Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rundetårn

Vieraile Euroopan vanhimpiin kuuluvassa yhä käytössä olevassa tähtitornissa, joka on nykyisin myös kulttuurikeskus ja hyvä paikka tarkastella Kööpenhaminaa yläilmoista käsin.

Kööpenhaminan kävelykeskustan yläpuolelle nouseva ikoninen 1600-luvun tähtitorni on nimeltään Rundetårn (”pyöreä torni”). Kiipeä sen huipulle, jossa voit nauttia esteettömistä kaupunkinäkymistä, tai liity aloittelevien tähtitieteilijöiden joukkoon katselemaan tähtiä. Rundetårnissa on myös galleria, konserttisali ja jopa viehättävä kirkko.

Kristian IV:n johdolla 1600-luvun alussa rakennettu Rundetårn on yhä yksi kaupungin merkittävimmistä rakennuksista. Se oli aikoinaan Kööpenhaminan yliopiston tähtitieteen tutkimuslaitos, mutta nykyisin se on kaikille avoin kulttuurikeskus.

Tornin sisätilojen keskellä olevan pylvään ympärille kietoutuva jyrkkä ramppi on upea esimerkki aikoinaan edistyksellisestä arkkitehtuurista. Kapua huipulle ja ihaile matkan varrella olevien taukopaikkojen hienoja näyttelyjä.

Nousun puolivälissä on kirjastosali, joka toimii kulttuurikeskuksena. Tutustu nykytaiteen, tieteen ihmeiden ja paikallisten opiskelijoiden töiden näyttelyihin. Paikka toimii myös konserttisalina. Tässä erityislaatuisessa ympäristössä voit kuunnella joka viikko paikallista jazzia, klassista tai folk-musiikkia.

Jatka rampin kiipeämistä näköalatasanteelle, joka sijaitsee 34 metrin korkeudella kadun yläpuolella. Voit ostaa virvokkeita kioskista, istua alas penkille ja tarkkailla etäällä näkyvän idyllisen sataman elämää. 

Kapeat ja jyrkät portaat johtavat tähtitorniin. Kesällä tähtitorniin vai tavallisesti tulla sunnuntai-iltapäivisin tarkkailemaan aurinkoa aurinkokaukoputkella. Aloittelevat tähtitieteilijät voivat myös vierailla tähtitornissa tiettyinä iltoina tarkkailemassa tähtiä ja oppimassa lisää kaukaisista tähtikuvioista. Tarkista lisätiedot Rundetårnin verkkosivuilta.

Rundetårn sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee parhaiten pyöräillen tai kävellen. Lähellä sijaitsee myös Nørreportin metroasema, ja aseman ympärillä on rajoitetusti maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Rundetårn on avoinna joka päivä maaliskuusta lokakuuhun. Kesällä Rundetårn on auki hieman pidempään illalla. Sisäänpääsystä peritään pieni sisäänpääsymaksu. Tornissa ei ole hissiä.


Alueen Rundetårn opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 364 majoitusliikettä kohteen Rundetårn lähellä
Tivoli Hotel 160 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 94 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Imperial Hotel 151 €
   Imperial Hotel

   Imperial Hotel

   Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Square 153 €
    The Square

    The Square

    Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 94 €
     Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

     Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

     Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Christiansborgin linna ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      CABINN Copenhagen
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 113 €
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Amager Boulevard 70, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vor Frelsers Kirke ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Urban House Copenhagen by MEININGER 97 €
        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Urban House Copenhagen by MEININGER

        Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.