Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Royal Albert Hall

Tämä prinssi Albertille omistettu konserttisali houkuttelee sekä yleisöä että esiintyjiä kaikkialta maailmasta.

Royal Albert Hall on sekä arkkitehtuurinsa että kulttuurihistoriallisen merkityksensä vuoksi erityisen tärkeä rakennus Isossa-Britanniassa. Kuningatar Viktoria avasi sen vuonna 1871 kunnianosoituksena edesmenneelle puolisolleen prinssi Albertille.

Konserttitalon lasista ja teräksestä rakennettu kupolikatto kohoaa muita rakennuksia korkeammalle South Kensingtonin pohjoisessa kulmassa. Kulje rakennuksen ympäri ja katso sen yläosaa kiertävää friisiä, jossa on kuvattuna useita taiteen ja tieteen saavutuksia. Rakennuksen oli jo alun perin tarkoitus toimia monien erilaisten tapahtumien näyttämönä, ja nykyään siellä järjestetään vuosittain yli 350 tapahtumaa. Piditpä rapista, baletista tai komediasta, Royal Albert Hallin monipuolisesta iltaohjelmistosta löydät varmasti suosikkisi. Suunnittele kuitenkin hyvissä ajoin etukäteen, sillä konserttisalin 5 500 paikkaa myydään ympäri vuoden nopeasti loppuun.

Esiintyminen Royal Albert Hallissa merkitsee monille taiteilijoille uran kohokohtaa. Monet legendaariset yhtyeet ja artistit, kuten The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin ja Bob Dylan, ovat viihdyttäneet yleisöjään tässä loisteliaassa konserttisalissa.

Kesäisin voit kuunnella BBC:n Henry Wood Promenade Concert -konserttisarjan – The Promsin – konsertteja. Tämä kahdeksan viikkoa kestävä klassisen musiikin konserttisarja päättyy viimeisen illan ”The Last Night of the Proms” -tapahtumaan, joka televisioidaan kaikkialle maailmaan. Todelliset fanit voivat katsomon istumapaikan sijaan valita seisomapaikan läheltä orkesterisyvennystä.

Royal Albert Hallilla on myös suosittu musiikki- ja tiedekasvatusta edistävä ohjelma, jonka tapahtumat vaihtelevat koulukäynneistä erilaisiin yhteisöllisiin tapahtumiin. Voit osallistua tunnin kestävälle Front of House Tour -kierrokselle, jonka aikana saat nähdä, miten illan esitykseen valmistaudutaan. Kierroksella pääset tutustumaan esimerkiksi kuningattaren yksityistiloihin ja kuninkaallisille varattuihin lepotiloihin. Erityisesti lapset pitävät Victorian Experience Tour -kierroksesta, jonka kaksi historiallisiin asuihin pukeutunutta opasta johdattavat kuuntelijat halki konserttitalon yli 140-vuotisen historian.

Pohjakerroksen ollessa avoinna käy siellä sijaitsevissa näyttelytiloissa, joissa järjestetään vaihtuvia näyttelysarjoja valokuvataiteesta vesiväriteoksiin. Älä myöskään unohda itse prinssi Albertia esittävää pronssista patsasta, joka on osa suurta tien toisella puolella olevaa Albert Memorial -muistomerkkiä.

Royal Albert Hall sijaitsee South Kensingtonissa. Lähimmät metroasemat ovat High Street Kensington, South Kensington ja Knightsbridge.


Alueen Royal Albert Hall opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 332 majoitusliikettä kohteen Royal Albert Hall lähellä
Holiday Inn London-Kensington Forum 112 €
Holiday Inn London-Kensington Forum

Holiday Inn London-Kensington Forum

97 Cromwell Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Science Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Corus Hotel Hyde Park 127 €
  Corus Hotel Hyde Park

  Corus Hotel Hyde Park

  Lancaster Gate, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. Lancaster Gaten metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Paddingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Rembrandt 186 €
   The Rembrandt

   The Rembrandt

   11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hyde Park ja Kensington Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Copthorne Tara Hotel London Kensington 119 €
    Copthorne Tara Hotel London Kensington

    Copthorne Tara Hotel London Kensington

    Scarsdale Place, Kensington, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street ja Kensington Gardens sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Earl's Courtin metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Thistle Kensington Gardens 112 €
     Thistle Kensington Gardens

     Thistle Kensington Gardens

     104 Bayswater Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Royal Albert Hall ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington 135 €
      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      Millennium Gloucester Hotel London Kensington

      4-18 Harrington Gardens, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Safestay London Kensington Holland Park 21 €
       Safestay London Kensington Holland Park

       Safestay London Kensington Holland Park

       Holland Walk, Kensington, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kensington High Street, Kensington Gardens ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 3 kilometrin päässä. High Street Kensingtonin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Holland Parkin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Central Park Hotel 85 €
        Central Park Hotel

        Central Park Hotel

        49/67 Queensborough Terrace, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kensington Gardens, Hyde Park ja Kensingtonin palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensington High Street ja Royal Albert Hall ovat myös 2 kilometrin päässä. Queenswayn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bayswaterin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.