Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rovaniemi Local History Museum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Rovaniemi Local History Museum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Rovaniemi Local History Museum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Rovaniemi Local History Museum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Rovaniemi Local History Museum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rovaniemi Local History Museum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rovaniemi Local History Museum lähellä kohdetta Rovaniemi Local History Museum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Rovaniemi Local History Museum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 64 majoitusliikettä kohteen Rovaniemi Local History Museum lähellä
Arctic City Hotel 130 €
Arctic City Hotel

Arctic City Hotel

Pekankatu 9, Rovaniemi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Pohjanhovi 129 €
  Scandic Pohjanhovi

  Scandic Pohjanhovi

  Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Rovaniemi City 159 €
   Scandic Rovaniemi City

   Scandic Rovaniemi City

   Koskikatu 23, Rovaniemi
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arctic Light Hotel 164 €
    Arctic Light Hotel

    Arctic Light Hotel

    Valtakatu 18, Rovaniemi
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Santa's Hotel Rudolf 59 €
     Santa's Hotel Rudolf

     Santa's Hotel Rudolf

     Koskikatu 41-43, Rovaniemi
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Arktikum, Lappia-talo ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Aakenus 95 €
      Hotel Aakenus

      Hotel Aakenus

      Koskikatu 47, Rovaniemi
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Arktikum, Lappia-talo ja Lordi-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kotimaailma Apartments Rovaniemi 115 €
       Kotimaailma Apartments Rovaniemi

       Kotimaailma Apartments Rovaniemi

       Rovakatu 7, Rovaniemi, Lappi
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arctic TreeHouse Hotel 368 €
        Arctic TreeHouse Hotel

        Arctic TreeHouse Hotel

        Tarvantie 3, Rovaniemi
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         SantaPark on 0,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Ounasvaara ja Lappia-talo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Arktikum ja Lordi-aukio ovat myös 10 kilometrin päässä.