Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Francescon kirkko

Käy täynnä taideaarteita olevassa ikivanhassa kirkossa ja erilaisia arkkitehtonisia tyylisuuntauksia yhdistelevässä viereisessä luostarissa.

San Francescon kirkon valkoinen stukkorappaus ja modernin näköinen julkisivu kätkevät sisäänsä ikivanhan rakennuksen. Sorrenton suojeluspyhimyksen Pyhän Antoniuksen 700-luvun ensimmäisellä puoliskolla perustama rukoushuone oli alun perin yksityinen hartauspaikka. Fransiskaanimunkit tekivät siitä kirkon 1300-luvulla. Kirkko rakennettiin uudelleen vuonna 1926.

Se ei ole ulkoa yhtä koristeellinen kuin jotkut muut Sorrenton kirkot, mutta sen kauneus piilee hienoissa yksityiskohdissa. Niitä ovat esimerkiksi perisynnittömänä siinnyttä Neitsyt Mariaa esittävä patsas rakennuksen päällä ja 1500-luvulta peräisin oleva puinen ovi.

Kirkon sisällä voit ihailla taiteellisia freskoja. Tutkiskele myös sivukappeleiden muita taideteoksia, joita ovat esimerkiksi maalaukset, Pyhää Franciscusta esittävä puupatsas ja krusifiksi. Ihaile keskilaivan holvikattoa ja barokkityylisiä stukkokoristeita.

Kävele kirkon viereisen luostarin sisäpihan ympäri ja ihaile holvikaarten ympäri ja ylös kivipilareita pitkin kiemurtelevia koristepuita ja ‑kasveja. Luostari toimii yhä fransiskaanimunkkien asuntolana. Rakennus on entisöity useita kertoja vuosisatojen saatossa, ja kukin aikakausi on jättänyt siihen jälkensä. Tutkiskele erilaisten arkkitehtonisten tyylisuuntausten sekoitusta, jossa on goottilaisia, renessanssityylisiä ja arabialaisia vaikutteita.

Nauti kaikessa rauhassa tyynestä ympäristöstä. Katso kirkon portin ulkopuolelle kiinnitetyt ilmoitukset kirkon tapahtumista. Kirkossa järjestetään monia paikallisia tapahtumia. Kesäkuukausina luostarissa järjestetään useita maksuttomia taidenäyttelyjä, ja iltaisin kirkossa on usein klassisen musiikin konsertteja. Lauantai-illan messu pidetään usein englanniksi.

Lähellä Villa Comunalen puistoa sijaitsevalle kirkolle ja luostarille kävelee vain viidessä minuutissa Piazza Tasson aukiolta.

San Francescon kirkko on avoinna joka päivä varhaisiltaan asti, mutta se suljetaan tunniksi lounasaikaan. Kirkkoon on ilmainen sisäänpääsy.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 323 majoitusliikettä kohteen San Francescon kirkko lähellä
Grand Hotel Aminta 52 €
Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta

Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pompejin arkeologinen puisto on 28,1 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Europa Palace 104 €
  Grand Hotel Europa Palace

  Grand Hotel Europa Palace

  Via Correale, 34/36, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Antiche Mura 88 €
   Hotel Antiche Mura

   Hotel Antiche Mura

   Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Bellevue Syrene
    Bellevue Syrene

    Bellevue Syrene

    P.zza della Vittoria 5, Sorrento, NA
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Marina Granden ranta ja Piazza Tasso ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Plaza 95 €
     Hotel Plaza

     Hotel Plaza

     via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel La Favorita 184 €
      Grand Hotel La Favorita

      Grand Hotel La Favorita

      Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula ja Piazza Tasso sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marina Granden ranta ja Corso, Italia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Excelsior Vittoria 387 €
       Grand Hotel Excelsior Vittoria

       Grand Hotel Excelsior Vittoria

       Piazza Tasso 34, Sorrento, NA
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Regina Sorrento 84 €
        Hotel Regina Sorrento

        Hotel Regina Sorrento

        Via Marina Grande 10, Sorrento, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Baia di Ieranto on 12 kilometrin päässä tästä hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Herculaneumin arkeologinen alue sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.