Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Selfridges

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Selfridges. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Selfridges, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Selfridges paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Selfridges upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Selfridges? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Selfridges lähellä kohdetta Selfridges. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Selfridges, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 923 majoitusliikettä kohteen Selfridges lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 203 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Grand Paddington Court 122 €
  Park Grand Paddington Court

  Park Grand Paddington Court

  27 Devonshire Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kensington Gardens ja Hyde Park sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kensingtonin palatsi ja Kensington High Street ovat myös 2 kilometrin päässä. London Paddingtonin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Lancaster Gaten metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia White House Hotel 162 €
   Melia White House Hotel

   Melia White House Hotel

   Albany Street, Regent's Park, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Regent Street ja British Museum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hyde Park ja Buckinghamin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Great Portland Streetin metroasema ja Regent's Parkin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 147 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     St Giles London - A St Giles Hotel
     St Giles London - A St Giles Hotel

     St Giles London - A St Giles Hotel

     Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tottenham Court Road, Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Shaftesbury Avenue ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hyatt Regency London The Churchill
      Hyatt Regency London The Churchill

      Hyatt Regency London The Churchill

      30 Portman Square, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Street, Baker Street ja Park Lane sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marble Arch ja Hyde Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hard Rock Hotel London
       Hard Rock Hotel London

       Hard Rock Hotel London

       Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Chesterfield Mayfair 275 €
        The Chesterfield Mayfair

        The Chesterfield Mayfair

        35 Charles Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.