lähellä
Grandium Prague 85 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Praha
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Muzeumin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Prahan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague 91 €
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Praha
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palladium, Kunnantalo ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Florencin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Michelangelo Grand Hotel Prague 108 €
   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Michelangelo Grand Hotel Prague

   Vladislavova 1477/20, Praha 1 - Nove Mesto, Praha
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Venceslauksen aukio ja Prahan astronominen kello sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Tanssiva talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Národní třídan metroasema ja Můstekin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Central Prague 104 €
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Praha
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Hybernian teatteri ja Ruutitorni. Kunnantalo ja Tasavallan aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Praha Masarykovon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Náměstí Republikyn metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kings Court 147 €
     Hotel Kings Court

     Hotel Kings Court

     U Obecniho Domu 3, Praha
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Kuninkaantie, Palladium ja Tasavallan aukio. Ruutitorni ja Kunnantalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Praha Masarykovon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Cosmopolitan Hotel Prague 120 €
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Praha
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuninkaantie, Tasavallan aukio ja Palladium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kunnantalo ja Hybernian teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Náměstí Republikyn metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Florencin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Majestic Plaza 98 €
       Grand Majestic Plaza

       Grand Majestic Plaza

       Truhlarska 16, Praha
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Palladium ja Kunnantalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Florencin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Náměstí Republikyn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Leon D´Oro 80 €
        Hotel Leon D´Oro

        Hotel Leon D´Oro

        Havelska 29, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Na příkopě ostoskatu, Stavovské-teatteri ja Prahan astronominen kello sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Chrám Matky Boží před Týnemin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Můstekin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Národní třídan metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.