Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Svetlana Lebedeva troverissa

Kylpylähotellit - Rauma, Satakunta

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kylpylähotellit, joista asiakkaat pitivät

Hotel Cityhovi
3 out of 5
Nortamonkatu 18, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 135 € per yö
3.9/5Good! (78 arvostelua)

"Aamupala toivomus , kansallis leipäämme jäin kaipaamaan. Ei ollut kuin vaaleaa leipää."…"

Arvosteltu 18.9.2019

Hotel Cityhovi
Scandic Rauma
3.5 out of 5
Aittakarinkatu 9, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 87 € per yö
3.5/5Good! (271 arvostelua)
Basic Ok hotel

"Perus hotelli , kaikki toimi mitä tarvitsi. Ei mikään luxus mjoitus kun vaatisi pienet päivitykset hotelliin , mutta ajoi asiansa"…"

Arvosteltu 25.10.2019

Scandic Rauma
Etkö löydä etsimääsi?
Kylpylähotellit – meillä on lisää vaihtoehtoja. Löydä itsellesi sopivin!
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kylpylähotellit Raumalla: Rauman keskustasta tai ympäristöstä ei tätä kirjoitettaessa löydy kylpylähotellia, mutta uima- tai porealtaan ja saunan tarjoavia hotelleja on tarjolla useampia. Lähimmän kylpylähotellin löydät Porin Yyteristä. Raumalaisten onneksi tilanne on tosin muuttumassa, sillä aivan pian myös Raumalle on avautumassa oma kylpylähotelli. Sen myötä kylpeminen ja yöpyminen kylpylähotellissa Raumalla tulee taas mahdolliseksi – ei tosin ensi kertaa.

Kylpylähotelli Raumalla – historian ympyrä sulkeutuu?

Raumalla toimi 1800-luvun alussa suosittu Rauman kylpylä. Se perustettiin alueella sijainneen kuuluisan terveyslähteen äärelle, jonka vesi sopi täydellisesti perinteisiin vesihoitoihin. Rauman kylpylän talous ei kuitenkaan kestänyt Turun palosta seurannutta laskusuhdannetta, ja jo pian tuhkan jäähdyttyä sen toiminta alkoi hiipumaan. Vuonna 1857 koitti loppu, ja rapistuneet kylpylärakennukset purettiin. Tuosta vuodesta alkoi pitkä ajanjakso, jonka aikana Raumalla ei ole ollut hoitoja tai huoneita tarjoavaa kylpylää laisinkaan.

Nyt, noin 150 vuoden tauon jälkeen, Rauma on kuitenkin taas saamassa oman kylpylähotellin. Vuonna 2014 hyväksyttyjen suunnitelmien mukaisesti kaupunkiin on nimittäin avautumassa suuri, 150 huoneen kylpylähotelli, joka tulee tarjoamaan kaikki modernilta kylpylältä odotetut palvelut ja mukavuudet. Koska kylpylän rakennusaikataulu saattaa muuttua, sen viimeisin tilanne kannattaa tarkistaa erikseen verkosta.

Halvat kylpylähotellit Raumalla

Vielä tätä kirjoitettaessa Rauman ja sen lähialueen kylpylähotellit tarjoavat ainoastaan uima- ja/tai porealtaan sekä saunan. Varsinaisia hoitoja niissä ei siis ole tarjolla. Huonehinnat ovat suomalaisittain keskitasoa, eli huikean halvoiksi Rauman kylpylähotelleja ei voi luonnehtia. Tämä on toisaalta melkoisen ymmärrettävää, sillä esimerkiksi altaiden huolto ja lämmittäminen on aina kallista puuhaa. Myös se kannattaa huomioida, että hotellien yleinen mukavuustaso on koko lailla korkea, eli myös sitä kautta hinnalle tulee taatusti vastinetta. Miellyttävien ja hyvin varusteltujen huoneiden ohella tarjolla on kaikissa tapauksissa myös esimerkiksi ravintola ja baari, kuntoilutilat sekä monenlaisia muita harrastemahdollisuuksia. Erilaisten kampanjojen ja tarjousten kautta Rauman kylpylähotelleihin saattaa saada myös tuntuvia alennuksia – etenkin tärkeimpien loma-aikojen ulkopuolella. Sama koskee myös Porin Yyterissä sijaitsevaa kylpylähotellia.

Upeimmat kylpylähotellit Raumalla

Tätä kirjoitettaessa Rauman lähialueen parhaat kylpylähotellit löytyvät Porin Yyteristä ja kaupungista 80 kilometriä etelään sijaitsevalta Turun seudulta. Yyterissä sijaitsevaan kylpylään on selvästi lyhin matka, joten se lienee paras valinta esimerkiksi vain yhden vuorokauden ajaksi kylpemään suuntaaville. Yyterin kylpylä tarjoaa kaikki odotetut kylpyläpalvelut ja -mukavuudet, joten sen suojista et taatusti poistu huonosti nukkuneena saati pettyneenä. Hotellin osakkeita nostavat lisäksi sitä ympäröivät, suomalaisittain suorastaan huikeat rantamaisemat. Etenkin alueen hiekkarannat ovat kiistatta maamme upeimpia, ja alueella voi lisäksi harrastaa monenlaista ulkoilua ja urheilua. Kesän lomakaudella Yyterissä on myös kohtuullisen vilkas yöelämä, ja lisää menoa tarjoaa läheisen Porin keskusta.

Vielä Yyteriäkin hienompia kylpylähotelleja tarjoaa Raumalta etelään sijaitseva Turun seutu. Siellä kylpyläpalveluita löytyy Naantalista, Ruissalosta ja aivan Turun keskustan kupeesta. Naantalin ja Ruissalon kylpylähotellit sopivat etenkin todella kovaa tasoa ja upeita maisemia kaipaaville; Turun keskustan vaihtoehto on puolestaan etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kaikista niistä on helppo pääsy myös Turun ravintoloihin, kauppoihin ja nähtävyyksille.

Rauman kylpylähotellit – miten pääsen perille?

Raumalle pääsee helpoiten joko bussilla tai omalla autolla. Ensin mainittuja liikennöi kaupunkiin jokseenkin kaikkialta Suomesta, ja mikä parasta, lippuhinnat ovat todella edullisia. Raumalta katsoen lähimmät lentokentät sijaitsevat Porissa ja Turussa. Jos valitset Rauman kylpylähotellien sijaan Porissa tai Turussa sijaitsevan vaihtoehdon, niihin pääset edellä mainitusta johtuen helpoiten lentäen. Toiseksi parhaat vaihtoehdot ovat juna (Turku) ja bussi (Pori).

Enemmän vaihtoehtoja matkalle