Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

San JoséYhdysvallat

Pidätkö elävästä musiikista, urheilusta ja viihteestään valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi San José!

Tämä kohde on tunnettu elävästä musiikista ja museoista, sekä huippunähtävyyksistä kuten SAP Center at San Jose ja Winchester Mystery House (historiallinen rakennus).

Missä yöpyä kohteessa San José

Downtown San Jose, San José, Kalifornia, Yhdysvallat

Downtown San Jose

Kiehtovista museoista ja upeasta elävästä musiikista tunnettu Downtown San Jose tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten SAP Center at San Jose ja San Josen taidemuseo. Lisäksi San Fernandon raitiovaunupysäkki ja Convention Centerin raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Downtown San Jose
South San Jose, San José, Kalifornia, Yhdysvallat

South San Jose

Matkustajat pitävät kohteen South San Jose lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja sen suosituista nähtävyyksistä, kuten Santa Clara County Fairgrounds (messualue). Blossom Hill Station (VTA) ja Snellin raitiovaunupysäkki takaavat lisäksi, että kaupungin nähtävyyksiin on helppoa tutustua.

South San Jose
North San Jose, San José, Kalifornia, Yhdysvallat

North San Jose

Kohteessa North San Jose vieraillessasi kannattaa tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Samsung Semiconductor Inc ja San Jose Municipal Golf, ja läheiset Ciscon raitiovaunupysäkki ja Baypointen raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

North San Jose
Winchester Mystery House

West San Jose

Jos etsit mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja kohteessa West San Jose ja sen lähiseudulla, Winchester Mystery House (historiallinen rakennus) ja Santana Row Shopping Center (ostoskeskus) ovat vierailun arvoisia.

West San Jose
East San Jose, San José, Kalifornia, Yhdysvallat

East San Jose

Kohteessa East San Jose vieraillessasi kannattaa tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Raging Waters (vesipuisto) ja Lake Cunningham Park (virkistysalue), ja läheiset Aluna Rockin raitiovaunupysäkki ja McKeen raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

East San Jose
Evergreen, San José, Kalifornia, Yhdysvallat

Evergreen

Kohteessa Evergreen vieraillessasi kannattaa tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Raging Waters (vesipuisto) ja Montgomery Hill, ja läheiset Cottlen raitiovaunupysäkki ja Snellin raitiovaunupysäkki takaavat, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

Evergreen

Huippuhotellit kohteessa San José

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Aloft Santa Clara
Aloft Santa Clara
3 out of 5
510 America Center Ct, San José, CA
Hinta on 109 € per yö

Santa Clara Convention Center, Levi's Stadium ja California's Great America (huvipuisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Shoreline Amphitheatre ...

4.5/5Wonderful! (968 arvostelua)

"The hotel is modern, our room is clean and spacious. Staff are very nice in spite the services being minimal because of Covid. But every time we requestEd for something in our room, they do it and were very prompt about it. Location is also nice, price was very good. The only thing that bothered ..."…"

Arvosteltu 30.6.2020

Aloft Santa Clara
The Fairmont San Jose
The Fairmont San Jose
5 out of 5
170 S Market Street, San José, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 122 € per yö

San Jose Convention Center (messukeskus) ja San Jose State University (yliopisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. ...

4.3/5Excellent! (2,177 arvostelua)

"The staff and security are the best. They make you feel at home and are always fast to respond. The best hotel in Silicon Valley. #5starhotel"…"

Arvosteltu 6.7.2020

The Fairmont San Jose
Hyatt Place San Jose/Downtown
Hyatt Place San Jose/Downtown
3.5 out of 5
282 Almaden Blvd, San José, CA
Hinta on 122 € per yö

San Jose Center for the Performing Arts, San Jose Convention Center (messukeskus) ja San Jose Civic Auditorium (konserttihalli) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan ...

4/5Very Good! (1,002 arvostelua)
Clean and comfortable stay

"We had a nice room with bed, bathroom and a small lounge area. Location of the hotel was right in the downtown as the name suggests. Airplanes fly over the downtown and the noise they make might annoy some people. We're used to living in the city so this didn't bother us. Breakfast was okay but could ..."…"

Arvosteltu 11.7.2017

Hyatt Place San Jose/Downtown

Suositut vierailukohteet – San José

San Jose Convention Center
Kuva majoitusliikkeestä San Jose Convention Center

San Jose Convention Center

Käy matkasi aikana tarkistamassa, mitä tapahtumia järjestetään kohteessa San José sijaitsevassa suositussa kongressikeskuksessa San Jose Convention Center (messukeskus). Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Winchester Mystery House
Kuva majoitusliikkeestä Winchester Mystery House

Winchester Mystery House

Ota selvää kohteen Winchester Mystery House (historiallinen rakennus) historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen San José tunnetuimmista muistomerkeistä. Käy tutkimassa tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen upeaa elävää musiikkia ja kiehtovia museoita.

Santana Row Shopping Center
Kuva majoitusliikkeestä Santana Row Shopping Center

Santana Row Shopping Center

Lähde shoppailemaan kohteeseen Santana Row Shopping Center (ostoskeskus), joka on kohteessa San José sijaitseva tunnettu ostosalue. Ota osaa urheilutapahtumaan tai tutustu tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen vuoristonäköaloihin.

Children's Discovery Museum
Kuva majoitusliikkeestä Children's Discovery Museum

Children's Discovery Museum

Kiertele näyttelyitä kohteessa Children's Discovery Museum (museo), joka on kohteessa San José sijaitseva tunnettu museo. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

San Josen taidemuseo
Kuva majoitusliikkeestä San Josen taidemuseo

San Josen taidemuseo

Käy katsomassa näyttelyitä kohteessa San Josen taidemuseo, joka on kohteessa San José sijaitseva tunnettu museo. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Happy Hollow'n puisto ja eläintarha
Kuva majoitusliikkeestä Happy Hollow'n puisto ja eläintarha

Happy Hollow'n puisto ja eläintarha

Käy katsomassa sekä paikallisia että eksoottisia eläimiä kohteessa Happy Hollow'n puisto ja eläintarha, joka on yksi kohteen San José suosituimmista nähtävyyksistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Kohteen San José lähellä sijaitsevat kaupungit

Silicon Valley johon kuuluu sisäkuvat sekä yksi lapsi

Santa Clara

Hakone Gardens featuring puisto

Saratoga