Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Safa-puisto

Nauti Dubain suuresta puistosta, joka on tunnettu luonnostaan, urheilumahdollisuuksistaan ja lasten nähtävyyksistään, kuten maailmanpyörästä ja törmäilyautoista. 

Safa-puiston nurmikot, istutukset, vesiputoukset ja yli 200 lintulajia tekevät puistosta yhden Dubain viehättävimmistä viheralueista. 64 hehtaarin suuruinen puisto on myös kaupungin suurimpia. Safa-puisto tarjoaa jotain kaikille perheenjäsenille urheilumahdollisuuksista pelikenttiin, piknikalueisiin, lasten leikkipuistoihin ja tivoliin.

Aktiiviseksi olonsa tuntevat voivat pelata lentopalloa ja jalkapalloa nurmikolla. Lähde lenkille miellyttävällä alustalla puiston ympäri kulkevalle lenkkipolulle tai kuntoile kuntosalilla. Puistossa on myös tenniskenttiä ja koripallokenttä. 

Jos et halua kävellä, voit kierrellä puiston mailla vuokratulla polkupyörällä tai kiivetä pikkujunan kyytiin pienestä maksusta. Juna kulkee ympyrän muotoisella reitillä, jonka varrella on yhdeksän asemaa. Pysähdy japanilaisessa ja kiinalaisessa puutarhassa ihailemassa kasveja, vesilähteitä ja koristeita.

Sukella pensasaidoista rakennettuun labyrinttiin ja yritä löytää tiesi ulos. Valitse yksi puiston kolmesta lammesta ja kävele sen ympäri tai vuokraa polkuvene, jolla voit seilata suurimman järven poikki.

Lapset rakastavat leikkialuetta, jossa on valtava trampoliini, maailmanpyörä ja törmäilyautoja. Puistossa on myös pieni liikennepuisto, jossa lapset voivat ajaa sähköautoilla tätä tarkoitusta varten rakennetuilla teillä, joilla on liikennevaloja ja tiekylttejä. Pienempiä lapsia varten ympäri puistoa on keinuja ja liukumäkiä.

Innokkaiden lintubongareiden kannattaa ottaa mukaan kiikarit, sillä puistossa on bongattu yli 200 paikallista ja muuttolintuihin kuuluvaa lintulajia. Niiden joukossa on papukaijoja, hanhia, kuningaskalastajia, sepelkyyhkyjä ja kerttuja.

Safa-puisto on avoinna joka päivä varhaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, ja puistoon on maksettava pieni sisäänpääsymaksu. Palveluihin kuuluu myös piknik- ja grillausalueita sekä monia kahviloita.

Puisto sijaitsee 12 kilometrin päässä Dubain keskustasta Dubain läpi kulkevan suurimman Sheikh Zayed Road ‑moottoritien varrella. Pysäköinti on maksullinen. Lähin metroasema on punaisen linjan asema Business Bay, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä puistosta.


Alueen Safa-puisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 936 majoitusliikettä kohteen Safa-puisto lähellä
JW Marriott Marquis Hotel Dubai 103 €
JW Marriott Marquis Hotel Dubai

JW Marriott Marquis Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road, Business Bay, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai Water Canal -kanava, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Fountain sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Safa-puisto ja Dubai Opera ovat myös 3 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton 120 €
  V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

  V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

  Sheikh Zayed Road, Al Habtoor City, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Burj Khalifa (rakennus), Dubai Opera ja City Walk -ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Dubai Mall ja Alserkal Avenuen taidegalleriat ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Hilton Dubai Al Habtoor City 115 €
   Hilton Dubai Al Habtoor City

   Hilton Dubai Al Habtoor City

   Al Habtoor City, Sheikh Zayed Road, Dubai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Safa-puisto ja Boxpark-ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Opera ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Habtoor Palace Dubai, LXR Hotels & Resorts 202 €
    Habtoor Palace Dubai, LXR Hotels & Resorts

    Habtoor Palace Dubai, LXR Hotels & Resorts

    Al Habtoor City, Sheikh Zayed Road, PO Box 124405, Dubai
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Burj Khalifa (rakennus), Dubai Mall ja Ski Dubai (hiihtokeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Mall of the Emirates ja Dubain poukama ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Holiday Inn Express Dubai Safa Park 39 €
     Holiday Inn Express Dubai Safa Park

     Holiday Inn Express Dubai Safa Park

     Al Wasl District, Dubai
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Burj Khalifa (rakennus), Dubai Mall ja Dubai Fountain sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Dubai International Convention and Exhibition Centre (kokous- ja messukeskus) sijaitsee 9,6 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Taj Dubai 127 €
      Taj Dubai

      Taj Dubai

      Burj Khalifa Street, Dubai
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dubai Opera, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Fountain sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubai Mall ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Oberoi 120 €
       The Oberoi

       The Oberoi

       The Oberoi Centre, Business Bay, Dubai
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubai Opera, Burj Khalifa (rakennus) ja Dubai Fountain sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Dubai Mall ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha ovat myös 3 kilometrin päässä. Business Bayn metroasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Burj Khalifa – Dubai Mallin metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        DHH - Al Wasl 5
        DHH - Al Wasl 5

        DHH - Al Wasl 5

        Al Wasl 5, Dubai
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Safa-puisto on 2,5 kilometrin ja Kite Beach (ranta) on 3,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. The Green Planet Dubain eläinpuisto ja Dubai International Art Centre (taidekeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.