Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Royal Albert Hall

Tämä prinssi Albertille omistettu konserttisali houkuttelee sekä yleisöä että esiintyjiä kaikkialta maailmasta.

Royal Albert Hall on sekä arkkitehtuurinsa että kulttuurihistoriallisen merkityksensä vuoksi erityisen tärkeä rakennus Isossa-Britanniassa. Kuningatar Viktoria avasi sen vuonna 1871 kunnianosoituksena edesmenneelle puolisolleen prinssi Albertille.

Konserttitalon lasista ja teräksestä rakennettu kupolikatto kohoaa muita rakennuksia korkeammalle South Kensingtonin pohjoisessa kulmassa. Kulje rakennuksen ympäri ja katso sen yläosaa kiertävää friisiä, jossa on kuvattuna useita taiteen ja tieteen saavutuksia. Rakennuksen oli jo alun perin tarkoitus toimia monien erilaisten tapahtumien näyttämönä, ja nykyään siellä järjestetään vuosittain yli 350 tapahtumaa. Piditpä rapista, baletista tai komediasta, Royal Albert Hallin monipuolisesta iltaohjelmistosta löydät varmasti suosikkisi. Suunnittele kuitenkin hyvissä ajoin etukäteen, sillä konserttisalin 5 500 paikkaa myydään ympäri vuoden nopeasti loppuun.

Esiintyminen Royal Albert Hallissa merkitsee monille taiteilijoille uran kohokohtaa. Monet legendaariset yhtyeet ja artistit, kuten The Beatles, The Rolling Stones, Led Zeppelin ja Bob Dylan, ovat viihdyttäneet yleisöjään tässä loisteliaassa konserttisalissa.

Kesäisin voit kuunnella BBC:n Henry Wood Promenade Concert -konserttisarjan – The Promsin – konsertteja. Tämä kahdeksan viikkoa kestävä klassisen musiikin konserttisarja päättyy viimeisen illan ”The Last Night of the Proms” -tapahtumaan, joka televisioidaan kaikkialle maailmaan. Todelliset fanit voivat katsomon istumapaikan sijaan valita seisomapaikan läheltä orkesterisyvennystä.

Royal Albert Hallilla on myös suosittu musiikki- ja tiedekasvatusta edistävä ohjelma, jonka tapahtumat vaihtelevat koulukäynneistä erilaisiin yhteisöllisiin tapahtumiin. Voit osallistua tunnin kestävälle Front of House Tour -kierrokselle, jonka aikana saat nähdä, miten illan esitykseen valmistaudutaan. Kierroksella pääset tutustumaan esimerkiksi kuningattaren yksityistiloihin ja kuninkaallisille varattuihin lepotiloihin. Erityisesti lapset pitävät Victorian Experience Tour -kierroksesta, jonka kaksi historiallisiin asuihin pukeutunutta opasta johdattavat kuuntelijat halki konserttitalon yli 140-vuotisen historian.

Pohjakerroksen ollessa avoinna käy siellä sijaitsevissa näyttelytiloissa, joissa järjestetään vaihtuvia näyttelysarjoja valokuvataiteesta vesiväriteoksiin. Älä myöskään unohda itse prinssi Albertia esittävää pronssista patsasta, joka on osa suurta tien toisella puolella olevaa Albert Memorial -muistomerkkiä.

Royal Albert Hall sijaitsee South Kensingtonissa. Lähimmät metroasemat ovat High Street Kensington, South Kensington ja Knightsbridge.


Alueen Royal Albert Hall opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 671 majoitusliikettä kohteen Royal Albert Hall lähellä
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel
MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

MEININGER Hotel London Hyde Park - Hostel

Baden-Powell House, 65-67 Queens Gate, Lontoo, Englanti
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cromwell Road ja Natural History Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Victoria and Albert Museum ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eden Plaza Kensington Hotel 39 €
  Eden Plaza Kensington Hotel

  Eden Plaza Kensington Hotel

  68-69 Queens Gate, South Kensington, Lontoo, Englanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Natural History Museum, Science Museum ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Harrods ovat myös 2 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja South Kensingtonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Merit Kensington Hotel 90 €
   Merit Kensington Hotel

   Merit Kensington Hotel

   12 Penywern Road, Earls Court, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stamford Bridge Stadium on 2 kilometrin ja Hyde Park on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Piccadilly Circus ovat myös 10 kilometrin päässä. Earl's Courtin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja West Bromptonin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park
    Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

    Royal College of Music, Beit Hall, Hyde Park

    Prince Consort Road, Lontoo, Englanti
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Royal Albert Hall, Kensington Gardens ja Imperial College London sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Kensington High Street ja Hyde Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Beit Hall (Campus Accommodation)
     Beit Hall (Campus Accommodation)

     Beit Hall (Campus Accommodation)

     2 Prince Consort Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Royal Albert Hall, Hyde Park ja Science Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Victoria and Albert Museum ja Natural History Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      47 Princess Gate
      47 Princess Gate

      47 Princess Gate

      47 Princess Gate, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan loma-asunnon lähellä sijaitsee Royal Albert Hall, Hyde Park ja Kensington Gardens. Imperial College London ja Kensington High Street ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Knightsbridgen metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Gore London – Starhotels Collezione
       The Gore London – Starhotels Collezione

       The Gore London – Starhotels Collezione

       190 Queen's Gate, Kensington, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Royal Albert Hall, Hyde Park ja Imperial College London sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Kensingtonin palatsi sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Gloucester Roadin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja South Kensingtonin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        South Kensington Britain's Great Museums
        South Kensington Britain's Great Museums

        South Kensington Britain's Great Museums

        44 Princes Gate, Montrose House, Flat 9, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Imperial College London ja Royal Albert Hall sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Kensington Gardens ja Hyde Park ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. South Kensingtonin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gloucester Roadin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.