Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rovaniemen Kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Rovaniemen Kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Rovaniemen Kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Rovaniemen Kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Rovaniemen Kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rovaniemen Kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rovaniemen Kirkko lähellä kohdetta Rovaniemen Kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Rovaniemen Kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 67 majoitusliikettä kohteen Rovaniemen Kirkko lähellä
Arctic Light Hotel 117 €
Arctic Light Hotel

Arctic Light Hotel

Valtakatu 18, Rovaniemi
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Rovaniemi City
  Scandic Rovaniemi City

  Scandic Rovaniemi City

  Koskikatu 23, Rovaniemi
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Pohjanhovi
   Scandic Pohjanhovi

   Scandic Pohjanhovi

   Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Santa's Hotel Santa Claus 126 €
    Santa's Hotel Santa Claus

    Santa's Hotel Santa Claus

    Korkalonkatu 29, Rovaniemi
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arctic TreeHouse Hotel 340 €
     Arctic TreeHouse Hotel

     Arctic TreeHouse Hotel

     Tarvantie 3, Rovaniemi
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      SantaPark on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Ounasvaara ja Lappia-talo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Arktikum ja Lordi-aukio ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hotel Aakenus 72 €
      Hotel Aakenus

      Hotel Aakenus

      Koskikatu 47, Rovaniemi
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Arktikum, Lappia-talo ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kotimaailma Apartments Rovaniemi
       Kotimaailma Apartments Rovaniemi

       Kotimaailma Apartments Rovaniemi

       Ruokasenkatu 12, Rovaniemi, Lappi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

        Koskikatu 4, Rovaniemi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.