Selva di Val Gardena

Matkaopas
Selva di Val Gardena featuring katunäkymät

Tässä Italian etelätirolilaisessa kylässä voit lasketella Dolomiittien lumisessa vuoristossa talvisin tai patikoida pitkin vehreitä maaseutureittejä kesäisin.

Matka Selva di Val Gardenaan on oivallinen mihin aikaan vuodesta tahansa, jos kaipaat urheilullista ulkoilmalomaa. Hiihdä, pulkkaile tai lumilautaile alas lukemattomia rinteitä, patikoi luonnonpuistoissa ja niityillä tai lähde kiipeilemään Dolomiittien vuoristoon. Täältä löytyy aktiviteettejä kaikenikäisille.

Vuorten ympäröimä Selva di Val Gardena sijaitsee 1 563 metriä merenpinnan yläpuolella. Talvella voit yöpyä hiihtokeskuksessa ja osallistua monenlaiseen lumiliikuntaan. Miten olisi murtomaahiihto, lumikenkäkävely tai mäenlasku? Selva di Val Gardenassa on noin 500 kilometriä rinteitä, joissa on reittejä kaikentasoisille laskettelijoille. Hiihtokausi kestä yleensä joulukuusta huhtikuuhun.

Jos laskettelu on sinulle uutta, ilmoittaudu hiihtokouluun laskettelu- tai lumilautailuopetukseen. Jos seurueessasi on lapsia, hemmottele heitä hauskalla päivällä Funpark Gardenan lumihuvipuistossa. Lisäksi alueen lukemattomat leikkipuistot pitävät lapset tyytyväisinä useita tunteja kerrallaan.

Hauskuus ja seikkailut eivät lopu sen jälkeen, kun lumi on sulanut. Vuokraa pyörä ja pyöräile maastopoluilla. Voit myös patikoida Puez-Odle-Rasciesan luonnonsuojelualueen metsissä tai vuoristolaitumilla ja lähteä opastetulle kiertoajelulle Dolomiittien vuoristoon. Reittejä löytyy kaikenlaisille patikoitsijoille, ja oppaan voi varata paikan päältä.

Alueen lukemattomat reittivaihtoehdot hemmottelevat kiipeilyn ystäviä. Kokeneet kiipeilijät haluavat ehkä kokeilla Pössneckerin tai Brigata Tridentinan reittiä, kun taas aloittelijat voivat harjoitella Selva di Val Gardenan kiipeilyseinillä.

Yöaikaan voit seurustella kylän baareissa, ja jos haluat juhlia aamuun asti, jatkaa matkaasi yökerhoon.

Aloita loma Selva di Val Gardenassa lentämällä Bolzanon lentoasemalle, joka sijaitsee 40 kilometrin päässä. Halpa matka Selva di Val Gardenaan on mahdollista aloittaa myös suoralla junayhteydellä joistakin Itävallan, Saksan, Alankomaiden ja Belgian kaupungeista.

Antares
Antares
4 out of 5
Via Meisules 195, Selva di Val Gardena, BZ, 39048
Hinta on 94 € per yö ajalle 14. kesäk. viiva 15. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden hiihtoon sopivassa hotellissa kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. ...
4,3/5 Excellent! (78 arvostelua)
"A nice hotel over all I would definitely stay there again"

Arvosteltu 1.2.2022

Antares
Continental
Continental
4 out of 5
Via Dantercepies 40, Selva di Val Gardena, BZ, 39048
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta ...
5/5 Exceptional! (45 arvostelua)
"Great location next to a gondola up the mountain. Service was splendid."

Arvosteltu 27.9.2021

Continental
Monte44
Monte44
La Selvastrasse 44, Selva di Val Gardena, Alto Adige, 39048
Yövy tässä kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
5/5 Exceptional! (2 arvostelua)
"The host was extremely welcoming and kind. The host provided recommendations on local places to visit and also had an amazing breaksfast prepared in the morning. The room was very clean and comfortable and we had a great experience. Highly recommend!"

Arvosteltu 28.11.2021

Monte44
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Apartments Lores
Apartments Lores
Str. Col da Lech 68, Selva di Val Gardena, 39048
Hinta on 54 € per yö ajalle 7. kesäk. viiva 8. kesäk.
Yövy tässä residenssissä kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja paikan päällä olevasta vaellus-/pyöräilymahdollisuudesta. ...
3,8/5 Good! (23 arvostelua)
"Clean and spacious, wifi is good. Free parking, although it’s a very tight parking space. About 5 minutes walk to the lift."

Arvosteltu 7.3.2022

Apartments Lores
Residence Antares
Residence Antares
Via Meisules 195, Selva di Val Gardena, 39048
Yövy tässä hiihtoon sopivassa residenssissä kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme kehuvat ...
4,3/5 Excellent! (108 arvostelua)
Allt perfekt!
"Allt perfekt! Hotellet hade garage där vi kunde lämna bilen gratis. Hotellet ligger i centrum, perfekt för att åka skidor."

Arvosteltu 3.2.2022

Residence Antares
Appartment "Villa Margareth App Nives" with Balcony, Mountain View & Wi-Fi
Appartment "Villa Margareth App Nives" with Balcony, Mountain View & Wi-Fi
Selva di Val Gardena, Trentino-Alto Adige
Yövy tässä hiihtoon sopivassa huoneistossa kohteessa Selva di Val Gardena. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, saunasta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. ...
Appartment "Villa Margareth App Nives" with Balcony, Mountain View & Wi-Fi
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Selva di Val Gardena

Kohteen Selva di Val Gardena lähellä sijaitsevat kaupungit