Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

SKHLM Skärholmen Centrum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta SKHLM Skärholmen Centrum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä SKHLM Skärholmen Centrum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen SKHLM Skärholmen Centrum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen SKHLM Skärholmen Centrum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen SKHLM Skärholmen Centrum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa SKHLM Skärholmen Centrum lähellä kohdetta SKHLM Skärholmen Centrum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä SKHLM Skärholmen Centrum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 454 majoitusliikettä kohteen SKHLM Skärholmen Centrum lähellä
Scandic Skärholmen 85 €
Scandic Skärholmen

Scandic Skärholmen

Oxholmsgrand 2, Skärholmen
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Globen sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Optima Apartments Skärholmen
  Optima Apartments Skärholmen

  Optima Apartments Skärholmen

  1 Måsholmstorget, Skärholmen
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   SKHLM Skärholmen Centrum ja Heron Cityn viihdekeskus 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat myös 10 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårbergin T-Bana-asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Dialog 43 €
   Hotell Dialog

   Hotell Dialog

   Dialoggatan 1, Segeltorp, Kungens Kurva
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Heron Cityn viihdekeskus ja SKHLM Skärholmen Centrum 2 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ovat myös 10 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vårby Gårdin T-Bana-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Kungens Kurva 78 €
    Scandic Kungens Kurva

    Scandic Kungens Kurva

    Ekgårdsvägen 2, Kungens Kurva
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Stockholmsmässanin messukeskus, Tele2 Arena ja Globen sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 20 kilometrin päässä. Skärholmenin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sätran metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sätra
     Hotel Sätra

     Hotel Sätra

     Kungssätravägen 33, Sätra, Skärholmen
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      SKHLM Skärholmen Centrum on 2,1 kilometrin ja Heron Cityn viihdekeskus on 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Globen ovat myös 15 kilometrin päässä. Sätran metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Skärholmenin metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Good Morning+ Hägersten 68 €
      Good Morning+ Hägersten

      Good Morning+ Hägersten

      Vastertorpsvagen 131, Hägersten
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       SKHLM Skärholmen Centrum on 3,9 kilometrin ja Stockholmsmässanin messukeskus on 4,6 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Heron Cityn viihdekeskus sijaitsee 4 kilometrin päässä. Västertorpin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fruängenin T-Bana-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cabin Vieressä Drottningholmsvägen
       Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

       Cabin Vieressä Drottningholmsvägen

       Kunghshatt, Stockholm, Drottningholm, Tukholman lääni
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kiinalainen paviljonki on 2,6 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) on 4,4 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta mökistä. Solvallan ravirata ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Slagsta Gate Hotell 62 €
        Slagsta Gate Hotell

        Slagsta Gate Hotell

        1 Fågelviksvägen, Norsborg, Stockholms län
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Heron Cityn viihdekeskus, SKHLM Skärholmen Centrum ja Flottsbron ulkoilualue 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Karoliininen yliopistosairaala (Karolinska Universitetssjukhuset) ja Stockholmsmässanin messukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Fittjan metroasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Masmon metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.