Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

San Francescon kirkko

Käy täynnä taideaarteita olevassa ikivanhassa kirkossa ja erilaisia arkkitehtonisia tyylisuuntauksia yhdistelevässä viereisessä luostarissa.

San Francescon kirkon valkoinen stukkorappaus ja modernin näköinen julkisivu kätkevät sisäänsä ikivanhan rakennuksen. Sorrenton suojeluspyhimyksen Pyhän Antoniuksen 700-luvun ensimmäisellä puoliskolla perustama rukoushuone oli alun perin yksityinen hartauspaikka. Fransiskaanimunkit tekivät siitä kirkon 1300-luvulla. Kirkko rakennettiin uudelleen vuonna 1926.

Se ei ole ulkoa yhtä koristeellinen kuin jotkut muut Sorrenton kirkot, mutta sen kauneus piilee hienoissa yksityiskohdissa. Niitä ovat esimerkiksi perisynnittömänä siinnyttä Neitsyt Mariaa esittävä patsas rakennuksen päällä ja 1500-luvulta peräisin oleva puinen ovi.

Kirkon sisällä voit ihailla taiteellisia freskoja. Tutkiskele myös sivukappeleiden muita taideteoksia, joita ovat esimerkiksi maalaukset, Pyhää Franciscusta esittävä puupatsas ja krusifiksi. Ihaile keskilaivan holvikattoa ja barokkityylisiä stukkokoristeita.

Kävele kirkon viereisen luostarin sisäpihan ympäri ja ihaile holvikaarten ympäri ja ylös kivipilareita pitkin kiemurtelevia koristepuita ja ‑kasveja. Luostari toimii yhä fransiskaanimunkkien asuntolana. Rakennus on entisöity useita kertoja vuosisatojen saatossa, ja kukin aikakausi on jättänyt siihen jälkensä. Tutkiskele erilaisten arkkitehtonisten tyylisuuntausten sekoitusta, jossa on goottilaisia, renessanssityylisiä ja arabialaisia vaikutteita.

Nauti kaikessa rauhassa tyynestä ympäristöstä. Katso kirkon portin ulkopuolelle kiinnitetyt ilmoitukset kirkon tapahtumista. Kirkossa järjestetään monia paikallisia tapahtumia. Kesäkuukausina luostarissa järjestetään useita maksuttomia taidenäyttelyjä, ja iltaisin kirkossa on usein klassisen musiikin konsertteja. Lauantai-illan messu pidetään usein englanniksi.

Lähellä Villa Comunalen puistoa sijaitsevalle kirkolle ja luostarille kävelee vain viidessä minuutissa Piazza Tasson aukiolta.

San Francescon kirkko on avoinna joka päivä varhaisiltaan asti, mutta se suljetaan tunniksi lounasaikaan. Kirkkoon on ilmainen sisäänpääsy.


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 056 majoitusliikettä kohteen San Francescon kirkko lähellä
Continental 126 €
Continental

Continental

Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sorrento Peninsula ja Sorrento Lift ovat vain muutaman askeleen päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Marina Granden ranta ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Admiral 89 €
  Hotel Admiral

  Hotel Admiral

  via Marina Grande 218, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula ja Marina Granden ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Piazza Tasso ja Sorrento Lift ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hotel Europa Palace 148 €
   Grand Hotel Europa Palace

   Grand Hotel Europa Palace

   Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Sorrento Lift ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bellevue Syrene 490 €
    Bellevue Syrene

    Bellevue Syrene

    P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula ja Sorrento Lift ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Marina Granden ranta ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maison La Minervetta 350 €
     Maison La Minervetta

     Maison La Minervetta

     Via Capo, 25, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula ja Marina Granden ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Tasso ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Plaza 164 €
      Hotel Plaza

      Hotel Plaza

      via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Sorrento Lift ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja S. Agnello on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sorrento Flats 99 €
       Sorrento Flats

       Sorrento Flats

       Via Accademia 16, Sorrento
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Sorrento Lift sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä majatalosta. Piazza Tasso ja Corso, Italia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Sorrento City 79 €
        Hotel Sorrento City

        Hotel Sorrento City

        Corso Italia, 221, Sorrento, NA
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sorrento Peninsula ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.