Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Scaligerin linna

Kulje muurien päällä, kävele pitkin käytäviä ja kiipeä tämän Gardajärvellä Pohjois-Italiassa sijaitsevan ikivanhan linnoituksen torniin.

Scaligerin linna on 1200-luvulla rakennettu keskiaikainen linnoitus, joka on yksi parhaiten säilyneistä linnoista Italiassa. Muinaista linnaa ympäröi Gardajärvi, ja se sijaitsee Sirmionen kaupungin sisääntuloportilla.

Pääset kaupunkiin ja linnaan niemelle vievää kapeaa siltaa pitkin. Linnan sisälle kuljetaan nostosiltaa pitkin. Kävele laskuportin alta ja astu linnan sisäpihalle, jota ympäröivät neljä korkeaa seinää ja kolme kulmatornia.

Sisäpihalla on myös toinen torni, joka on 47 metriä korkea. Sen alla sijaitsevat linnan vankityrmät. Kiipeä portaita tornin huipulle, jotta saat hyvän käsityksen koko puolustuslinnakkeesta. Kun olet jälleen alhaalla, näet aiemmin paikalla sijainneen munkkiluostarin rauniot vankityrmiin vievän käytävän vieressä.

Kulje käytävää linnan lastauslaiturille, jonka historioitsijat arvelevat olevan rakennettu ennen 1400-lukua. Kivisen linnakkeen muita mielenkiintoisia paikkoja ovat pieni vartijan talo ja toinen sisäpiha, jota käytettiin ennen kaupungin asukkaiden lautatarhana. Palaa pääsisäpihalle ja kiipeä portaita ylös kävelemään sakaraharjaiselle muurille. Nauti korkealta paikalta avautuvista näköaloista lastauslaiturille ja järvelle kohti Monte Baldoa.

Kun kerran olet täällä, vieraile Sant’Anna della Roccan kirkossa, joka sijaitsee linnoituksen edessä. Sen ajatellaan olleen tänne sijoitettujen sotilaiden käytössä. Alttarin yllä on jäänne 1300-luvun seinämaalauksesta ja kiveen maalattu Neitsyt Marian kuva.

Scaligerin linna on avoinna kaikkina päivinä maanantaita lukuun ottamatta. Kirkkoon on pääsymaksu, josta 18–25-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat Euroopan unionin kansalaiset saavat alennusta. Alle 18-vuotiaat pääsevät linnaan ilmaiseksi. Jokaisen kuukauden ensimmäinen sunnuntai on ilmainen kaikille. Jos olet tullut paikalle autolla, pysäköintialue sijaitsee aivan linnan eteläpuolella.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 327 majoitusliikettä kohteen Scaligerin linna lähellä
Hotel Sirmione e Promessi Sposi 207 €
Hotel Sirmione e Promessi Sposi

Hotel Sirmione e Promessi Sposi

Piazza Castello 19, Sirmione, BS
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Chiesa di Santa Maria della Neve ja Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Terme 432 €
  Grand Hotel Terme

  Grand Hotel Terme

  Viale Marconi, 7, Sirmione, BS
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Chiesa di Santa Maria della Neve ja Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Eden 180 €
   Hotel Eden

   Hotel Eden

   Piazza Carducci 19, Sirmione, BS
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Chiesa di Santa Maria della Neve ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

    Villa Cortine Palace Hotel 457 €
    Villa Cortine Palace Hotel

    Villa Cortine Palace Hotel

    Viale C. Gennari, 2, Sirmione, BS
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Center Aquaria Spa and Wellness Center ja Scaligerin linna ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,6 kilometrin päässä.

     Hotel Pace 123 €
     Hotel Pace

     Hotel Pace

     Piazza Porto Valentino, 5, Sirmione
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chiesa di Santa Maria della Neve ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

      Hotel degli Oleandri 115 €
      Hotel degli Oleandri

      Hotel degli Oleandri

      Via Dante 31, Sirmione, BS
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 1 kilometrin päässä.

       Hotel Flaminia 165 €
       Hotel Flaminia

       Hotel Flaminia

       Piazza Flaminia 8, Sirmione, BS
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Chiesa di Santa Maria della Neve ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

        Hotel Continental Thermae & Spa 210 €
        Hotel Continental Thermae & Spa

        Hotel Continental Thermae & Spa

        Via Punta Staffalo, 7/9, Sirmione, BS
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Center Aquaria Spa and Wellness Center, Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Chiesa di Santa Maria della Neve ja Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.