Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Royal Albert Hall

Tämä prinssi Albertille omistettu konserttisali houkuttelee sekä yleisöä että esiintyjiä kaikkialta maailmasta.

Royal Albert Hall on sekä arkkitehtuurinsa että kulttuurihistoriallisen merkityksensä vuoksi erityisen tärkeä rakennus Isossa-Britanniassa. Kuningatar Viktoria avasi sen vuonna 1871 kunnianosoituksena edesmenneelle puolisolleen prinssi Albertille.

Konserttitalon lasista ja teräksestä rakennettu kupolikatto kohoaa muita rakennuksia korkeammalle South Kensingtonin pohjoisessa kulmassa. Kulje rakennuksen ympäri ja katso sen yläosaa kiertävää friisiä, jossa on kuvattuna useita taiteen ja tieteen saavutuksia. Rakennuksen oli jo alun perin tarkoitus toimia monien erilaisten tapahtumien näyttämönä, ja nykyään siellä järjestetään vuosittain yli 350 tapahtumaa. Piditpä rapista, baletista tai komediasta, Royal Albert Hallin monipuolisesta iltaohjelmistosta löydät varmasti suosikkisi. Suunnittele kuitenkin hyvissä ajoin etukäteen, sillä konserttisalin 5 500 paikkaa myydään ympäri vuoden nopeasti loppuun.

Esiintyminen Royal Albert Hallissa merkitsee monille taiteilijoille uran kohokohtaa. Monet legendaariset yhtyeet ja artistit, kuten The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin ja Bob Dylan, ovat viihdyttäneet yleisöjään tässä loisteliaassa konserttisalissa.

Kesäisin voit kuunnella BBC:n Henry Wood Promenade Concert -konserttisarjan – The Promsin – konsertteja. Tämä kahdeksan viikkoa kestävä klassisen musiikin konserttisarja päättyy viimeisen illan ”The Last Night of the Proms” -tapahtumaan, joka televisioidaan kaikkialle maailmaan. Todelliset fanit voivat katsomon istumapaikan sijaan valita seisomapaikan läheltä orkesterisyvennystä.

Royal Albert Hallilla on myös suosittu musiikki- ja tiedekasvatusta edistävä ohjelma, jonka tapahtumat vaihtelevat koulukäynneistä erilaisiin yhteisöllisiin tapahtumiin. Voit osallistua tunnin kestävälle Front of House Tour -kierrokselle, jonka aikana saat nähdä, miten illan esitykseen valmistaudutaan. Kierroksella pääset tutustumaan esimerkiksi kuningattaren yksityistiloihin ja kuninkaallisille varattuihin lepotiloihin. Erityisesti lapset pitävät Victorian Experience Tour -kierroksesta, jonka kaksi historiallisiin asuihin pukeutunutta opasta johdattavat kuuntelijat halki konserttitalon yli 140-vuotisen historian.

Pohjakerroksen ollessa avoinna käy siellä sijaitsevissa näyttelytiloissa, joissa järjestetään vaihtuvia näyttelysarjoja valokuvataiteesta vesiväriteoksiin. Älä myöskään unohda itse prinssi Albertia esittävää pronssista patsasta, joka on osa suurta tien toisella puolella olevaa Albert Memorial -muistomerkkiä.

Royal Albert Hall sijaitsee South Kensingtonissa. Lähimmät metroasemat ovat High Street Kensington, South Kensington ja Knightsbridge.


Alueen Royal Albert Hall opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 348 majoitusliikettä kohteen Royal Albert Hall lähellä
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel 39 €
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Natural History Museum, Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Imperial College London ja Kensington Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Merit Kensington Hotel 48 €
  Merit Kensington Hotel

  Merit Kensington Hotel

  12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Exhibitionist Hotel
   The Exhibitionist Hotel

   The Exhibitionist Hotel

   8-10 Queensberry Place, South Kensington, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Natural History Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal Albert Hall ja Harrods ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gloucester Roadin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Brit Hotels London Court 52 €
    Brit Hotels London Court

    Brit Hotels London Court

    194-196 Earls Court Road, Lontoo, Englanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kensington High Street, Natural History Museum ja Kensington Gardens sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Victoria and Albert Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park
     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

     Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

     Prince Consort Road, Lontoo, Englanti
       
      1.0 kautta 5.0 Tähteä

      Royal Albert Hall, Kensington Gardens ja Imperial College London sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kensington High Street ja Hyde Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Beit Hall (Campus Accommodation)
      Beit Hall (Campus Accommodation)

      Beit Hall (Campus Accommodation)

      2 Prince Consort Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Royal Albert Hall, Hyde Park ja Science Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       47 Princess Gate
       47 Princess Gate

       47 Princess Gate

       47 Princess Gate, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan loma-asunnon lähellä sijaitsee Royal Albert Hall, Hyde Park ja Kensington Gardens. Imperial College London ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Knightsbridgen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Rembrandt 122 €
        The Rembrandt

        The Rembrandt

        11 Thurloe Place, Kensington, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Imperial College London ja Harrods ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.