Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Queen’s House

Tämä kuninkaallinen asuinrakennus on kuuluisa elegantista klassisesta arkkitehtuuristaan ja meriaiheisten taideteosten kokoelmastaan.

Aiemmin kuninkaallisena asuinpaikkana toiminut Queen’s House on majesteettinen kartano, jolla on ollut valtavan suuri rooli arkkitehtuurin tyylisuuntien kehittymiselle Englannissa. Ihaile Queen’s Housen eleganttia klassista muotokieltä ja upeita kuvataidenäyttelyjä.

Queen’s House rakennettiin 1600-luvun alussa kuningas Jaakko I:n puolisolle Anna Tanskalaiselle. Rakennus kuuluu myöhemmin useita merkittäviä rakennuksia kuten Somerset Housen kappelin ja Whitehallissa sijaitsevan Banqueting Housen suunnitelleen brittiläisen arkkitehdin Inigo Jonesin ensimmäisiin suurempiin töihin. Queen’s House edustaa selvästi palladiolaista arkkitehtuuria. Se oli ensimmäisiä tämän tyylisuunnan rakennuksia Isossa-Britanniassa.

Kulje tietä pitkin pääsisäänkäynnille. Sisään astuttuasi saavut päähalliin, joka on rakennettu täydellisen kuution muotoiseksi. Ihaile huoneen matemaattisia mittasuhteita, jotka kuvastavat renessanssin aikana ihannoitua harmoniaa ja symmetriaa. Mustavalkoinen marmorilattia on peräisin vuodelta 1635.

Tarkastele hetki loisteliasta tulppaaniportaikkoa, joka kiertyy ylös monta kerrosta. Portaikko on saanut nimensä reunakaidetta koristavista mustista takorautaisista kukista. Tutustu rakennuksen gallerioihin. Yhdessä näyttelyistä on esillä meriaiheisia maalauksia, jotka esittelevät kuninkaallisen laivaston historiaa. Ihaile J. M. W. Turnerin kuuluisaa maalausta Trafalgarin taistelu ja Hogarthin ja Gainsborough’n töitä.

Viereisessä Greenwich Parkissa voit nauttia miellyttävistä kävelyistä ja ihailla samalla Thamesin toisella puolella näkyviä Lontoon liike-elämän keskuksiin kuuluvan Canary Wharfin pilvenpiirtäjiä. Samalla voit myös tutustua Greenwichin muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi National Maritime Museum ja Cutty Sark -purjelaiva sekä Greenwichin kuninkaallinen observatorio, jossa Greenwichin keskiaurinkoaika laskettiin ensimmäisen kerran.

Queen’s House on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Queen’s Houseen on vapaa pääsy. Tarkista aukiolotiedot Queen’s Housen verkkosivustolta ennen vierailuasi, sillä rakennuksen osia suljetaan toisinaan häitä varten.

Queen’s House sijaitsee Thamesin eteläpuolella Greenwichissä Lontoon kaakkoisosassa. Perille pääset metrolla tai junalla London Bridgeltä.


Alueen Queen's House opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 13 845 majoitusliikettä kohteen Queen's House lähellä
The Collective Canary Wharf 92 €
The Collective Canary Wharf

The Collective Canary Wharf

20 Crossharbour Plaza, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cutty Sark (laivamuseo), Royal Observatory (observatorio) ja Greenwich Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. The O2 Arena ja ExCeL London ovat myös 5 kilometrin päässä. Crossharbourin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Mudchuten DLR-liikenneasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis London Greenwich 84 €
  ibis London Greenwich

  ibis London Greenwich

  30 Stockwell Street, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   De Vere Devonport House 104 €
   De Vere Devonport House

   De Vere Devonport House

   King William Walk, Greenwich, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Britannia The International Hotel London, Canary Wharf 56 €
    Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

    Britannia The International Hotel London, Canary Wharf

    Marsh Wall, Lontoo, Englanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Cutty Sark (laivamuseo), Royal Observatory (observatorio) ja Greenwich Park sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tower Bridge sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. South Quayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heron Quaysin DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä
     Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä

     Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä

     30 Hardy Cottages, Eastney Street, Lontoo, ENG
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maze Hillin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Admiral Hardy 127 €
      Admiral Hardy

      Admiral Hardy

      7 College Approach, Lontoo, Englanti
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novotel London Greenwich 96 €
       Novotel London Greenwich

       Novotel London Greenwich

       173-185 Greenwich High Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Greenwichin DLR-asema ja Greenwichin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        St Christopher's Inn, Greenwich - Hostel 46 €
        St Christopher's Inn, Greenwich - Hostel

        St Christopher's Inn, Greenwich - Hostel

        189 Greenwich High Road, Greenwich, Lontoo, Englanti
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Greenwichin DLR-asema ja Greenwichin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.