Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

SKHLM Skärholmen Centrum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta SKHLM Skärholmen Centrum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä SKHLM Skärholmen Centrum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen SKHLM Skärholmen Centrum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen SKHLM Skärholmen Centrum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen SKHLM Skärholmen Centrum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa SKHLM Skärholmen Centrum lähellä kohdetta SKHLM Skärholmen Centrum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä SKHLM Skärholmen Centrum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 481 majoitusliikettä kohteen SKHLM Skärholmen Centrum lähellä
Scandic Skärholmen 115 €
Scandic Skärholmen

Scandic Skärholmen

Oxholmsgrand 2, Skärholmen
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Globen sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Kungens Kurva 111 €
  Scandic Kungens Kurva

  Scandic Kungens Kurva

  Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Globen sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sätran metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Optima Apartments Skärholmen
   Optima Apartments Skärholmen

   Optima Apartments Skärholmen

   1 Måsholmstorget, Skärholmen
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stockholmsmässanin messukeskus, Flottsbron ulkoilualue ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Globen ja Tele2 Arena ovat myös 15 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotell Dialog 47 €
    Hotell Dialog

    Hotell Dialog

    Dialoggatan 1, Segeltorp, Kungens Kurva
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stockholmsmässanin messukeskus, Flottsbron ulkoilualue ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat 10 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Globen ja Tele2 Arena ovat myös 15 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårby Gårdin T-Bana-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sätra
     Hotel Sätra

     Hotel Sätra

     Kungssätravägen 33, Sätra, Skärholmen
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stockholmsmässanin messukeskus, Globen ja Tele2 Arena ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hostellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Skinnarvikin puisto ovat myös 15 kilometrin päässä. Sätran metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Skärholmenin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bredängs Vandrarhem 58 €
      Bredängs Vandrarhem

      Bredängs Vandrarhem

      Stora Sällskapets väg 51, Skärholmen
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stockholmsmässanin messukeskus, Globen ja Tele2 Arena ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Skinnarvikin puisto ovat myös 15 kilometrin päässä. Bredängin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sätran metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Good Morning+ Hägersten
       Good Morning+ Hägersten

       Good Morning+ Hägersten

       Vastertorpsvagen 131, Hägersten
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Stockholmsmässanin messukeskus on 4,6 kilometrin sijaitsee 5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Skinnarvikin puisto ja Tantolundenin puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Mariatorget ja Hovet-areena ovat myös 10 kilometrin päässä. Västertorpin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fruängenin T-Bana-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cabin Vieressä Drottningholmsvägen
        Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

        Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

        Kunghshatt, Stockholm, Drottningholm, Tukholman lääni
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kiinalainen paviljonki on 2,6 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Drottningholmin linna (Drottningholms slott) ja Mall of Scandinavia sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Solvallan ravirata ja Friends Arena ovat myös 15 kilometrin päässä.