Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rovaniemi Local History Museum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Rovaniemi Local History Museum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Rovaniemi Local History Museum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Rovaniemi Local History Museum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Rovaniemi Local History Museum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Rovaniemi Local History Museum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Rovaniemi Local History Museum lähellä kohdetta Rovaniemi Local History Museum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Rovaniemi Local History Museum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 56 majoitusliikettä kohteen Rovaniemi Local History Museum lähellä
Arctic City Hotel 84 €
Arctic City Hotel

Arctic City Hotel

Pekankatu 9, Rovaniemi
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Pohjanhovi 76 €
  Scandic Pohjanhovi

  Scandic Pohjanhovi

  Pohjanpuistikko 2, Rovaniemi
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Arctic Light Hotel 117 €
   Arctic Light Hotel

   Arctic Light Hotel

   Valtakatu 18, Rovaniemi
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Santasport Hostel 68 €
    Santasport Hostel

    Santasport Hostel

    Hiihtomajantie 2, Rovaniemi, Lappi
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ounasvaara, Arktikum ja Ethnografinen museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hostellista. Rovaniemi Local History Museum ja Lordi-aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Scandic Rovaniemi City 84 €
     Scandic Rovaniemi City

     Scandic Rovaniemi City

     Koskikatu 23, Rovaniemi
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Santa's Hotel Santa Claus 98 €
      Santa's Hotel Santa Claus

      Santa's Hotel Santa Claus

      Korkalonkatu 29, Rovaniemi
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lordi-aukio ja Arktikum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lappia-talo ja Lapin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

       HAAWE Boutique Apart Hotel 113 €
       HAAWE Boutique Apart Hotel

       HAAWE Boutique Apart Hotel

       22 Valtakatu, Rovaniemi
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 5 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi
        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

        Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

        Koskikatu 4, Rovaniemi
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lordi-aukio, Arktikum ja Lappia-talo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Lapin yliopisto ja Ounasvaara ovat myös 3 kilometrin päässä. Rovaniemen rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.