Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Scaligerin linna

Kulje muurien päällä, kävele pitkin käytäviä ja kiipeä tämän Gardajärvellä Pohjois-Italiassa sijaitsevan ikivanhan linnoituksen torniin.

Scaligerin linna on 1200-luvulla rakennettu keskiaikainen linnoitus, joka on yksi parhaiten säilyneistä linnoista Italiassa. Muinaista linnaa ympäröi Gardajärvi, ja se sijaitsee Sirmionen kaupungin sisääntuloportilla.

Pääset kaupunkiin ja linnaan niemelle vievää kapeaa siltaa pitkin. Linnan sisälle kuljetaan nostosiltaa pitkin. Kävele laskuportin alta ja astu linnan sisäpihalle, jota ympäröivät neljä korkeaa seinää ja kolme kulmatornia.

Sisäpihalla on myös toinen torni, joka on 47 metriä korkea. Sen alla sijaitsevat linnan vankityrmät. Kiipeä portaita tornin huipulle, jotta saat hyvän käsityksen koko puolustuslinnakkeesta. Kun olet jälleen alhaalla, näet aiemmin paikalla sijainneen munkkiluostarin rauniot vankityrmiin vievän käytävän vieressä.

Kulje käytävää linnan lastauslaiturille, jonka historioitsijat arvelevat olevan rakennettu ennen 1400-lukua. Kivisen linnakkeen muita mielenkiintoisia paikkoja ovat pieni vartijan talo ja toinen sisäpiha, jota käytettiin ennen kaupungin asukkaiden lautatarhana. Palaa pääsisäpihalle ja kiipeä portaita ylös kävelemään sakaraharjaiselle muurille. Nauti korkealta paikalta avautuvista näköaloista lastauslaiturille ja järvelle kohti Monte Baldoa.

Kun kerran olet täällä, vieraile Sant’Anna della Roccan kirkossa, joka sijaitsee linnoituksen edessä. Sen ajatellaan olleen tänne sijoitettujen sotilaiden käytössä. Alttarin yllä on jäänne 1300-luvun seinämaalauksesta ja kiveen maalattu Neitsyt Marian kuva.

Scaligerin linna on avoinna kaikkina päivinä maanantaita lukuun ottamatta. Kirkkoon on pääsymaksu, josta 18–25-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat Euroopan unionin kansalaiset saavat alennusta. Alle 18-vuotiaat pääsevät linnaan ilmaiseksi. Jokaisen kuukauden ensimmäinen sunnuntai on ilmainen kaikille. Jos olet tullut paikalle autolla, pysäköintialue sijaitsee aivan linnan eteläpuolella.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 998 majoitusliikettä kohteen Scaligerin linna lähellä
Hotel Sirmione e Promessi Sposi 75 €
Hotel Sirmione e Promessi Sposi

Hotel Sirmione e Promessi Sposi

Piazza Castello 19, Sirmione, BS
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Center Aquaria Spa and Wellness Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Terme 179 €
  Grand Hotel Terme

  Grand Hotel Terme

  Viale Marconi, 7, Sirmione, BS
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Center Aquaria Spa and Wellness Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Eden 166 €
   Hotel Eden

   Hotel Eden

   Piazza Carducci 19, Sirmione, BS
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

    Hotel Olivi Thermae & Natural Spa 150 €
    Hotel Olivi Thermae & Natural Spa

    Hotel Olivi Thermae & Natural Spa

    Via San Pietro in Mavino 5, Sirmione, BS
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Church of San Pietro (kirkko), Grotte di Catullu ja Scaligerin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Center Aquaria Spa and Wellness Center ja Chiesa di Santa Maria della Neve ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Pace 90 €
     Hotel Pace

     Hotel Pace

     Piazza Porto Valentino, 5, Sirmione
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chiesa di Santa Maria della Neve ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,8 kilometrin päässä.

      Hotel Fonte Boiola 85 €
      Hotel Fonte Boiola

      Hotel Fonte Boiola

      Viale Marconi 11, Sirmione, BS
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Santa Maria Maggiore (kirkko), Scaligerin linna ja Grotte di Catullu sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Center Aquaria Spa and Wellness Center ja Church of San Pietro (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel degli Oleandri 130 €
       Hotel degli Oleandri

       Hotel degli Oleandri

       Via Dante 31, Sirmione, BS
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 1 kilometrin päässä.

        Hotel Flaminia 165 €
        Hotel Flaminia

        Hotel Flaminia

        Piazza Flaminia 8, Sirmione, BS
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Chiesa di Santa Maria della Neve ja Scaligerin linna sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Grotte di Catullu sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.