Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Queen’s House

Tämä kuninkaallinen asuinrakennus on kuuluisa elegantista klassisesta arkkitehtuuristaan ja meriaiheisten taideteosten kokoelmastaan.

Aiemmin kuninkaallisena asuinpaikkana toiminut Queen’s House on majesteettinen kartano, jolla on ollut valtavan suuri rooli arkkitehtuurin tyylisuuntien kehittymiselle Englannissa. Ihaile Queen’s Housen eleganttia klassista muotokieltä ja upeita kuvataidenäyttelyjä.

Queen’s House rakennettiin 1600-luvun alussa kuningas Jaakko I:n puolisolle Anna Tanskalaiselle. Rakennus kuuluu myöhemmin useita merkittäviä rakennuksia kuten Somerset Housen kappelin ja Whitehallissa sijaitsevan Banqueting Housen suunnitelleen brittiläisen arkkitehdin Inigo Jonesin ensimmäisiin suurempiin töihin. Queen’s House edustaa selvästi palladiolaista arkkitehtuuria. Se oli ensimmäisiä tämän tyylisuunnan rakennuksia Isossa-Britanniassa.

Kulje tietä pitkin pääsisäänkäynnille. Sisään astuttuasi saavut päähalliin, joka on rakennettu täydellisen kuution muotoiseksi. Ihaile huoneen matemaattisia mittasuhteita, jotka kuvastavat renessanssin aikana ihannoitua harmoniaa ja symmetriaa. Mustavalkoinen marmorilattia on peräisin vuodelta 1635.

Tarkastele hetki loisteliasta tulppaaniportaikkoa, joka kiertyy ylös monta kerrosta. Portaikko on saanut nimensä reunakaidetta koristavista mustista takorautaisista kukista. Tutustu rakennuksen gallerioihin. Yhdessä näyttelyistä on esillä meriaiheisia maalauksia, jotka esittelevät kuninkaallisen laivaston historiaa. Ihaile J. M. W. Turnerin kuuluisaa maalausta Trafalgarin taistelu ja Hogarthin ja Gainsborough’n töitä.

Viereisessä Greenwich Parkissa voit nauttia miellyttävistä kävelyistä ja ihailla samalla Thamesin toisella puolella näkyviä Lontoon liike-elämän keskuksiin kuuluvan Canary Wharfin pilvenpiirtäjiä. Samalla voit myös tutustua Greenwichin muihin kiinnostaviin nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi National Maritime Museum ja Cutty Sark -purjelaiva sekä Greenwichin kuninkaallinen observatorio, jossa Greenwichin keskiaurinkoaika laskettiin ensimmäisen kerran.

Queen’s House on avoinna joka päivä aamusta myöhäiseen iltapäivään. Queen’s Houseen on vapaa pääsy. Tarkista aukiolotiedot Queen’s Housen verkkosivustolta ennen vierailuasi, sillä rakennuksen osia suljetaan toisinaan häitä varten.

Queen’s House sijaitsee Thamesin eteläpuolella Greenwichissä Lontoon kaakkoisosassa. Perille pääset metrolla tai junalla London Bridgeltä.


Alueen Queen's House opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 009 majoitusliikettä kohteen Queen's House lähellä
De Vere Devonport House 105 €
De Vere Devonport House

De Vere Devonport House

King William Walk, Greenwich, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis London Greenwich 73 €
  ibis London Greenwich

  ibis London Greenwich

  30 Stockwell Street, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä
   Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä

   Kaunis Mökki Greenwichin Sydämessä

   30 Hardy Cottages, Eastney Street, Lontoo, ENG
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maze Hillin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Admiral Hardy 117 €
    Admiral Hardy

    Admiral Hardy

    7 College Approach, Lontoo, Englanti
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel London Greenwich 105 €
     Novotel London Greenwich

     Novotel London Greenwich

     173-185 Greenwich High Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Greenwichin DLR-asema ja Greenwichin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      5 Greenwich-huoneisto
      5 Greenwich-huoneisto

      5 Greenwich-huoneisto

      1&2 Stockwell St, Lontoo, ENG
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Charming 3 Bedroom Apartment From Cutty Sark
       Charming 3 Bedroom Apartment From Cutty Sark

       Charming 3 Bedroom Apartment From Cutty Sark

       Rockfield House, Welland Street,, Greenwich, Lontoo, ENG
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Greenwich Park ja The O2 Arena ovat myös 5 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Stylishly Decorated 3 Bedroom Flat With River Views
        Stylishly Decorated 3 Bedroom Flat With River Views

        Stylishly Decorated 3 Bedroom Flat With River Views

        rockfield house, welland street, Lontoo, Englanti
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         The O2 Arena on 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 kilometrin päässä. London Bridge ja The Shard ovat myös 10 kilometrin päässä. Cutty Sarkin DLR-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Greenwichin DLR-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.