Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Selfridges

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Selfridges. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Selfridges, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Selfridges paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Selfridges upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Selfridges? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Selfridges lähellä kohdetta Selfridges. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Selfridges, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 704 majoitusliikettä kohteen Selfridges lähellä
The Strand Palace Hotel 147 €
The Strand Palace Hotel

The Strand Palace Hotel

372 The Strand, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Chesterfield Mayfair 258 €
  The Chesterfield Mayfair

  The Chesterfield Mayfair

  35 Charles Street, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
   Park Plaza Westminster Bridge London

   Park Plaza Westminster Bridge London

   200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hard Rock Hotel London 225 €
    Hard Rock Hotel London

    Hard Rock Hotel London

    Great Cumberland Pl, Marylebone, Lontoo, Englanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Marble Arch, Oxford Street ja Park Lane. Hyde Park ja Baker Street ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     St Giles London - A St Giles Hotel 92 €
     St Giles London - A St Giles Hotel

     St Giles London - A St Giles Hotel

     Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Langham, London 468 €
      The Langham, London

      The Langham, London

      1C Portland Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Street ja Royal Institute of British Architects sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Wigmore Hall (konserttisali) ja Selfridges ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Great Portland Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Treehouse Hotel London 193 €
       Treehouse Hotel London

       Treehouse Hotel London

       Langham Place, Regent Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon yliopisto, Buckinghamin palatsi ja Big Ben sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. London Dungeon ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 5 kilometrin päässä. Oxford Circusin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hyatt Regency London The Churchill 246 €
        Hyatt Regency London The Churchill

        Hyatt Regency London The Churchill

        30 Portman Square, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oxford Street, Baker Street ja Park Lane sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Marble Arch ja Hyde Park ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marble Archin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bond Streetin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.